Аборт , ескапел и притеснения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Аборт , ескапел и притеснения
преди: 4 години, 10 дни, прочетена 1002 пъти
Преди година и половина направих аборт (на 22 г съм ). В интерес на истината беше неочаквано. Знаех за ескапел и неговото действие от 72 ч. Отидох до аптеката чак на втория ден (причините да закъснея толкова не ги помня ). Взех си хапчето, изпих го и бях спокойна. Обаче падна едно чакане на цикъла, едни нерви, един стрес.. не идва и не идва.. взех си тест и хоп 2 чертички. Живота ми се преобърна. Последва аборт ( голяма грешка). Сега година и половина по - късно приятеля ми свърши в мен, пих хапчето на 18 час и силно се притеснявам. Цикъла ми пак закъснява с около 5 - 6 дена, чувствам се изнервена, леко ме заболя ниско долу корема около 2 - 3 пъти (болките бяха кратки и резки ). Отделно в същия ден на приема на Ескапел, ме болеше главата и взех Аналгин. Пушачка съм и приемам всеки ден кофеин. Това, което по-скоро ме притеснява, ако съм забременяла(ще го задържа задължително) дали Ескапел, Аналгина и аборта преди време ще се отразят неблагоприятно на бебето ми и ще се увреди по някакъв начин, отделно и цигарите и кафето, които съм приела от деня в който евентуално може да съм забременяла. СТРАХУВАМ СЕ МНОГО! МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 дни
hash: 0e42c4113f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да го задържиш защо въобще си взела Ескапел? Решете искате ли сега дете със сигурност. Какво е това иде ми - дойде ми. Трябва с ясни намерения да се правят тези неща, иначе става едно такова "оф ми то забременях без да искам щото той свърши в мене ама ще го оставя, оф ама то пък той не го искал и щял да ме остай, оф ся кво да прая бла бла"...

 
  ...
преди: 4 години, 8 дни
hash: 04cbf370f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изброетните от теб неща няма как да увредят ембриона в толкова ранна фаза, но ако продължиш, рискът е много голям. Ако си бременна, веднага спри цигарите и кафето, а преди да вземеш лекарство - прочети дали е подходящо за бременни. Може да взимаш парацетамол и ибупрофен. Трябвало е след първата грешка да си много по-внимателна и да си носиш ексапела винаги в теб. Но ако бебето вече е факт, не прави аборт. Аз 3 години се чаках да забременея (имам ПЦО) и завиждам на жени като теб, при които става от първия път.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: 33287aca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нищо няма да му има на бебето, според мен. Колко майки са пили аналгин бременни по ред причини. Другия път ескапела го изпий веднага, иди още сега и си вземи резервен от аптеката,за спешни случаи като се наложи. И не е задължително да си бременна. Обаче имай предвид, че ескапел не действа, ако пиеш чай от жълт кантарион и някои други неща, виж в листовката,там го пише.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker