Татко е болен от ХБН - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Татко е болен от ХБН
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2843 пъти
Много ми е мъчно и тежко. Татко е болен от ХБН, а е само на 45 години. Чувствам се много зле и се страхувам за него. В момента ходи на хемодиализа. Почти всеки ден е по 4 часа за му пречистват кръвта. Изходът е трансплантация. Сега дядо ще му дава и засега са добри резултатите. Ако някой има същия проблем и се е излекувал моля да ми пише. Благодаря Ви, че ме излушахте.
Тъжната, 15 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4aee2261d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мой познат сестра му дари бъбрек на баща си и всичко е наред, знам само, че доста време е прекарал човека в болница след операцията, но в крайна сметка е добре (и сестрата също) и е минало успешно всичко :) Горе главата, мисли положително, вярвай, че всичко ще е наред и то наистина ще е така :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 08a410b6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох миличкита, не се притеснявай лека полека ще се оправи, щом има донор и са съвместими успокой се.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 17373907c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много лошо, че няма дарители. Много хора умират от катастрофи, но никой не се сеща да дари органи. Заравят в земята здрави бъбреци, които могат да спасят животи... Сега ги ядът червеите там. Защо? Прекрасни, перфектни органи, еволюирали толкова много години, за да достигнат това съвършенство сега гният под земята.

Имаше една лекция на TED за 3D принтер, който принтира човешки бъбреци клетка по клетка за 7 часа. Надявам се и вярвам, че тази технология ще се развие и всеки ще може да получи какъвто орган му е нужен в бъдещето.

Мразя как е устроено обществото ни. Милиарди се пръскат за военни разработки, а само нищожна сума отива за иновации в медицината и в науката като цяло. Представете си къде щяхме да сме сега, ако всички работеха за доброто на хората, вместо да мислят как да направят поредното оръжие за масово унищожение.

Миналата година един английски инженер имал проблеми с аортата. Когато чул смъртната си присъда от лекарите, решил, че няма да остави нещата така и сам си изобретил имплант, които впоследствие спаси и неговия живот и живота на още 19 пациента със същия проблем. Ето, че може. Винаги има начин.

Искам да ти пожелая успех и на теб, и на баща ти, но не вярвам в пожеланията. Празни приказки. Няма нужда и да се молиш на богове, защото не съществуват. Вие само трябва да намерите най-добрите лекари, които да направят трансплантацията. Ако ви трябват пари за операцията, свържете се с дарителски фондове и организирайте нещо с SMS-и и банкови сметки. Нищо друго не можете да направите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2769ffa33f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, прочетох какво си писала и искам да ти дам кураж и да ти кажа, че от притеснения само може да си навредиш.. Самата аз съм на ти с темата, защото хемодиализата е нещото, което в момента ме държи жива, затова ако искаш да си полезна на баща си, не се притеснявай, показвай любовта си и не прави грешката като другите хора да се държиш с него като с човек едва ли не безнадежден случай.. Тежко е да когато се изправиш пред един такъв проблем и от теб да не зависи нищо, но ти казвам, че няма непоправими неща, късмет с трансплантацията, за жалост в България тези неща не са уредени със закон и хората като нас в повечето случай прекарват живота си благодарение на един апарат.... Винаги човек трябва да има надежда, тя и обичта на близките ни ни дава много сили да устоим на премеждията ни... Успех и ще стискам палци да разберем, че всичко е минало благополучно!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d1c6a5c41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря Ви за пожеланията!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker