Инфекция на половите органи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Инфекция на половите органи
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 1171 пъти
Здравейте на всички! Жена съм на 24 години. С приятелят ми бяхме заедно вече 2 години когато разбрах, че съм получила инфекция на половите органи, която лесно може да се предаде на човек с който имаш интимни отношения. Не е нито смъртоносно нито неизлечимо, но е некомфортно защото защото понякога усещам леки болки. Казах на моя приятел, че задължително трябва да използваме презерватив на този етап и го попитах дали за него има някакъв проблем (защото дотогава не бяхме използвали) . Той ми отговори, че това не е. Направи ми впечатление обаче, че не ме попита как се чувствам, как мога да се излекувам, какво са казали лекарите абсолютно нищо.... усетих сякаш, че не му пукаше. След като му казах започна по-рядко да ме търси и след два или три месеца си имаше друга.... А интересното е че малко след като разбрах, че си има друга ми звънна и поиска да правим секс .... без дори да попита какво става излукувала ли съм се?
Моят въпрос към всички е как мислите ако държиш на някой и искаш да си с този човек би ли те отблъснало би ли го зарязал заради този проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: bf574a13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено че ако обичам човека до себе си най-малкото ще се поинтересувам как се е случило заразяването, защото и аз самият може да съм преносителят. И естествено не бих зарязал човека, ако не ми е изневерил /бих уточнил и това, защото подобен тип инфекции най-лесно се предават по този начин/. От там нататък следва борбата с болестта ЗАЕДНО.

Учудва ме, че твоят приятел не се е поинтересувал как си се заразила, изневерила ли си му и т.н., а е показал дебилно отношение все едно си някаква от улицата. Не е показал и някаква подкрепа, а си е намерил друга. На всичкото отгоре най-безочливо те търси за секс след като си е намерил нова. Меко казано на подобен човек нито може да се разчита, нито могат да се градят някакви адекватни взаимоотношения. Жалко е, че все повече са такива. Имам чувството, че държавата ни се е напълнила с пълни дебили и от двата пола, в които няма грам трезва мисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4bd842088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те обича наистина със сигурност не би те оставил (от личен опит)!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c00d70f778
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Изневерявал ти е и от другата ти е лепнал нещо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7f9c3a08c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В друга посока помисли, че най-вероятно приятелят ти ти е лепнал тази инфекция. В повечето случаи при мъжете протичат безсимптомно. Вместо да се самообвиняваш, бий шута на твоя Ромео, ето той вече е при друга - за какво ти е? И да, не е нормално да не се интересува как си.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 263dc9d277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на всички за коментарите. Към номер 1 не бих и си помислила за изневяра за мен той си е единствен, нещо повече преди това ме е насърчавал да пробвам секс с друг ей така за разнообразие, но аз имах нужда от него не от друг. Относно проблема, имах вътрешно заболяване преди и ми казаха, че в следствие на това се е получила инфекцията.

От авторката :))

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 75710338a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, големи сте гадатели, по вероятно е жените да разнасят болестите, защото си имат инкубатор за зарази. С право пича се е разкарал, разбрал е що за стока е авторката. Чукат се безразборно, а се чудят после защо зараза ги е сполетяла.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7f2a27743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Търси те само за секс не ти ли стана ясно това вече?Не си малка за да не можеш да се досетиш...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 473676a68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не вярвай на тия глупости,за вътрешно заболяване.Щом твърдиш,че не си имала друг освен него единствения вариант е той да ти е лепнал тази инфекция.Самият факт,че след два месеца вече има друга трябва да ти отвори очите.Всеки нормален човек-независимо дали е мъж или жена,ако е сигурен в себе си ще поиска обяснение от другия.Защото тия неща не се случват просто така.А той е знаел.Затова не те и пита.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 473676a68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не вярвай на тия глупости, за вътрешно заболяване. Щом твърдиш, че не си имала друг освен него единствения вариант е той да ти е лепнал тази инфекция. Самият факт, че след два месеца вече има друга трябва да ти отвори очите. Всеки нормален човек-независимо дали е мъж или жена, ако е сигурен в себе си ще поиска обяснение от другия. Защото тия неща не се случват просто така. А той е знаел. Затова не те и пита.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 134e68fc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Приятелят ти, ако може да се нарече такъв, не е читав и той ти е лепнал нещо от другата. Самият факт, че те търси, като уж си има друга, трябва да те наведе на мисълта, че и когато сте били заедно е правил така. Просто си случила на кофти човек. Режеш го с голямата ножица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker