Болка в китката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болка в китката
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 611 пъти
Жена съм на 22 г. През март месец правих упражнения и част от тях бяха лицеви опори и производни на това упражнение. При една една от тренировките като правех лицеви и то малко като бройка, не съм се натоварвала кой знае колко (правех дамски вид или там както се казва, не съм правила нормалните, тъй като нямах сила в ръцете за това) и започна една болка с китката. На следващите 2 дни пробвах пак, обаче все още ме болеше и се отказах. Спрях тренировките из цяло.
След това започнах работа като касиерка и дали от постоянното вземане и преместване на продукти, започна отново да ме боли. Този път болката се усили и я усещах не само при движение, а и при покой, не можех да спя вечер от болка, не можех да си движа хубаво ръката. Взех си ластични бинтове и като че ли имаше някакво подобрение. Силната постоянна болка мина, но остана болката при сгъване и разгъване на китката. Понякога боли повече, понякога по-малко. Имало е и дни да не ме боли, но в някои дни забравям, че ме е боляла и тръгвам да извършвам нормални движения и пак започва. Говорим за движения като отваряне на врата, при което като натисна бравата и започва болката. Не виждам подуване, промяна в цвета на кожата, няма по-различна температура, не виждам промяна в самата китка. Като я сгъна надолу и а другата ръка докосвам мястото и ме боли.
Опитвала съм да мажа с мехлеми на Кройтерхоф, спала съм и съм седяла с бинтовете или ластичен налакътник денонощно, просто в някой момент отново се обажда тази болка.
Да ида ли на лекар, според Вас нещо по-сериозно ли е?
Ако беше моментна болка нямаше да се притеснявам толкова, но вече минаха около 4 месеца и нещата си остават така.
Притеснявам се повече не от това да ида на лекар, а че може да ми каже да си пусна болничен, а на работа да ми кажат нищо ти няма, досега как си работила.. (това го казвам, понеже имах подути и болезнени лимфни възли и бяха започнали да ми се появяват налепи на гърлото и не се чувствах добре, но си изтананиках някаква песен и в същия момент управителката ми вика Ооо, щом пееш нищо ти няма.. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: ec3cbeaed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси на Интернет информация за “Синдром на карпалния канал” и виж дали съвпадат симптомите с твоите.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c9590ef651
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, авторката съм, проверих ги и не съвпадат. Само болка имам, без изтръпвания и тн. В повечето случаи не е постоянна, но понякога както уж за деня не ме боли и правя някво движение и ми се доревава чак. Примерно забравям, че това ми е проблемната ръка и решавам да отворя с нея вратата, която има проблем с бравата. На работа както си маркирам продуктите и нямам пробшем и изведнъж при някой продукт да речем мляко или бира и започва чак да боли.
Не мога да нося постоянно ластичния бинт, губя закопчалото постоянно, а и от самите гънки започва зверски сърбеж. Имах ластичен накитник или както се казва, но ръката ми е слаба и почти няма ефект. -

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 15d4983ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дори и ортопед не би могъл да ти постави диагноза във форума. Така че най-добре отиди лично при такъв и вероятно ще ти направи снимка, за да види дали всичко в китката е наред и ще ти каже какво да правиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker