Бяло течение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3313 пъти
Забелязала съм, че една-две седмици преди да ми дойде цикъла имам бяло течение, но е много странно, защото е съпроводено от някакви бели/зеленикаво-жълти топченца, от които не мога да се отърва. Мисля, че е бяло течение, но защо са тези бели работи.
Девствена съм!

Питах майка си и тя ми каза, че и тя на моята възраст е имала така и е било преди да и дойде. Да, но получавам сърбежи от това и има неприятна миризма (при отлична хигиена). До скоро сестра ми имаше подобен проблем, но тя води полов живот. Ходи на гинеколог и се оказа, че има брадавица (получена от партньора и-слава Богу сега всичко е наред).

Тя ми каза, че може да е реакция от сапуните, затова взимахме бебешки, интимен сапун и нищо не стана, още си ги има. Изчела съм доста по тази тема тук, но все пак реших да пусна лично тема, защото на всеки е строго индивидуално. От доста време е така и започнах да се притеснявам, но ме е срам да отидя на гинеколог! Моля Ви, посъветвайте ме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 50876244a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре се консултирай с гинеколог,просто да си спокойна за себе си :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d8bd41f7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз преди имах същия проблем, даже мога да кажа, че течението беше страшно много и направо го усещах как тече. Ужас! Миех се доста редовно, особено при появата на това течение започнах още по-често. Отидох на гинеколог и гинеколожката ми чак остана изненадана от количеството и по погледа й чак се уплаших, че е нещо много сериозно.

Пуснах си изследвания и се оказа, че от прекаленото миене (с интимен гел, хубав си беше) съм унищожила важни бактерии, които се намират във влагалището и не само. Както и да е де, смених и аз със бебешки сапун, само дето с течението нищо не се промени. А моето не беше само преди да ми дойде ами непрекъснато! Отврат.

Пак ходих и пак някакви изследвания.. било заради сапуна пък сега.. Изписа ми някакъв интимен гел за 20 лв, който аз казах на майка ми, че няма да си купя, защото изобщо нямах пари за такъв гел тогава. И смених сапуна. Пак е бебешки, на нивея, за чувствителна кожа, опаковката е синя с някакво си мече. С него съм от 2 3 месеца и съм забравила за гадното течение и съм супер доволна.

Важното е все пак да идеш на гинеколог. Аз супер много мразя, но се налага. Относно топчетата, аз също съм ги забелязвала, но със сигурност не се получават вътре в теб! Просто течението е.. гъсто и при допир с бельо и дори кожата ти при триенето се получават като топченца. Това ми напомня за отвратителните старци, които непрекъснато виждам, и които обожават да си бъркат в носа правейки си..... на топченца :D:D Стана прекалено извратено ама.... факт са.. поне да се научат |-(

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f4d4667d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И на мен доста често ми се получава бяло течение от скоро,след това топченца.. Не съм ходила на гинеколог, но и не чувствам да имам проблем :) Спокойно.. А би ли ми разказала за брадавицата? В смисъл какво точно представлява ?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2a78dd068
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти номер 2, че сподели и ти. Ще се престраша и ще отида на гинеколог, макар и да ми е неприятно, но първо смятам да пробвам с този сапун, който спомена.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e2a78dd068
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката: Ами не съм я виждала разбира се на сестра ми, но тя ми каза, че е на ципата на ануса и ходи при няколко гинеколога. Тя отначало имаше сърбежи и не знаеше какво е и не беше ходила и тя на гинеколог и първо правеше промивки с някакво прахче (забравих как му беше химичното име, водата се оцветява в лилаво). Каза, че и било минало от това, но пак започнали сърбежите, дори и вътре във вагината и се решихме и отидохме. Там и казаха за тази брадавица и че е заразена от партньора и преди нея всички жени ги е заразил. Изписаха и хапчета, които трябва тя и партньора и да ги пият и заедно с това ходеше да и горят тази брадавица. Та така общо взето това беше и сега каза, че няма и следа. Това горене било малко неприятно, не знам с какво е горено, но след процедурата и щипело. Казаха и също, че е само външно засегнато, а иначе е по-лошо, ако е вътрешно. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f1b4b2d1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че получаваш хормонална гъбична инфекция, която изчезва от самосебе си. Говори с гинеколог. Не е нужно да си водила полов живот за да я имаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker