До момента има 0 души, умрели от Ковид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

До момента има 0 души, умрели от Ковид
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 4997 пъти
Патолог обяснява защо и как СЗО притиска патолозите да лъжат.

https://m.youtube.com/watch?v=QmnapGB4CBY&feature=emb_title&time_continue=24

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 30c5ca5125
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ха, добро утро на всички - как спахте ???
Вярвайте на това, какво ви кажат шепа хора, облечени с власт...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fc31166e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Те никога не са твърдели че хората умират ОТ, а СЪС :). Нито правят аутопсии, защото е "много опасно". Просто наистима има казват да пишат COVID и заминава за статистиката. А как се определя СЪС - чрез PCR тест който самият му откривател е казал, че не става за диагностика на инфекциозни заболявания. Какъв материал се ползва за сравнение? Просто една супа набързо събран неидентифициран генетичен материал идващ от дробовете на разни китайци. Самите китайци никога не са си играли да изолират вирусът, или са твърдели че тестът им е точен. Всичко това е официална информация, просто днес не могат да мислят, а други се възползват от това. Като бат ни Бойко, който ще удължава "пандемията" поне до следващите избори, та ако може и след тях.

За съжаление много хора не се питат, какво прави т.н. "СЗО" "световна". Как точно се превръща в такава? Ще ползвам по-правилната дума - глобалистична. СЗО е международен инструмент който може да бъде спонсориран от всеки, и съответно прокарва интересите му. И представлява просто нещо като корпорация която си има акционери. Най-големият нейн спонсор е Бил Гейтс който не само налива пари чрез фондацията си, но и чрез GAVI, която е организацията му за ваксини.

Това е реалността за тия организации. Поне като са държавни, знаем кой ги спонсорира - ние. От което следва, и че те отговарят пред нас. Поне е така на теория, ако има гражданско общество да следи машината да работи... Това е то реално смисълът да се наричаме граждани и живеем в република. Международни организации като WHO, UN, EU които чрез много пари си създават фалшив респект, не отговарят пред никой друг, освен техните собственици. Т.е. още по-правилна дума от глобалистична организация е олигархична. Федералният резерв вероятно е една от първите подобни организации, които са си частни корпорации, но се представят пред обществото като загрижени за тяхното добруване и едва ли не част от държавата. Федералният резерв не е нито федерален (т.е. той е напълно отделен от федералното правителство на САЩ), нито резерв (работата му реално е да печата кредит и определя лихвите по него). Същото направиха и в Европа с т.н. ЕС и еврото. Еврото също се печата от независима банка наречена ЕЦБ. Няма смисъл да обяснявам, че ФЕД и ЕЦБ се притежават от едни и същи "акционери", които по-правилно се наричат "картел". Те реално притежават монопол над валутата, а скоро - и над здравето на хората. В същото време Бойко ни обяснява каква неземна радост е, че влизаме все по-надълбоко в схемата и да лиши държава от собствена валута... Да не се лъжем, тя и в момента е просто придатък на еврото, но приемане на Евро значи тотална загуба на суверинитет. Да си говорим често, ние третата българска държава, не сме го и имали...

Иначе по темата, Ковид е плод на този картел, и просто ще следваме каквото ни наредят. Това е работата на Бойко, да изпълнява каквото му наредят, а в замяна му дават власт и пари. Точно като бананова република. Но за съжаление, ние сме си такава... Пак добре, че сме по-далеко от т.н. "развити държави", тъй като те са в епицентърът на картела/октопода и там той има пълен контрол. Тук го даваме по-ларж и кой знае колко (особено в малките градове) животът не се е променил. Палнът е перманентна промяна в съзнанието на обществото, те затова му викат "the new normal" и бяха готови с мерките които искат да прокарат, още преди да имат каквот и да е информация за т.н. COVID. Защо... очевидно защо... Просто им трябваше претекст.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 63550ca01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   На всички, невярващи, че има ковид, им пожелавам да се заразят и боледуват. Да видим тогава какво ще кажат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 449f829e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Истината е ясна на всеки по-интелигентен човек!
НО:
1. Интелигентите останаха незначително малцинство.
2. Мутро-мафията владее обществото.

3. ГРУБОТО ФИЗИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ ПОБЕЖДАВА ВСЯКАКВА НАУКА!

Тъй е било и тъй ще бъде.
Истината е БЕЗПОЛЕЗНА!
Оня малоумен примат, който държи Палката, И Пищака, който тъпче кюлчета злато в шкафа си, ТОЙ си вилнее както си ще безнаказано. Ученият може само да си пише и чете, да си мрънка тихичко, докато рано или късно все пак не го утрепят гамените и диваците!

А, че тия Властници-Милиардери са ПРОСТАЦИ е ясно - ако бяха освободили населението, щяха да валят открития, като е било в началото на 20 век, светът щеше да е градина (виж архитектурата от онова време) и за САМИТЕ ТЯХ - Животът щеше да е прекрасен.
НЕ, тия тъпи, Богати ОРКИ, предпочитат да се валят в лайна, да хрупат гнусно ГМО, да дишат отровна смрад, само и само да изтребят Човечеството.

Дори да са Демони, пак ми е странна "логиката" им. Нима Дяволът предпочита да обитава Клоака с диви идиоти, пред красива градина с интелигентни същества?!

Но всяко разсъждение е безполезно. СПАСЕНИЕ НЯМА :(

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7f05f28e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   3, кой ти говори за имане? Говорим за опасност. И не кълни, защото се връща.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 145b70045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Тъпото е, че дори ако си изкарал Covid, трябва да се починяваш на сщите мерки, което е малко ... абе глупаво е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 438c2007e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   3 Ама нещо ковид-а на дебилите неще никой да заразява. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e16ae9d906
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Абе 3, цлата ти нервна система и ореха който имаш за мозък са изтъкани от страх и предубеденост че чак заглавието не прочете , но не закъсня да кълнеш.
Боже опази!

Айде все пак ще се постарая да го кажа като за малоумни. Ковид има и никой не спори за това . Тук се говори за интереса на хората , които прикриват и манипулират данните.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6bd485262f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Синът на моя приятелка почина в ВМА от коронавирусна пневмония! На 34 години, без странични заболявания. На себе си ли да вярвам или на анонимни необразовани специално ?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0009d9fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   И защо крият и манипулират данните според вас? Какви изгоди ще получат? ЕС ще се разпадне, заради това ли е целият театър според вас?
Аз мисля че вирус има и няма да навреди ако човек спазва мерките, които вече никой не спазва. Даже сега е идеално, онзи ден ходих на кафе и масите бяха разположени така както би трябвало да бъдат, широко, спокойно, приятно. А преди бяха наблъскани една до друга.
А колко хора умират от рак, а не от последиците върху тялото? Що се занимавате с неща, на които никога няма да откриете отговора, тъй като ги знаят шепа хора. Който знае повече от това, което трябва да знае изчезва.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 50dfb53065
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вирус си има и си е опасен, а това как нашите "управляващи" действат в ситуацията е друг въпрос. Много хора от интелигенцията излязоха от дупките си и когато видят статия за починал от COVID-19, веднага питат "А с колко съпътствъщи заболявания е бил/била?". Сякаш хората с болести са пътници. Ми, даже не давайте на майка ми с 80 % ТЕЛК мизерната пенсия от 300 лева, бе! Да умират!



ДС

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c288602fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Ами то като СПИН: не умира човек от самия вирус, а от последиците от него (намалена имунна система).

Ако го нямаше Вирусът от Ухан, щеше ли да има толкова много починали за последните няколко месеца?
Някои умират от пневмония, други нямат въобще дихателни проблеми, но получават възпаление на бъбреците/черния дроб/сърцето; и всичко това е предизвикано от самата имунна система, която реагира на вируса.

Нямам Фейсбук и затова не съм абониран за конспиративни теории. Не вярвам на отделни експерти, а на голям брой такива, които стигат до определено експертно мнение. Не вярвам и на политиците, както и на всеки сульо и пульо, който е гледал едно видео и се мисли за експерт. Критическото мислене е много дефицитно тези дни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9e60734b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   И аз така си мислех, докато на позната мъжът ѝ, здрав, прав, без съпътстващи, хронични болести не си замина директно на 36.

Та, то винаги докато не ти дойде до главата се правиш не оборотен.

Че обявените случаи са завишени е така, но не е шега.

Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4ac7584253
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Сравнително далечен за мен роднина умря преди около месец в софийска болница. Спомням си, че постъпил заради болки в кръста, като пиел някакви сънотворни хапчета. Абе накратко вреден живот е водил. В край на сметка умря човека /Бог да го прости/ и лекарите искали да го запишат като жертва на КоВид...
Докторка, приятелка на майка ми й казала, че ако умре пациент от К... болницата ще получи около 10 хиляди лева. Всъщност не е важно от какво си умрял, болницата при всеки пациент получава допълнително финансиране... което мисля че е доста объркано... ако получаваше финансиране за всеки излекуван, щеше да е друга работа...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 00c73c50da
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Братане, знаеш ли колко хора знам здрави и прави, които си заминаха. Правят инфаркт, инсулт и т.н. и до там. Без да си видял документите от аутопсията, не можеш да знаеш. Ама такива няма да видиш, защото не им правят аутопсии. Защо ли?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c157b60ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

17.   Ей от такива като вас заразата се разпространява. Проявете малко разум и ако не ви пука за вас самите помислете за близките си, особено по-възрастните. За тези които твърдят, че е като грип - вие като имате грип ходите ли при родниби да ги заразявате?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c2cc6dc7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Не е добре да се кълне, но не пречи да споделя някои наблюдения. Досега неколкократно съм говорил с хора, които "знаеха", че нямало такова нещо като Ковид или същият не е опасен. Равносметката: всички знаещи се заразиха, а някои дори имаха доста тежко боледуване. Иронията на живота - колкото по-малко вярваш в дадена опасност, толкова по-нехаен си и по-голям шанс има да те застигне. Кармата е гадно нещо, ако я предизвикваш! Е, аз не си играя с нея пък нека СЗО да е подчинено кеф ви на Бил Гейтс, кеф ви на Илон Мъск, кеф ви дори на ИДИЛ!

А колкото до бат Бойко - и всички епидемии на света няма да го спасят него. Това правителство ще му е последното. На хората им писна и колкото и да тупка топката, вече няма да му се размине. "Материалът" прогледна!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 89ac926630
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Хора, щамът в чужбина е много по-силен! Просто трябва да спрат допускането на чужденци. Затварят се границите и готово. Всички тия мерки дето се спазват тука са мислени от глупаци за глупаци. Има covid-19, ама в България е слаб. Злоупотребяват ли, тъпи ли са, луди ли.. Това не са адекватни мерки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 42a98824a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Как може да се вържете на този дебил Киро Брейка? Той много добре знае, че има коронавирус, но се прави на интересен и дебилната паплач му вярва.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b2a2462263
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Не смятам, че случаите са завишени, а напротив — считам, че заразените всъщност са доста повече от обявената официално бройка. Погледнете нашите съседи Турция и Румъния — не са никак далеч от нас, но случаите им са сравнително повече, въпреки че ни превъзхождат не само по територия, но и по други параграфи.

За конспираторите и неверниците — преди 3 месеца дядо ми почина, за съжаление. Беше възрастен, не боледуваше от нищо обаче. Отиде си в съня си — дойдоха лекари вкъщи, за да констатират смъртта: никой не предложи никакви пари нито на мен, нито на семейството ми, за да го впише като заболял от COVID-19. И... бих казала, че подобни твърдения, свързани с това, че се плаща на хора, за да лъжат, са меко казано алогични — на практика излиза, че те ви дават пари, когато взимат уж други или вероятно същите такива (?!). Сега ще кажете: „Ама те взимат много мангизи, за тях това са стотинки.“, но, повярвайте ми, на всеки му се свиди особено когато съществува и по-тарикатски начин, та бих желала да изтъкна и следното: ако някой желае да ви впише изобщо към статистиката, едва ли ще ви попита, просто ще го направи. Даже няма и да разберете, ако не получите съответен документ, епикриза и т.н. Не се безпокойте, в България никой не хвърля пари на вятъра, имайки предвид, че реално би могъл да си ги спести и прибере в джоба.

Не знам на кого му хрумна да разпространява небивалици, но съм добре запозната, че човешката психика търси своето бягство и чрез отричане на реалността — всички сме почти еднакво функциониращи, когато сме изправени пред някаква борба за оцеляването си. Или се борим именно чрез подобни уж „успокоители“, или просто бягаме от опасността, или възпираме животите си и ставаме прекомерно внимателни, параноични дори. Оптималният вариант е да приемем ситуацията, както и мерките, които я съпътстват, за да запазим себе си и животите на тези, които не са имали нашия късмет да са клинично здрави или са просто белязани от своята възраст. Една маска, хигиена и внимателно общуване с околните — нищо повече не се изисква от нас към момента. Несериозно е да се оплакваме. Лигаво е. Седнали мъже на по 30 да плачат, че носели маски... то просто трагикомично.

Харесва ни или не, вирусът не е обикновеното грипче, каквото ни се иска да бъде — научни изследвания в ключови журнали (а не медийни провокации) сочат, че вредата му е по-дълготрайна, отколкото са си мислели компетентните лица: от влошено състояние на белите дробове до проблеми, свързани с нервната система, когнитивните способности и т.н. Много малко време е минало, за да се знае напълно какво се случва, но фактите в момента са това, което са — смъртността е по-висока, в САЩ изнемогват, Испания и страните изобщо от Западна Европа са пред повторно налагане на по-сериозни мерки. Тук го караме леко по тъч линията, както всеки път. Все още. Но ще видим.

Бъдете здрави, отговорни и се пазете. Не е шега работа, а знам, че е изключително изкушаващо да си мислим, че всъщност е.

Ж20

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 30c5ca5125
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Всички, които си пишат, че имало зараза и била страшна - или не са имали 1 ден трудов стаж през живота си, или не са все още съкратени, поради скапания вирус....!!!
Много мои познати останаха на улицата !!!
Аз си спомням, че през 2008 щях да умра от грип, НЕ от коронавирус !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 145b70045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 13

Да, с малката разлика, че короната може и да не я усевтя, ама без серизни вливания, терапии и специални диети, тоя спин ще те убие (ок, ок, НЕЩО ДРУГО ще те убие, благодарнеие на СПИН-а), за месец.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 145b70045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До Братан

То и аз познавах един такъв. Прав, здрав, корав, нищо му нямаше. Хвана корона и отиде да си купи аспирин, ама не се прибра ... кола го блъсна. Ако не беше короната ... вай вай вай ....

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 438c2007e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   А защо не вземете вие вирусните гении да се заврете обратно в мишите дупки, а не да си позволявате да нареждате на хората да носят наморници и да се крият заедно с вас?! Като ви е страх и сте толкова убедени, сте свободни да се опаковате в скафандри и да се завирате, ако щете и обратно на майка си в задника, но по закон не можете да нареждате такива абсурди на останалите. ;) Впрочем изобщо нищо не можете да нареждате и да държите сметка на другите хора, не само това. Явно е, че е в природата на ганьо да си избива комплексите като дава наклон на хората около него. ;) Криите си се и оставете живота и откритата земя на останалите хора. Марш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9863a09bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Трябва да се правят аутопсии в България.
Не може без аутопсии да се обявава причината за смъртта. Така се получава ,че новините за починали от този вирус са фалшиви.
Да кажеш без аутопсия от какво е починал човек е все едно да кажеш без разследване, кой е убиеца понеже изглежда като убиец на външен вид.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9863a09bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   До 3

Ковид 19 не е с нищо по-различен от грипа.
И при двата вируса организма може да развие пневмония, ако имунната система е слаба.
Проблема е че това заболяване се показва едва ли не като чумата на 2020.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9863a09bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   До 21

То си има коронавирус. Проблема е че всяваха страх по медиите в България в течение на месеци. Фалираха икономиката на страната. Хората останаха без работа.
Симптомите на ковид са същите като тези при сезонен грип.
Нямаше нужда даже да се обявава извънредно положение преди месеци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1f8c994f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Този поср не е за хора , които гледат телевизия . В случай че в последните няколко месеца сте гледали дори една новинарска емисия , моля пропуснете
Хора нека си го кажем така :
1. Има ли вирус - има
2. Опасен ли е за здравето - сам по себе си - не.
3. Какъв е шанса да възникнат усложнения с придружаващи заболявания - крайно минимален
4. Какъв е шанса да се заразиш ЕСТЕСТВЕНО - нищожен.
5. От кога съществува вируса - от времето на птичия , свинския и тн. Ранните '00. Просто от тогава продължава да бъде модифициран до днешната му версия в много лаборатории по света.
6. Защо след като шанса да се заразиш е нищожен пандемията продължава толкова дълго - защото тези които са го измислили продължават да създават огнища. Първото и последното изобщо не са в Китай . Най вероятно вече го правят с тестовете, спуснати от СЗО на произволен принцип
7. Данните манипулирани и фалшифицирани ли са - твърдо да. Всяко едно медицинско лице знае това , но си мълчи. Твърде често хора които нямат роднини да свидетелстват са писани като умрели от Ковид. Говорим за стари хора , наркомани, бездомници , цигани , хора, за които на никой не му пука. Това е и една причините да ни натякват да се анти-социализираме всички. За да няма на кой да му пука за вас преди да умрете.
8. Каква е целта на Ковид - целите са много. Най-общо казано е да постави целия свят на колене. Икономически , политически , здравословно и всички възможни други "свободи" които имат хората да им бъдат отнети. Най вече отнемане на суверенитета на държавите. С други думи , разрушаване на конституциите на държавите по заобиколен "пандемичен" начин.
9. Кому е нужно всичко това - на хората които искат да наложат "нов световен ред". Не ми казвайте че говоря конспиративни теории , защото тези теории станаха толкова много вече, че се превърнаха във факти с необходимата документация. Необходимо е да имате Коефициент на интелигентност от поне 70 за да свържете пъзела с ФАКТИ ,взети от елементарни ютуб канали или сайтове с малко по-сводоболюбиво съдържание. Няма нужда дори да влизате в даркуеб или да четете Уики лийкс. Където пък малко по-разумните биха останали потресени..
10. Най важния въпрос - защо им е на тези хора всичко това ? Тук отговорите може да са много. Да затрият популацията на света е един от тях и определено е на преден план. Реално наистина сме твърде много ЗА планетата. Само че не ковида ще ни убие , а ние ще се самоизбием, заради разноречията си. Ковида ще е само началото на причината , която през Октомври-Ноември, когато настане глобална безработица ще разберем.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8a4a349e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Даже да приемем,че това е някаква мащабна правителствена конспирация кой печели от това?Твърди се,че се предлагат 10 00 лв да те пишат,че си болен от коронавирус,а клиничната пътека за коронавирус наскоро беше увеличена на 1200 лв.,кой държавен лидер има полза да си срине икономиката,какво печели от това?Някой ще каже да се вземат пари от ЕС,на България се дадоха 29 млрд,от които 70% са заеми,тоест безвъзмездна помощ от 8.3 млрд евро,тя дупката в бюджета и разходите с мерките ще ги покрият още тази година.Като погледнем в историята това не е първата пандемия,от испански грип умират 50 млн европейци.отделно холери,тиф,вариола,черната смърт и много други.Не виждам смисъл да коментирам чипирането,5 G и други фантасмагории.Разбира се винаги ще има какви ли не конспирации и теории и тн,но големият въпрос е кой печели от подобна криза?Всичко това ме навежда на извода,че вирус има и трябва да сме отговорни за нас и семействата ни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 05833f8baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Първо твърдяха, че няма такъв вирус, сега твърдят, че напротив не са успорвали съществуването му, но данните се манипулират, много интересна логика. Точно тези хора могат да открият конспирация навсякъде даже и в една обикновена чаша вода, ей така просто от скука. Какво да кажем обаче за лекарите, които изтърпяха целият този хаос на собствения си гръб? Те също са лъжци нали така, дам и аз така си помислих. Доста невежи не са вярвали, че има и чума, но това е вече минало. Вместо да им четете тоталните измишльотини, които бързо преминат в обиди, когато някой не се съгласи с тях, се пазете и спазвайте тези лесни правила. Лично аз не искам отново всичко да затвори така, че който е съвестен ще направи това малко усилие да си мие ръцете, да носи маска и да спазва дистанция. Толкова е лесно даже идиотите могат, просто не искат.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0600eb79ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   В България гъмжи от нереализирани лекари, академици и професори. Цял свят се бори с пандемията само Ганьо се опитват да го излъжат, ама сит на гладен не вярва.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c6c20159b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Хора, нашето семейство го изкарахме. Изкарахме уж леката форма без висока температура и само с лека появяваща се и изчезваща кашлица, мускулни спазми и болки и пак не е шега работа - много е упорит вируса. 2-3 дни изявени симптоми после се едно всичко затихва и само гърдите си ги усещаш леко възпалени и си зверски уморен и искаш да спиш и се задъхваш при физическо усилие. Струва ти се че ти е минало, но след седмица обратно симптомите, после пак няколко дни затишие, пак симптоми. Близо месец ни тресе така. Нацелва ти слабите места - няма гаранция къде ще удари. Мислиш че си го изкарал и най-после си се изчистил и изведнъж от нищото се връща отново. Коварен е вируса и е важно човек да си е вкъщи, да може да лежи и да взема мерки да тушира симптомите още докато са леки, преди да слезе надолу инфекцията. Не го подценявайте, защото както уж е леко е много лесно да се изпуснат нещата и рязко да се влошиш. Изтърве ли се да се стигне до болница и интубиране, шансовете вече са лоши.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8586b45105
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Аз бях от тези, които знаеха, че ИМА вирус и спазвах абсолютно всичко мерки. И въпреки това се заразих, благодарение на такова, които знаеха, че вирус НЯМА. Последствията си останаха за моя сметка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2851f3ac34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36 къде се зарази? Какви симптоми имаше? Дори и с мерки, пак може да се зарази човек.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 77c487e369
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Имам няколко въпроса към конспЕраториЙте. Без да се заяждам, питам чисто информативно. Надявам се все пак на обективни отговори.
1. Защо винаги всичко, което се разминава с вашите представи, трябва да е конспирация?
2. Вируси на планетата Земя винаги е имало и ще има. Прочетете малко исторически книги, и ще разберете за чумата, Испанският грип, шарката, която европейците дават на индианците и тн. Защо смятате, че този вирус е дело на човек, а не на майката природа.
3. Казвате, че някой има полза от този вирус. Кажете конкретни имена, централи и хора. Работя в центъра на голям европейски мегаполис, в който всекидневно се въртят милиарди евро, паунди и долари. Почти всичко затвори и се замрази. Много бизнеси фалираха и икономическите загуби са огромни. Ако аз движа конците, бих ли прецакал сам себе си, като всекидневно губя милиарди, как мислите.
4. Често конспЕраториЙте обвиняват САЩ и Западна Европа за вируса. Но виждаме, че в момента САЩ са с най-много жертви. Англия в Европа също. Тези масони и подобни, защо си трепят собствените територии, а не тези на опонентите си?
5. Според вас конспЕраториЙ, всичко е конспЕрация. Милиони лекари и политици участват в такава глобална лъжа. Според вас, възможно ли е навсякъде по цял свят, всички да участват в подобно нещо. Нали от 1 милион лекари, ще се намери поне един, който да каже- това е лъжа.
6. От къде получавате информация? Нима мислите, че с 5 минутни промиващи мозъка клипчета ще станете истински лекари вирусолози?

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2071c1c11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   До 38. Ясно е че живееш в Лондон. Отговорите на всичките ти въпроси ще ги разбереш когато на англичаните им свършат платените отпуски около края на октомври , средата на ноември и влязат във тяхната си "Виденова зима","Борисова зима" Долу горе по това време и Тръмп ще обяви официално война на Китай, ако не и по рано, а Ковида е само предтекст.
По същия начин навремето са се питали защо му е била на Хитлер война. И ако някой ми каже че от войната няма печалба....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 145b70045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   "Ковид 19 не е с нищо по-различен от грипа.
И при двата вируса организма може да развие пневмония, ако имунната система е слаба."

Би ли ни обяснил процеса? Не е нужно, сам да го правиш, може да копираш информация или поне линк?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 145b70045b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   А като ги гледам Швеция и околните, дето "изтърваха" още в началото или "разпуснаха" малко след това ... Хубави страни бяха, ама ги яма, короната ги изби. Няма хора та. Няма икономика ...
А ... я чакай! Ми чи те са си наред отвсякъде, бе!!!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 63550ca01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Има разлика между ковид и обикновения грип. Боледувах от ковид 2 месеца и изпих 4 вида антибиотици. При обикновения грип, който съм боледувала в различни държави, оздравявам за 1 седмица.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 658349d533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Абе аз едно не разбирам. Как е възможно целият народ да започне да се пази от един вирус, а в същото време да продължава да пие ракия и пуши пури, примерно. Не стават така нещата. Или водиш здравословен начин на живот ежедневно, ако ли не после не се прави на ужасно загриженият за здравето на обществото.

Намериха се някакви философи тука да ми дрънкат от как сме щели всички да измрем всичките, до имало 0 умрели.

Има и още едно нещо което не разбирам. Защо при грипна епидемия съм длъжен да ходя с 40 градуса температура на училище, а при двама болни в страната от Ковид трябва да се барикадирам във вкъщи. Айде да ви видя "всезнайковци" и философи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c2cc6dc7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Номер 27, а ти кой беше, че да нареждаш на останалите? Дипломи някакви да имаш? Какво си учил, експерте по всичко? И не ми давай линкове към видеа и постове онлайн! И те се качват/пишат от хора, някои са овчари, други - експерти. Ако се ставаше експерт чрез Интернет, никой нямаше да учи във ВУЗове и реномирани академии, защото само си плаща Интернета и е готов - батковците му казват как да мисли и какво да мисли!

Съвременната болест е да се вярва на всичко във Фейса, ЮТуб и прочее, защото "щом е там, значи е истина". Жал ми е за хора, които не могат да мислят критично! Но в условия на пандемия гледам да оцелеем колкото се може повече хора, пък вие ако искате да мрете, го правете тихо и без да трепете останалия свят! Стига с тоя модел на действие "след нас потоп"!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5437187b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Номер 36, явно не си спазвал/а всички мерки, от които най-важната е да си стоиш вкъщи и да излизаш веднъж на 3 дни до магазина. Ако си беше вкъщи, нямаше да се заразиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5437187b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Тези, които вярват в мащабите на Коронавируса в България са същите, които гласуват за Бойко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f2f6dc995d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   Като чета мненията на хората ми става ясно защо винаги сме последни в Европа по всичко отрицателно, а и не само в Европа. Цял свят изрева от вируса, на цял свят икономиката се срина, но тук все още хората си мислят, че е голямата конспирация. Европа започна да си затваря вратите за нас, искат ни PCR тестове, не искат изобщо дори влизаме на тяхна територия, но въпреки това ние си знаем своето. За това никога няма да се оправим, ще сме последни по доходи и винаги на дъното. И да знаете, че никой от вас не е застрахован как ще го изкара вируса, може да не разберете, че сте го хванали, но може и да стигнете до интензивното, а недай се боже и най - лошото. Всичко зависи дали имунната Ви система ще сработи както трябва и няма да ви убие.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8c2017ed8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   Току-що изгледах един репортаж, в който десетки медици изказват уважението си към техен колега с включени сирени на линейки и ръкопляскайки. Съжаляваха, че човек, който е посветил живота си да помага на другите е починал по този нелеп начин. Починал е от корона вирус. Починал е опитвайки се да спаси някой, който е страдал от нещо, което яростно обществото ни крещи, че не съществува.

Сетих се и за тази тема и се запитах как е възможно да има хора като автора на темата. Хвана ме срам, че има българи като него. По цял свят болници, медици, лекари, наука се борят срещу този вирус, умират борейки се и отсреща някой, който е решил да се прави на разбирач им казва, че няма такова нещо. Питам се не ви ли е срам? Хубаво простотия, ама чак толкова да се гордеете с нея е вредно. Въпросът колко силен е щамът в България и колко подходящи са мерките, които се взеха и се вземат от правителството е друг. Но да твърдите, че няма вирус
е чудовищна простотия.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 63550ca01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Днес почина момче на 19 г ОТ коронавирус във Велико Търново. Без придружаващи заболявания.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0d6ee36200
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   51, аутопсия има ли или липсата на заболявания е, защото една жена от село така каза? Няма нужда да ми отговаряш. СЗО не дава да се правят, че да не вземе да излезе истината на яве.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6d97b5147
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Номер 51, а ти поинтересува ли се това момче какво е? Бачкал като диджей по дискотеките. Такива хора се дрогират денонощно. За никого не е тайна, че тези редовно умират от свръх доза.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 333ae7bf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Вирус има, трябва да се спазват указанията за превенция. Много им се чудя на хората дето зор да се набутат в кръчмата и дискотеката или да не вземат да пропуснат един сезон да идат на море, живота сякаш ще им е минал напразно ако не ги свършат тези работи.
Интересното е, че при всички тези разпуснати мерки заразените се движат в границите на 200-300 на ден, за този период от 2-3 месеца в Италия имаше вече стотици хиляди заразени и десетки хиляди починали. Аз лично смятах, че ситуацията в България ще бъде доста по лоша от сегашната но в момента с 5000 активни случая на 7 милиона души е както се казва not great not terrible. Ще видим как ще са нещата на есен, дано да се окаже че българите генетично не са възприемчиви към този вирус.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 43be9c7541
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

57.   56, аз пък много им се чудя на герберските тролчета като тебе, дето се бъркат в живота на хората и им казват какво да правят, сякаш са им господари. Теб лично какво пък чак толкова дълбоко ти бърка в здравето, че хората ходят на кръчма, дискотека, на море и др.? Яд те е че ти никога не си ходил, и искаш и другите да не ходят, за да не си само ти единствения, дето да му е гадно? ! Вирус има, ама друг път. Вирус НЯМА, и това вече го знае и най-големият малоумник (с изключение на тебе и на още няколко герберастки тролове, които циркулирате непрестанно във сайта, очевидно). Има само една грандиозна, глобална измама, с която световните лидери се опитват да подчинят обикновеното работещо население и да го принудят насилствено да спре да работи, оставяйки го зависимо от техните подаяния. И после се правят на гоУЕЕЕЕЕмите герои, че са спасили света от гоУЕЕЕЕЕмия, страшен "вирус" и че са ни направили кой знае каква мечешка услуга... А пък всъщност е точно обратното. Да не ни мислите за вчерашни, бе малоумници? ! Да не мислите, че ги ядем доматите с колците? Ако ще и 10000 милиарда заразени да има тия заразени не са нищо, след като вие правите фалшиви статистики! Плащате на роднините на починали от друго, само и само да лъжат че е било от корона и правите фалшиви статистики, за да си качвате рейтинга на измисления "вирус". Хе-хе, то вируси мируси, ама такъв грандиозен зрелищен край като вашия, никакъв вирус няма да може да го спре. Никакви указания няма да спазваме, спазвай си ги ти, ако щеш си нахлупи и скафандър отгоре върху тъпата тиква и си го затегни с болтове, да ти е затворен херметически и да не ти влизат микроби, ама това няма да те спаси от един друг вирус— ПРОСТОТИЯ-вирус.

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker