Силни болки в областта на яйчниците и тежка,болезнена менструация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Силни болки в областта на яйчниците и тежка,болезнена менструация
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 815 пъти
Здравейте! Имам следният проблем. Напоследък преди всяка моя менструация, се появява остра болка в областта на яйчниците. След като ми дойде периодът, болката там отшумява, но самата менструация става почти непоносима-обилно кървене и като цяло доста болезнено състояние. Цикълът ми не е и редовен при това-ту идва рано, ту късно, или просто има леко зацапване. Та, не знам какво да правя. Не съм казала все още на родителите ми за дискомфорта, който изпитвам всеки месец, но въпросът ми си остава следния: Как да се опитам да намаля болките в областта на яйчниците преди цикъл, също и болките при самия цикъл? И само още едно нещо-забелязвам, че постоянно съм суха там долу и доста ме боли. Четох в интернет за това, но всичките ми симптоми отговарят на в. сухота, но много не ми се вярва да е така. Не водя полов живот, следователно никакви кондоми и такива други. Много моля, само ако може, дамската аудитория да се включи за съвети! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 234070fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен първите менструации не бяха болезнени, но след това постепенно започнаха да стават. Накрая стигнах до ПМС от 14 ден на цикъла и след това - ужасно болезнена менструация. За да се позакрепи положението ми изписаха противозачатъчни ище в гимназията. С тях ПМС и менструацията са по-леки (но не очаквай да изчезнат проблемите съвсем) и знаеш кога ще ти идва, за да започнеш да взимаш обезболяващи. През годините съм използвала много комбинации с Аулин, спазмалгон и т н. Това, което работи за мен е Профенид супозитории. Не трябва да се оставяш да те заболи обаче. Вечерта преди да ти дойде слагаш едно. След това 2-3 на ден в болезнените дни. Говори с майка си и отиди на гинеколог да намери точните лекарства за теб. Може и тя да има същия проблем - в повечето случаи е така. Сигурно ще ти се включат някакви злобни “разбирачки”, които или нямат проблеми или са съвсем леки и не те разбират. Не ги слушай.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bd5f647e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на лекар. Може да имаш възпаление или друга болест. Няма какво да криеш от родителите си. Може и да е нещо хормонално.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1655ee0300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, тази ситуация както се казва ми е до болка позната. Все още го имам този проблем, когато усетя че започват болките пия аулин и всичко отминава. По-рано пиех и нурофен, но той спря да ми помага. При мене бомката е до такава степен, че чак ми прилошава и ме удря на сън. При мен също беше нередовен цикъла както при теб или по-рано или по-късно докато в един момент не получих закъснение от две седмици ако не и повече. При това положение отидох на гинеколог искаха да ми изпишат противозачатъчни, за да ми се нормализира цикъла, но отказах понеже знам, че доста разбутва хормоните. При мен проблема са кости, които когато се пукат се получават тези болки. Така и до ден днешен си живея с тези болки от време на време цикъла ми се нормализира. Това е моят опит, за по-сигурно отиди при специалист.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker