Помощ! Болки в корема и буца в гърлото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Помощ! Болки в корема и буца в гърлото
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 638 пъти
Здравейте! Пиша ви, защото съм изключително притеснена и наистина нямам дори приятели, към които да се обърна...

От 4-5 дена изпитвам леко чувство на гадене и особени болки в корема, все едно ще повърна. Усещам все едно имам буца в гърлото и преглъщам трудно. Имам лека загуба на апетит. Много ме е страх от такива състояния, защото винаги когато нещо ме заболи, си мисля най-лошото и се стресирам сама себе си 24/7.

Смятах, че е заради цикъла ми, който трябваше да дойде на 5-6 юли (днес сме 8 юли). Въпреки че моят цикъл винаги е бил безболезнен и е идвал без проблеми.

Последният ми цикъл беше между 12-20 юни някъде. От тогава досега съм правила два пъти секс с приятеля ми (около 29 юни и 1 юли). Винаги ползваме презерватив, дори проверих презерватива първия път като го напълних с вода след като свършихме. Втория път, обаче, не го направих и сега не мога да спра да мисля за това. Досега сме нямали никога проблеми със спукани презервативи или такива неща. Той винаги внимава, а и аз каквато съм параноичка... не си падам по рискове.

Четох неща в интернет, и сякаш по ирония на съдбата, едва ли не всичко води към това, че едва ли не съм бременна... Това ОЩЕ ПОВЕЧЕ ме стресира и буквално цялото ми тяло тупти и трепери, защото не искам това, а и знам че съм се пазила. Но пък, никога досега не съм изпитвала такова чувство на средно гадене, буца в гърлото, болки в корема и ниско долу. Не пуша, не пия, храня се горе-долу здравословно, но за последния месец преминах през доста стресови ситуации, а и съм човек, който лесно се подава психически на стреса, дали това има пръст в нещата?

Знам, че може да ме съветвате да отида на лекар - и аз това тръгнах да правя още онзи ден, но тъй като живея в Англия, тук клиниките и лекарите са отворени само за случаи, които са на живот и смърт общо взето или много тежки и сериозни. Тоест, с моя "нищожен" проблем, няма как да ме приемат... не знам какво да правя.

Знам, че не сте доктори, лекари, а и дори да сте - информацията, която споделих е оскъдна и може би няма с какво да помогнете, но... може ли да ми споделите някакви мнения или ако някой друг е изпитвал нещо подобно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: e7ad753342
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От стрес и страх е. На нервна почва. На мен ми се е случвало доста често. Освен това и времето в Англия доста влияе на тези психически състояния.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker