Без възбуда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Без възбуда
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1815 пъти
Здравейте, група!

Имам проблем, които не мога да разбера с какво е свързан и искам да попитам, ако някой е преминал през това.
Момиче на 18 години съм, като имам приятел от 4 години, които е на 21. "Водим" полов живот от 3 години. Винаги съм имала проблем с възбудата. Никога до сега не съм изпитвала удоволствие от секса. Боли ме, гадно ми е и нямам търпението да свърши. Приятелят ми никога не ме е насилвал и не е правил проблеми за това, но то си е проблем. Много го обичам и искам да бъда с него, не искам да се разделяме заради това. Не съм била с друго момче, а и не искам. Предразполага ме, всичко точно, но стигне ли се до секс, възбудата ми си заминава. Преди свършвах с орална любов, вече и от това не мога. Стигам до положение, в което си мисля, че ще свърша и нищо. През последните 3 месеца пиех противозачятъчни, в които на листовката си пишеше, че може желанието ми за секс да спадне. През тези месеци почти не сме правили секс. В момента не ги пия и нямам грам желание за секс. След тези 3 години дори не искам да чуя за секс.. срам ме е от това, че не мога да задоволят приятеля си и ако това нещо продължи, ще трябва да се разделим. Няма как да лиша човек от това удоволствеие, само защото аз не го изпитвам. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 732a03d0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен ако нямаш някаква травма която да ти пречи да се възбуждащ едва ли вината е само твоя.
Спри да се обвиняваш. Може би трябва да промениш гледната си точка спрямо секса? Опитай сама да си доставяш удоволствие без приятеля ти и да видиш дали ще свършиш или да четеш откъси от еротични романи и да видиш каква ще е първоначалната ти реакция, дали няма нещо което да те отблъсква или имаш якакви страхове спрямо секса? Дали като се съблечеш пред огледалото се чувстваш добре? Изпитваш ли срам от нещо?
Секса е колкото с гениталиите толкова и в мислите. Ако има нещо което те притеснява няма как да изпитваш удоволствие.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: d645eb49e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква възбуда търсиш, като си започнала да се чукаш на 15 години!? Още дете си била, а си се мушкала, сега възбуда търсиш!? Това си си програмирала от детството, това е запомнило тялото ти, сега ще се мушкаш и кеф няма да усещаш, ама кой да слуша, плодовете се консумират като узреят, тогава имат сладост! А темата ми звучи провокативна измислица!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5278414fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е проблем от предна инкарнация.Подложи се на регресивна хипноза,тогава нещото,което те е травмирало ще го преживееш отново,а след това ще изчезне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 93fd67f94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не се раздляйте ами се ожените

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 986cc91512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не сте един за друг и пробвай с друг дали ще е така.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ade868954c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен трябва да потърсиш помощта на сексолог. Може и онлайн запитване, ако се срамуваш да отидеш на живо.

Другото, което е важно, дори по-важно от самият секс, е любовната игра. Може би гаджето ти не те възбужда достатъчно, не се старае, или бърза? При мен любовната игра е много по-дълга от секса, приятелят ми ме възбужда максимално на максималното и тогава продължаваме със секса просто за финал.

Иначе и аз се прежалих на 15 години, не съжалявам. Още съм със същото момче, няколко години е по-голям от мен. Не слушай злобните, жлъчни съчинения на номер 2, не знае какво говори.

Ж,22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: e20c35d0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, на 22 години съм и имам подобен на твоя проблем. Започнах да водя полов живот на 15. Тогава го нямаше този проблем, но се появи впоследствие. Имах един много тежък период, в който онзи, с когото бях за първи път се съюзи с един, който аз харесвах, но той мен не, и започнаха да ме унижават, да разпространяват слухове за мен, че съм курва, защото не исках повече да имам отношения с първия ми. Това ми остави дълбок белег, защото сме от малък град, славата до ден днешен ме гони. Никой не искаше да е с мен, когото и да харесах, веднага след като научеше гадните слухове и не искаше нищо общо с мен, без изобщо да проучи истина ли са или не. Добре, че уча в столицата. Но.. проблемът не изчезна, а се задълбочи. Колкото и да ме привличаше момчето, стигнеше ли се до секс - изсъхвах, буквално, стрясках се, имах чувството, че сякаш нещо лошо правя, че все едно аз не заслужавам удоволствие от секса и т.н. Затова до ден днешен секс правя максимум 2-3 в годината, понякога минава година без изобщо да правя секс, не ми и тежи, продължителни връзки нямам и то не само заради този проблем, но и трудно мога да харесам някой по-дългосрочно. Много трудно допускам хората. Обикновено ме разочароват. Та, мисълта ми е, помисли дали нямаш някакви сексуални травми - например в детството да ти е вменяван срам за тези неща от родители, както и от връстници. Помисли какви впечатления ти остави първият ти път, притесняваше ли се, внимателен ли беше той... Друг възможен вариант е нещо на хормонална основа или пък, ако си стресирана или депресирана това също може да повлияе. Трябва много дълбоко да анализираш проблема, защото в противен случай се задълбочава и просто ще намразиш секса /както аз/. Дори и най-леката травма трябва да се вземе под внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5144e62cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо не си направиш едно изследвания за чернодробни ензими? Аз имах такъв проблем след прекарано заболяване. Просто, след като се прибрах от болницата уж вече здрава, не само че не изпитвах никакво желание, но и ако се насилех, ме болеше страшно много. След време всичко това отшумя и в момента просто ще го разкъсам мъжа ми, нямам търпение да се прибере от работа, ако ме разбираш... Та, моето предположение е, че може да е знак за чисто физиологичен проблем и трябва да си обърнеш внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6fab658b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох до болка ми е познато... Имала съм 3 мъже в живота си, като с първият бяхме 2 години заедно и изобщо дори не исках и да си помислям за секс - както ти казваш болка, нетърпимост, броях минутите с надеждата най-после да се свърши. Мислех си, че го обичам, а сега осъзнавам, че по-скоро съм била привързана към него и сме си били удобни - тогава бях на 17, а той на 20. Разделихме се защото ми изневери, дори не го вина за което.
С вторият нещата така и не станаха сериозни, той си падаше купонджия и изобщо не беше сериозен в нито едно отношение - учене, работа, семейство, пък какво остава за връзка. Но пък беше сладък, рядко се намират толкова красиви мъже и си казах защо пък да не опитам? Исках да видя дали отново ще ми бъде толкова неприятен секса, исках да си отговоря на въпросите аз ли съм виновна, има ли ми нещо...? Ами, пак ме болеше в началото, пак не успявах да свърша, но пък не беше неприятно, дори се наслаждавах в даден момент.
С третият нещата бяха коренно различни. С него се влюбихме и се държахме като малки деца, обикнах го с цялото си сърце и видях, че този път е взаимно и че е... различно от предишните пъти. Не е някакъв голям красавец, предишният беше в пъти по-привлекателен, но има нещо в него, което ме кара сама да го желая постоянно и с него за първи път успях да свърша, усетих удоволствие и спря да ме боли.
Установих че наистина има някаква химия между хората, която само те могат да усетят. Някаква химия, която се появява, когато това е твоят човек и която липсва с другите. Не е само привличането, не са само чувствата и желанията, има и още нещо. И тази химия задвижва целият механизъм...
Не казвам, че не обичаш приятелят си. Не казвам, че сексът с него и други хора винаги ще бъде неприятен, но имай едно на ум, че може би нещо липсва.
Преди време тук имаше една история, пуснаха от мъж, който споделяше, че бил с някаква жена, която докато била с него го е желала постоянно, била е фурия в леглото и само хубави неща си спомня за нея. Не помня как се бяха стекли обстоятелствата, но бяха след години в една компания, вече с нови партньори и мъжът на въпросната жена споделил на бившият й, че тя изобщо не желае да прави секс и го правят много рядко. В темата де питаше защо тази жена се е променила така коренно. Ами ето затова, заради химията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 794247afb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не мога да ти кажа нищо полезно ,но аз винаги съм вярвал че любовта е повече от секс.
Все пак се посъветвай с лекър.Ефектът от хапчетата може да е продължителен.Възможно е просто да не свързваш любовта със секса на психическа основа...
Малко са хората,които истински да обичат някого и ти си една от тях.Обичай !Обичай хората,приятеля си и себе си ,по начинът по който го чувстваш.
Успех!:)

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 123b6eebdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами... Чудя се... Може би студените душове в банята могат да помогнат. Ама постепенно. Научно е доказано, че студените душове активират имунната система и като цяло кръвообръщението. Има материали и в YouTube. Другото е до уменията на мъжа. Пробвай упражненията за дишане на Wim Hoff. Ако не ти помогнат с либидото (дишането и душовете), то поне ще си усилиш имунната система. Ще се радвам на обратна връзка. Подходѝ внимателно със студените душове. Затова полека-лека. Хапвай си плодове, разни полезни неща и така. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: a65a719291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Първо обичай себе си, отпусни се, гали тялото си, мастурбирай и тогава ще се наредят нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: fd430e9525
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз мисля, че има химия между хората. Която понякога няма нищо общо с любовта. Просто не е твой тип това момче. И ти си решаваш дали си струва да останеш с него.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ef14454745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора:

Изключително много благодаря на хората, които отговориха и ми дадоха някакъв съвет.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 760a668599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей, не че искам да се разделяш с приятеля си, но мисля че номер 10 е до болка права! Ти със сигурност го обичаш щом толкова време сте заедно, но може би проблема е на психична основа и има нещо, което или те травмира или просто не е човека за теб, колкото и болезнено да ти звучи. Така както си писала, че ти е първият и за нищо не искаш да се разделяте, замисли се дали точно това вкопчване, защото непременно трябва да си останеш с първият, не е ли точно това проблема? Казвам ти го не защото искам да се разделяте, а защото съм преживяла нещо подобно. Задай си въпроса, защо точно си с него, той прави ли те истински щастлива, разбира ли те, усеща ли те? Има ли я тази взаимна химия? Моя приятел също ме желаеше много, беше ми първият, и аз го желаех но когато почнехме да правим секс ме болеше, а уж бях много възбудена и бързо след това пресъхвах..... И с език и с пръсти, всякак се опитваше да ме накара да свърша и все не се получаваше..... Сега си мисля, че не е бил за мен, просто я е нямало химията и засега съм сама, нямам все още никой, но с него преживях и една травма, както физическа, така и психическа...... Той много ме нарани и реших, че и да съм искала да бъда завинаги само с един, тоест първият, е по добре за мен да се разделим...... Сега още ми е болно, но се надявам да го преодолея и да продължа напред с друг. Да, боли но трябва. Още не знам какво е това наслада от секса. Успех ти желая и добре си помисли за себе си какво чувстваш с този човек.

Едно тъжно момиче

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker