Как спряхте цигарите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как спряхте цигарите?
преди: 4 години, 28 дни, прочетена 1259 пъти
Как спряхте цигарите? Моля, споделете от от личния си опит. И кой според вас успешния начин да бъдат спрени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 28 дни
hash: 14433d7f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От 7-8 ми път. Помогна много Алън Кар с книгата си, но финалът беше с електронна цигара. Сам си правих течностите с постепенно намаляване на никотина. След година пуфках само глицерин с дестилирана вода. После спрях и това. Вече 4 години нищо. А бях тежък случай.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: aaa3ecfb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спрях ги от раз. Просто спрях и помнех, че непоносимото положение е временно и ще продължи максимум месец след което ще ме остави на мира. Така и стана. Разни електронни цигари и други подобни заместители са пълна глупост. И отрова. За цигарите определено мисля, че трябва да бъдат забранени за продажба. ХОРА НИКОГА НЕ ОПИТВАЙТЕ ЦИГАРА. Това е най-ниският клас тютюнево изделие, пълно с химикали и разработено в лаборатории така, че да ви пристрасти като хероина и да пушите колкото се може повече и по-често. В него няма удоволствие, а само задоволяване на зависимост. Мега вредно. Най-добре никога не опитвайте тютюн, но ако толкова сте решили, или пък сте пушили за кратко цигари и вече имате някаква зависимост, ползвайте пура или лула. Вярно пурата особено качествената е доста скъпа, както и обемна, което значи много отрова наведнъж, но затова пък лулата ползва същият вид натурален висококачествен тютюн без химикали в него, като пурата, но излиза несравнимо по-евтино от нея. Има никотинов ефект и без да се гълта дима, тоест никотина се усвоява през устната кухина, без да ви цапа дробовете с катран, а веднага след пушенето като си измиете зъбите и устата с подходящ разтвор, отмивате и голяма част от канцерогените попаднали там. Докато дробовете си няма как да измиете. Глътна ли дима от лулата обаче просто ме размазва като насекомо. Пушенето на такъв вид тютюневи изделия като цяло е много по-слабо пристрастяващо от цигарите. Аз мога да не пуша лула по повече от седмица без да чувствам абсолютно никакъв никотинов глад. А ако се обади след това някакъв той е нищожен в сравнение с този на цигарите. Пуши се само на спокойствие, не се дърпа прекалено силно и не се пуши до дъно защото тогава димът става твърде горещ и силен. Най-добре е лулата да е по-дълга и с въгленов филтър, а тютюна Davidoff ако искате лек или Samuel Gawith ако искате по-силен, като топката на Gawith се оставя на открито за час преди да се сложи в лулата. Не си вземайте евтин тютюн. Смятам също че и стреса трябва да се избягва доколкото е възможно, защото той подтиква да се търси антидепресант в лицето на тютюна.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: fef5c3a029
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Стана случайно след едно зверско сухо тридневно гладуване по системата на Малахов.Започнах да излизам със кисели плодове и посегнах към кутията цигари.Такова отвращение получих,немога да го опиша,беше нещо неземно отвратително и сякаш беше на ниво по-високо от физическото.Не мога да го обясня.Отидоха в печката и това беше.Сигурно има вече пет години.След години осъзнах,че сухото гладуване променя полево-енергийната структура на човека.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 27 дни
hash: 88262a2ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз спрях цигарите на моя като му ги изхвърлих в кофата и му казах, че или спира да пуши или го напускам. Е, спря, дори му харесва. А всички хора. го поздравяват. Това беше преди повече от 5 години.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 91f080865f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4. Не си ли била прекалено рязка с тоя ултиматум...

 
  ...


...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 49fb2f6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Моля някой да сподели ефективен начин за спиране на цигарите, който да не е книгата на Алън Кар, електронна цигара и лепенки. Все някакъв начин трябва да има - билка за отвращаваме от тютюна, хранителен режим. Много хора не успяват да спрат от раз или намалят цигарите, просто не се получава, дайте някакъв вариант.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: b1092b46bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, табекс. Наистина помага.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: eeb54eaaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз подобно на Номер 3, на петия ден от житния режим на Дънов се отвратих. Обаче след няколко месеца бях на парти, допуши ми се, казах си, айде като излизам може по една, две, но си пропуших стабилно. Разчитах, че на следващия житен режим пак ще се случи спонтанно, ама не, намалих ги 3, 4 на ден. Със сигурност, обаче някакъв вид глад помага и упражнения, помагат. Абе, всяка грижа за себе си помага, някак си се чувстваш тъпо да се храниш хубаво, да спортуваш и да пушиш. Сега съм си взела книга и диск с хипнотерапия, не помня автора и се надявам окончателно да приключа с цигарите. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker