Мой комплекс, мой враг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мой комплекс, мой враг.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 735 пъти
Здравейте, на първо четене съм млад красив мъж на 24 в разцвета на силите си но се замислям гледам хората които минават покрай мен хиляди, стотици и никой ама никой няма криви крака, а аз до кръста съм добре след това е ужас! Проблема е че дори нещо елементарно не мога да направя като да ида до магазина без да не заобиколя някоя крива пресечка, само и само някой да не ме види. Като съм с приятели навън постоянно ми е едно такова неудобно, и всеки ден се чудя какво да обличам само и само да не ми се личи проблема и това вече почва много сериозно да ме натоварва и писва! Сега ще кажете тоя па намерил за какво да се притеснява ами хора не е точно така защото все пак нито съм грозен нито съм сакат така е но искам и аз да съм като нормалните хайде не със изцяло прави крака но поне да мога да си сложа дънки и да не ме е срам че съм ги облякал и никой да не ме гледа в тези крака защото винаги хората ме гледат в краката защото проблема се забелязва почти от всички. За мое щастие никой досега не ме е обиждал или питал директно защо са така а и да ме попитат защо ще ми стане конфузно и неудобно и ще си замълча. Просто исках да излея на някой това защото на никой не мога да кажа какво ми е а и едва ли написах всичко възможно но ще се радвам някой ако помогне с нещо било то със съвет или нещо друго ще съм адски благодарен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: bd6c1dde82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понеже и аз имам комплекси, няма да ти кажа да се успокоиш и да не ти пука... не става така, уви. Добър вариант би било да посетиш специалист (ортопед?), при когото родителите е трябвало да заведат отдавна, но... Има колани, които се слагат на краката за тази цел, но не знам дали работят при възрастни. Според случая може да се направи и операция. Най-добре потърси добър ортопед и си запази час, за да ти даде адекватно мнение.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 647706b64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казвам ти име на лекар в Пловдив-д-р Стаматов от Козма и Дамян.Аз си оперирах единият крак преди 2 седмици ,за да не ме боли като ходя(възпаление и скъсено сухожилие) за мен този лекар е повек.Направи консултация.Нищо не губиш освен 40 лв

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 480d5944e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много мъже имат криви крака, дори известни актьори като Андрю Линкълн. При теб вероятно формата е О-образна, докато при жените с криви крака обикновено е Х-образна. Няма много какво да направиш, освен да се приемеш такъв, какъвто си. Ще се изненадаш, ако разбереш колко малко им пука на хората за твоите крака. Всеки си има някакви недостатъци, важното е да не се концентрираме върху тях. Иначе може да носиш панталони с по-широки крачоли, ако толкова те притеснява. Но пак ти казвам - точно този проблем не е кой знае колко голям недостатък. Аз лично не бих отхвърлила мъж заради подобно нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2cb9a5583a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до номер 3:

Не говоря за отхвърляне имал съм доста дълга връзка с момиче което ме приемаше такъв какъвто съм със моите минуси и плюсове. Имам и доста познати голям кръг от хора с които общувам но въпроса е че аз самия не се харесвам това е целия проблем но както казвате всички явно трябва да се примиря със проблема и да гледам напред :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker