Проблем с яйчниците!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с яйчниците!!!
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 580 пъти
Здравейте, момиче на 16 години съм. От два месеца изпитвам силни режещи болки в стомаха и около пъпа както и в интимнта област. Имам и подуване пак в стомаха(най-вече от лявата страна) както и в интимнат област. Когато съм гладна и тялото започва да ме боли като при настинка, яйчниците също изитвам неописуема болка, в гърлото също(по скоро от двете страни все едно е подуто). Отидох на гинеколог и лекаря ми откри няколко малки кистички и каза, че яйчниците ми не функционират. Направих си изследване на хормоните и на бялото течение, което също имам. Всичко е наред с хормоните, но имам гъбична инфекция. Обаче сега нещата се усложниха. Вече изпитвам болки и в гърдите, особено лявата. Когато ям и имам чувството, че храната ми засяд в гърлото и не знам защо се получава така, винаги се старая да дъвча храната много добре, докато не стане на каша. Имам и къркорене в стомаха и киселини. Лекаря каза, че подуването на стомаха е от това, че нямам менструацуя от 6 месеца. Има ли и други дами, кои са или са били с такъв проблем? Ако може ми дайте съвети. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 2d6ba43d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Допитай се задължително до второ мнение, душичка. Човек не може да живее дълго по този начин. Доколкото ти можеш, поне започни да се храниш наистина здравословно (повечко вода и билкови чайове сутрин, големи салати, супи, чисто немазно месо и риба, млечни, вода с лимон вместо газирано и сушени плодове, черен шоколад, йогурт, сезонни плодове вместо сладкиши), може да си вземеш и мултивитамини, но на доказана марка, обикновено цената е по-висока. Докато попаднеш на наистина добър специалист, който да назначи подходящо лечение, постарай се наистина да се погрижиш за себе си максимално добре. Ако пушиш, намали ги. Ако имаш килограми за сваляне, свали ги. Ако нямаш много мускулна маса и си по-мекичка на пипане, започни да се движиш повечко и си намери хоби, което да се раздвижва. Така стимулираш съпротивителните сили на организма, повишаваш имунитета и лечението ще даде много по-бърз и задоволителен резултат със сигурност. Можеш да опиташ и бинаурални вълни или рейки сесии за женски проблеми, има в YouTube.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker