Болка-помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болка-помощ!
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1197 пъти
Някой страдал ли е от междуребрена невралгия, по медицински -интеркостална? Много гадно боли, направо дере. Ако някой знае лек, нека сподели, ще съм много благодарен. Докторските церове не помагат, дайте нещо от раклата на баба.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: eb76824d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми помогна Мидокалм.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0677847d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1, не си обърнал внимание, не искам с докторски илячи да се лекувам, искам нещо от народната медицина, билки, мазила и др. подобни. Щом са ти помогнали тези хапове, радвай се. При тебе от какво се получи, гърба болеше ли те? Моето изглежда е от настинка от течение, но болката е много гадна. При тебе постоянно ли те болеше или на моменти? При мене, през деня докато се движа нямам силни болки, но вечер към 7-8 вечерта започва ада.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eb76824d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напротив - обърнах внимание. Няма такива илачи, обаче. Но ти търси и не се лекувай адекватно - само се подготви, че това чудо става хронично и ще си го носиш цял живот. Нищо де, като се обостри - не ходи на лекар, не пий хапчета, а се мажи с гас, мас и силна ракия, сърбай чай и стискай една грейка под мишницата.
Исках да помогна, а то какво стана...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8657277f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1(3), не се сърди, благодарен съм, че искаш да ми помогнеш, нали и затова си споделяме. Съжалявам, че с нещо съм те подразнил, за което моля за извинение! Както вече писах, ходих на лекар и той ми изписа мазило с което да се мажа, не е моя измислица,но това мазило ми помага само за минути, малко ми намалява болката, нещо като анестезията при спортистите, но след това тя се усилва повече, затова взех да търся бабини лекарства. Нека не отричаме и народната медицина, все пак тя е по стара от съвременната научна. Прочетох в нета за това лекарство за което споделяте, но като прочетох колко странични ефекти има, как да рискувам да вземам съвременни лекарства. Много пъти съм се дразнил, че споделящите не започват темите си с житейските години които имат, а сега аз самият не направих това, за което се извинявам. Вече съм на 70 години и хроничните болести вече се обаждат, затова и не искам да поглъщам много лекарства. Вие може би сте млад човек и затова по смело действате, но ние с по изтощените акумулатори търсим нещо по народно. То е ясно, че всичко започва от гърба(централната нервна система), и от там се преминава към периферната и тази ми болка е от това, но трябва да намеря лек да я туширам. Последно което ми изписа лекар-специалист е Уримил, той твърди, че това ще ми облекчи болката, защото нервите щели да се възстановят. Ако някой е ползвал Уримил, нека сподели. Още веднъж извинения към №1(3)! Чудно ми е, има над 150 прочита на темата, а само един споделя, толкова ли е рядко това заболяване?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: eb76824d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Сега трябва аз да се извиня - батко сте ми. :-)
Не съм млада иначе - наближавам 50. Точно от течение си навлякох и аз тази напаст, и си страдам периодично, но не се и пазя, де.
Липсата на коментари си обяснявам с това, че никой не се сеща за природен лек, а и темата Ви не е атрактивна, ако се сещате, какво искам да кажа... По същество - на третото хапче ме облекчава и така до следващия път. Но във Вашия случай не препоръчвам, предвид възрастта и съпътстващите заболявания. Иначе листовките на всяко лекарство са ужасяващи. Ако науча нещо - ще Ви пиша.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a4a551bbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   №5, то се видя, че само двамата ще си споделяме и оплакваме, но искам да попитам, тъй като вече сте преживели тази болка, при вас само между ребрата ли ви болеше? При мен проблема явно започва от гръбначният стълб, защото и той ме боли точно там където са връзките с ребрата. Доктора смята, че при настинка се свиват гръбните мускули и опъват нервите излизащи от гръбнака и именно това предизвиква болката. Ако е така, би трябвало болката да е постоянна, а при мен е най вече вечер, като, че нещо се влива в тялото. След кратък сеанс от 5-6 минути ме отпуска, болката изчезва. Не знам вече на какъв доктор да ходя и какви изследвания да си правя. Ще се надявам болката сама да отмине. Вече пия Уримил, за който доктора каза, че ще помогне. Вярно е, че докато няма болка си пилеем здравето, а после нариваме пари за здраве, странна логика. Благодаря, че ми обърнахте внимание, дано да е истина, че хората не споделят, защото са здрави и нямат проблеми!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bfffa2b936
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В тъмно шише смесете 100мл обезболяващ спирт, 50мл йодова тинктура и 10 ситно счукани големи таблетки аспирин Байер. Да престои една нощ и после мажете. През устата пийте невробекс таблетки. Ще мине, успех.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 77e18fdc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №7, Благодаря за рецептата, ще я изпробвам, не е сложна за изпълнение, но и трите съставки са активни за нервите. Ето това е ползата от този сайт, да си споделяме, а всеки си преценява кое ще е полезно за него.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bef3bc90ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Един комшия имаше същия проблем и нищо не му помагаше. На края се оправи с шведска горчивка. Прдава се в аптеките в шише и се маже. То е комбинация от доста билки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3899f2e73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9 благодаря, и това ще пробвам! Не знам дали си внушавам, дали от това което ми изписа лекаря-Уримил, болката взе да изчезва, сега е търпимо положението, или си отминава с времето, но ако отново се появи, и вашите рецепти ще приложа. Отначало беше много гадна, все едно са ме ударили с чук в гърдите, направо режеща. Благодаря на всички! Бъдете здрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker