Аз ли полудявам или нещо не ми е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Аз ли полудявам или нещо не ми е наред?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 808 пъти
Здравейте,

Пиша тук, защото вече не знам какво да направя и се надявам някой да може да ми даде съвет.
Мъж на 30 години съм. От две години либидото ми рязко спадна драстично. Спрях да се самозадоволявам, дори не ми идваше на ума, ерекция получавам, но е много трудно и ме притесняваше. Отидох на лекар - казаха ми че е на психологическа основа. Мина малко време и нещата рязко се оправиха - за месец всичко беше наред, но след това рязко отново нещата се влошиха. Започнаха болки ниско долу в стомаха а да се възбудя беше изключително трудно, но не невъзможно. Тогава започнах да забелязвам, че вече нямам и сутрешна ерекция. Отидох на лекар отново, казах какви са ми оплакванията и ми дадоха направление за уролог. Взеха ми кръв и урина и ми казаха че всичко е наред - нямам инфекция и проблемите ми са само в главата ми. Трябвало да поспортувам и да почна да се самозадолявам и да правя секс, защото "апетита идва с яденето".
Реших че трябва да подобря качеството на живота си, започнах да се храня внимателно, да спортувам редовно. Реших че може би трябва да се постарая да имам сексуално желание, започнах да се опитвам всеки ден на се самозадоволявам - дори да нямам желание - като тренировка.
Реално се чувствам добре, но болките продължават а самозадоволяването и секса са по-скоро като задача а не удоволствие. Преди няколко месеца болките станаха много по-силни и се появи болка в ануса. На всичко отгоре след самозадоволяване видях че еякулатът ми е наситено зелен!
Отново посетих лекар (личният ми лекар вече ме мрази) и отново отидох на уролог - преминах през същото нещо (кръв, урина) и отново не откриха нищо! Накрая само ми се скараха че само им губя времето и ме пратиха да си ходя.
От тогава обаче нищо не е по-добре. Ануса ме боли постоянно, сутрешна ерекция почти нямам, боли ме като пишкам, боли ме след еякулация, еякулата ми е ту нормален ту наситено зелен и за секс изобщо не ми се мисли. От време на време се будя посред нощ от пронизваща болка а всички ми повтарят че ми няма нищо и само си въобразявам, защото кръвните ми изследвания и урина са чисти...
Някакви съвети имате ли? Какво мога да направя? Наистина вече откачам и се чувствам в пълна безизходица.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1df3637f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай да разредиш малко.Може би всеки ден ти идва в повече.Пробвай през ден,два,ако трябва веднъж на седмица.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e4b4348ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато спермата си променя консистенцията според храната и течностите които приемаш. Тва което описваш ми звучи като някакво натравяне. Дали хранително, дали ще е от някви метали като олово, живак или незнам може да от козметика или някаки странични ефекти от хапчета, нямам си идея. Просто с този зеленикав цвят има нещо такова 100%. Съветвам те анализирай се къде ходиш откъм метали да не си се натровил от дадено място, дадена храна, медикаменти и т. н. Изолирай нещата едно по едно. Аз преди взимах редовно добавка за фитнес и по голяма нужда изваждах зелени изпражнения бях се шашнал ама зелени ти казвам като водорасли. Почнах да изолирам всичко докато накрая разбрах, че тъпата добавка съдържа Гинко Билоба и оттам зелените истории. Имах един приятел пък му се надуваше езика и устата кво ли не прави изследвания и т. н. докато накрая след алергичен тест за метали установи, че керамиката в зъбите му тоест пломбите му е натровила тялото и имунната система така реагира. Извади си всички пломби и ги подмени с друг материал и се оправи. Така, че ориентирай се в тази посока. Лекарите са идиоти те искат да видят черно на бяло ако няма значи си окей. Надявам се съм помогнал, че много ме мързи да пиша коментари. Успех

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 62dab2dd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автор:
До номер 2.

Много благодаря за съвета! Така ще направя!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 77fae8e21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отиди до някоя Лаборатория и си пусни еякулат - ще ти кажат дали ти има нещо. За микробиология няма направление, цената е 15-20лв.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 624e8d7c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еякулат за микробиология и посочи да търсят трихомонас. Трихомонадът е атипичен бактерий и не се търи обичайно. Имаш някакъв простатит. Поздрави и успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker