Нервните ми кризи ще ме довършат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нервните ми кризи ще ме довършат
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1444 пъти
Здравейте! моята история е доста дълга та на 2 на 3. Аз съм се превърнала в един отвратителен човек държа се грубо и обиждам приятеля ми който е и баща на детето ни при най-малката спънка. Правя го защото чувствам че или ме е предал или нещо друго. Майка ми беше добре до моите 14 години след това започна да се занимава с наркотици раздели се с мъжа си и тръгна надолу дойдох при баща ми той почина преди 2 години тоест 2 месеца преди да стана на 18. Бившите ми приятели не бяха стока за това и си позволяваха да ме удрят но се отървах. И срещнах това момче с което съм в момента той е много добър и мил с нас но когато направи нещо не както трябва има моменти в които избухва крещя викам и удрям каквото ми падне в тези изблици си казвам че той ме е предал и наранил но след скандала осъзнавам че е могло да се размине с няколко думи или просто да не се впрягам толкова но не мога всеки път го правя отново и отново знам че по един странен начин си го изкарвам на него това което други са ми причинили и също така се страхувам да не стана като майка ми а от друга страна ми се иска баща ми да е до мен но не става. Някой може ли да ми даде съвет как да се справя с тези нервни кризи. преди да съм си съсипала живота

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 11c69255a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Странно, че още той не те е напуснал. Но ако продължаваш така и да си риташ късмета, ще останеш сама с дете. Защо си изкарваш на него това, което са ти сторили майка ти и баща ти? Крещи на майка си. На всеки може да му се случи да остане без родители, тогава се взима в ръце и се бори с живота. Как може да отмъщаваш на мъжа си, че баща ти е починал? Това кой кога умира, го решава Бог или който там ни е създал. Отиди на църква и крещи на Бог. Държиш се несправедливо с мъжа ти, ти му отмъщаваш, че тай се държи добре с теб? Отиди на психолог, започни да спортуваш, ходи на йога... и приеми живота такъв, какъвто е и че няма виновни за това.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 879bcd3d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сама си стигнала до съответните изводи. Какво ни питаш всъщност- дали да продължаваш така или не ли? Давай само така, ще изгубиш и малкото, което ти е останало. Всяко търпение има граници.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 6e7f2bc4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва Ви психическа помощ и аз бях в това състояние, бяхме стигнали до развод, искано от моя страна , сега съм на успокойтелни и съм много по-спокойна и уравновесена. Пак се караме от време на време , но не стигаме до нервни изблици и нараняване било то с думи или физически извършвани от моя страна. Най- важното говорете и споделяйте постоянно каквото и да било то с партньора си .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: b3c2f210a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами станало е нещо много лошо и те е сринало. Ти си знаеш какво е. Оправи го. И аз, и доста хора около мен, бяхме по същия начин.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 5f29169667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, ако не можеш да се справиш сама, посети добър психолог, който да ти помогне. Добрата новина е, че осъзнаваш лошото си поведение, остава само да работиш върху него и ретуширането му. Няма лошо след излишен скандал да отидеш и да се извиниш на мъжа си. Също не е зле да му споделиш как се чувстваш и в какви състояния изпадаш, вие все пак сте партньори, имате дете дори, трябва да сте си опора. Самото споделяне и разбиране пък от отсрещната страна биха ти се отразили добре.
Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 81bf6d5bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Еми,ти самата разбираш,че си вредиш .Какваш,че си нервна ,но не си тъпа, нали ? Какво искаш ,той да си вземе дърмите ,а ти да останеш сама с детето ? Тогава съвсем ще ти се наместят чакрите.
И най-важното -ти не си майка на мъжа си,че да го възпитаваш .Той също има право на мнение ,както и ти .Започни да гледаш на него като на човек ,а не като на говедо .А и животинка да е ,не става така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3868214190
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отговори ми на един въпрос - с бившите си приятели(които са те били и тормозили) позволяваше ли си да се държиш по този начин и да крещиш, блъскаш и чупиш?

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3d13f8d5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо фатално, наистина.
Нормално е да се ядосваш, това не зависи от теб, но реакцията ти е нещо, което абсолютно можеш да контролираш. Опитай се да си даваш 10-15 минути преди да поговориш с приятеля ти за това, което те тревожи. Един вид, ядосваш се за нещо и излизаш на чист въздух да се разходиш, обмисляш го сама или дори го преспиваш и едва след това повдигаш въпроса. Десет минути за размисъл дават огромна разлика. Едно е да избухнеш на момента за дреболия, а съвсем друго да го обмислиш, да се успокоиш и след това да обсъдиш дреболията с когото трябва.
Понеже имаш и проблемно минало, бих те съветвала да поработиш над себе си. Проучи за психологическа литература, за медитация дори, за различни начини за справяне с тревожността и емоционалния товар. Можеш да започнеш да посещаваш психолог, ако смяташ, че имаш нужда да го обсъдиш с някого.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 63e54bb15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моите родители постоянно се биеха и си крещяха, но от страх не се разделиха и трябваше да ги търпя през цялото си детство. На 14 помолих майка ми, да го напуснем, за да изкарам пубертета на спокойствие, но не стана. Сега, 15 г. по-късно съм във връзка с невероятен мъж, но понякога изпитвам огромно желание да му крещя, блъскам и викам. Най-побъркващо е че той не ми отвръща и чака нервният ми пристъп да мине, а после се държи все едно не се е случило. Това състояние, правя си сметка , произлиза от родителският пример в детството. Мисля, че психолог може да поправи нещата, но трябва да се вложат много пари, време, а и не всички психолози са за конкретен човек, така че и трябва доза късмет. Абе, кофти работа...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker