Прекалено много се разсейвам и забравям. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Прекалено много се разсейвам и забравям. Какво да правя?
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 830 пъти
Преди поне абсолютно винаги като съм забравила нещо, имам това чувство отвътре и ме мъчи. Сега и него го няма.

Не знам какво ми става. Разсейвам се от най-малкото и забравям бързо. Сега се сетих че имам домашна със срок до днес и направо ся ми е кофти. Не стига че заради това сега се забавям и с други неща, ами и това.


Тази и предната седмица учителите прекаляват с домашните и тестовете. Всеки ден тестове, за да могат да ни оформят. Всеки ден домашни и презентации. И аз какво? Забравям да направя половината. Не знам защо. Не бях такава. Две седмици подред вече забравям да си напиша домашните по география. Един път си бях направила теста по български, но забравих да го снимам, а госпожата каза че можем да го пратим и следобед, защото има 40 въпроса. Но каза до 17:00. Аз го пратих в 22:00. Така става и с другите предмети. Направо 24/7 се страхувам да не съм забравила нещо и все се оказвам права. Какво ми става? И преди бях забравана, но това си е на друго ниво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b56375c0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, ти как очакваш да си ги спомниш? Например, имаш ли тетрадка по география и на края на урока да си запишеш какво и до кога имаш да го правиш? Или всичко е във въздуха и някак си, от самосебе си трябва да се появи, когато на теб ти потрябва.
Записвай си, като не помниш. Изобщо, нямате метод, с който да си подредите задачите, да учите с по-трайно запаметяване, не се подготвяте с писане и разказване и накрая главите са ви празни.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ec5127345e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи си календар със задачи и записвай всичко, дори дребни или важни неща, които мислиш, че няма как да забравиш.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 11cf6f213d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз лесно съм решил този проблем. Просто винаги до мен има тетрадка, в която си записвам задачите за деня. Освен това на телефона ми има календар и си въвеждам събития с аларма за деня.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1cd9bca04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кето диета или по-добре- без-въглехидратна диета (Zero carb diet). Един месец само на месо, риба и яйца и мозъкът ти ще е като супер-компютър! По-тлъстичко месо, като агнешко и телешко (избягвай свинското). Птичето месо- с кожата. Тлъстичка риба- скумрия. Яйцата по 6 на ден с жълтъците.
Направи си кръвен тест (заедно с холестерол) преди и след като направиш тази диета за един месец. Ако добрият холестерол HDL е в горната граница- си постигнала целта!
Как знам? Изпитал съм го върху себе си.
Успех!
П.С. “Само на месо” диета се спазва по-лесно, отколкото да броиш въглехидратите (под 50г/ден) при кето диета. Само вода, никакви сокове/газирани напитки!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1cd9bca04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кето диета или по-добре- без-въглехидратна диета (Zero carb diet). Един месец само на месо, риба и яйца и мозъкът ти ще е като супер-компютър! По-тлъстичко месо, като агнешко и телешко (избягвай свинското). Птичето месо- с кожата. Тлъстичка риба- скумрия. Яйцата по 6 на ден с жълтъците.
Направи си кръвен тест (заедно с холестерол) преди и след като направиш тази диета за един месец. Ако добрият холестерол HDL е в горната граница- си постигнала целта!
Как знам? Изпитал съм го върху себе си.
Успех!
П. С. “Само на месо” диета се спазва по-лесно, отколкото да броиш въглехидратите (под 50г/ден) при кето диета. Само вода, никакви сокове/газирани напитки- не знам дали е необходимо, но да уточня!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker