Мнения за IQOS - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мнения за IQOS
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 10883 пъти
Здравейте приятели, бихте ли споделили впечатления от IQOS. Аз не пуша вече 3 години, рядко се сещам за цигари, но има 1-2 момента през деня, когато ми се иска да пуша - например сутрин с кафето. Отделно на работата всички се събират към 10 на оперативка и лапват цигарите, аз не ходя при тях да не се дразня, но ми ми пречи да се социализирам по - добре с колегите. Та мислите ли че, IQOS е една по-безопасна алтернатива от цигарите, и има ли бивши пушачи, които изцяло са преминали на тях и не се сещат за обикновените цигари?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 296af0db23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Смърди на пръдня. Следващия който ми го пуши на затворено място ще му навра тъпия икос в носа да го помирише - комбинация от пот и пръдня.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2b56a83eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ще разкажа моята история с IQOS . Пушач 12 години минах на такъв тип цигари, в началото различен вкус нищо общо с цигара. Една цигара не е достатъчна на един пушач. Имах чувството, че не ме задоволява достатъчно. До един момент, в който не започнах да се чувствам зле, падаше ми кръвното, бях замяна след цигара. И така приключи историята ми с всякакъв вид цигари. Вече съм бивш пушач и се чувствам прекрасно. IQOS ми помогна да се откажа от този ми навик. А целта ми за купуването му беше да не мириша на цигари и спокойно да прегръщам детето си. Но стана по добрия вариянт.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6d318453ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ти дебил ли си? Искаш пак да паднеш в капана? Никви ос, айкю, нюню. Бъди здрав, не болен индивид в тежест на обществото и себе си! Цигарите са полезни само за тези, които ги продават. Представи си се на системи, ковчегът те чака, а шефът на Филип Морис се кефи на новата яхта дето си му я плащал цял къс живот и ти се подиграва на малодушието. Само си го представи. Кефиш ли се? Бегай сега за факю като си без айкю.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ed43e2958f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Изцяло пуша само IQOS, за нормални цигари не се сещам, а като ги опитам вскуса е все едно си вдишал пепелник.. Вкуса е леко по-различен, но се свиква и задоволява никотиновата потребност. Пробвала съм да спирам цигарите, и нормалните, и IQOS, не знам дали си внушавам, но когато спрях IQOS издържах много повече време.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 84615a9816
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз не пуша, но приятеляг ми пуши и се опитва да ги спре, взе си айкос с надеждата, че ще успее да намали така цигарите - нищо подобно, от обикновените цигари пуши по кутия на ден, от електронните по 2. Да не говорим, че след като ги спря електронните го боляха венците около 2 седмици и се оказа, че е било същото и при други наши познати, спрели айкоса. Веднъж като си успял да елиминираш този вреден навик за какво ти е да си го създаваш пак? Не си мисли, че айкоса не пристрастява, същото е като с обикновените цигари. А и здравето ако не си цениш, а парите? Не си харчи парите за глупости!
Ж21

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9bc37c3bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Айкоса е глупост
Имам го, имам и Гло
Ами след едно известно време почнаха да ми кървят венците и да ми се гади от цигарите на Айкоса...не си струва според мен
Приятеля ми е на Гло, пък и аз съм го пушила известно време и мога да ти кажа, че то е най-добрия вариант

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1335fa3ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   IQOS не е безопасна алтернатива в твоя случай като непушач, защото съдържа никотин. Ще се пристрастиш отново. По-добре би било класическа електронна цигара с течност без никотин. Но дори това не ти препоръчвам, защото ще придобиеш отново навика да държиш нещо в ръката и устата си, докато си пиеш кафето, което е менталната страна на пристрастяването. По-добре солети, семки, дъвки, ако държиш да се социализираш с колегите по време на фас паузата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker