СПКЯ, противозачатъчни и бяло течение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

СПКЯ, противозачатъчни и бяло течение
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1082 пъти
Здравейте! Накратко имам бяло течение откакто взимам противозачатъчни. Налага ми се да го взимам понеже без тях имам много проблеми, които изчезнаха като ги приемам. Не ги пия просто за да нямам деца. Имам поликистозни яйчници, окосмяване, акне и други гадни симптоми. Пробвала съм и други алтернативи, но явно при мен проблема е сериозен и без хапчета няма да стане. Ходих на гинеколог и ми правиха микробиология. Нямам гъбички или други инфекции. Левкоцити и прочие са в норма. Обясних му че това течение е неприятно. Макар да нямам сърбеж или някаква гадна, натрапчива миризма, но той ми каза че след като пия хапчета това може да е странична реакция и да нося ежедневни превръзки. Само че на мен ми е много неприятно. Дали някоя жена която пие хормони и има подобни проблеми може да предложи нещо изпробвано, което да помага. Изследвания за полово предавани болести също съм правила - пълен пакет. Мислих си най-лошото, но слава богу всичко е наред. Но сега след като изследванията са ми нормални и докторите ми казват че всичко е наред ми е още по-притеснено, че никой не ми предписва някакво лечение за проблема.
Моля да пишат хора, които знаят за какво става дума, а не псевдо доктори каквито се навъдиха тук. Извинявам се ако някой се чувства обиден, но предпочитам отговори на жени, които имат сблъсък с подобно нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6c772d756f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи за течението не знам, може да е цистит или в следствие на хормоналната промяна, тоест би трябвало да отшуми като свикне организма. И аз бях/съм така като ми правят гинекологични изследвания, микробиологията е 6, но като ми взеха урина там излязоха гадинките...ешерихия коли.
Обаче за противозачатътните по- неприятна от тази алтернатива за лечение не се сещам просто.
Аз започнах да ги пия от около 18 годишна заради акне, ама много голямо акне по лице и горе по гърба. И какво стана пих ги години наред. И знаеш ли какво от 19 годишна ми се отключи наследствен косопад и е много вероятно да е от тях. След това на 26 годишна ми откриха доброкачествено образование на гърдата, за което отново е възможно да са допринесли те.Все пак толкова време хормони.Сега тъй като ходя на гинеколог ендокринолог заради косопада, лекуваме и СПКЯм въпреки ,че нямам кисти. И го лекуваме с кортикостероиди и още едно лекарство което не искам да казвам да не вземе някой да се самолекува,но не с противозачатъчни, защото трябваше да ги спра и заради гърдата тях. Пих ги 6 месеца, сега хормоните са ми уравеновесени и от тази седмица спрях кортикостероидите. И от там нататък да видим. Мисълта ми е, че не знам, аз ако бях втори път не бих тръгнала по този път с противозачатъчни, аз лично пиех Хлое 1 година послед Диане 35 (които в САЩ са забранени от години).А знаеш от амеркианските филми там, този тип хапчета са много разпостранен вид контрацептив, така че щом те са ги забранили за какво иде реч.Да не говорим ,че спреш ли ги проблемите акне и всичко се завръща с пълна сила.Успех. Ако имаш по големи финансови възможности посети доктор Георги Коларов гинеколог ендокринолог в София, СПКЯ не е за подценяване. Моля никой да не приема споменатите лекарства без лекарско предсписание.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdffc56d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един от изходите на лимфната система при жените е там долу. Във вагината няма и не може да има цистит. Така,че това течение е от отпадни продукти от лимфата от пъпа надолу. Нещата имат връзка с чревния тракт и храненето ви и таза. Може да напишете подробности, но при всички положения трябва тотално да спрете храни съдържащи мляко, мая/ хлебни, бира/ и дрожди/боза, вино/. Дългото приемане на хормонални препарати, ще ви доведът рак на гърдите!!!

М 1964

ПП имате и проблеми с бъбреците за които не споменавате нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3ec93f5b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Интересно, как решихте че имам проблем с бъбреците? А за хормоните мога само да кажа, че знам за всички ползи и вреди и след като аз и лекарите, които съм посещавала сме го обсъдили и решили не мисля, че има нужда от коментар. Въпросът ми беше съвсем друг.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: cdffc56d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   До авторката!
Нормално ли е за 35 см. от тялото ви да има три вида специалисти. Гинеколог, уролог и нефролог. Човешкия организъм е взаимосвързан и взаимозависим съвършен саморегулиращ се и самовъзстановяващ се.
Чревната дисбиоза води до бъбречна токсикоза, а тя до гинекологични блокажи с цел невъзможност за забременяване, което опазва живота на жената.
Прост природен алгоритъм !

М 1964

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker