Моето мъничко нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Моето мъничко нищо
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3809 пъти
Здравейте,

гледали ли сте филма "Моето мъничко нищо"? Е това съм аз! Имах страхотен бюст, но след отслабване го загубих. Гърдите ми не са гърди, а 2 спаружени чушки! От няколко дни съм в депресия и често плача. Безсилна съм! Кожата на гърдите ми е като изсъхнала. Ужасно е! Изглеждам супер в дрехи, но малко по-дълбоко деколте и шушулките ми лъсват. За бански не смея да сложа. Има ли някой сходен проблем и какво ще ме посъветвате?! Не съм раждала и кърмила, ако бях щях да съм първа пред клиниката за силикон. Бихте ли ме посъветвали за упражнения, лекарства, каквото и да е. Малко да заприличам на жена!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: fdae020c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямам идея какво точно е положението, но мисля, че излишно се комплексираш на тази тема. Носи сутиени с подплънки, те повдигат бюста. При банските е същото.. гледай да ги връзваш по-нагоре, за да повдигат. Грижи се за кожата на гърдите за да изглежда подхранена. Ако имаш винанвова възможност можеш да си направиш повдигане принципно, но остават белези.

Ако искаш да носиш рокля без презрамки... вземи някой сутиен с подплънки, махни му презрамките и го вържи отзад (там където иначе се закача) стегни здраво така че да не се смъква надолу. Малко трудно се отвързва, но пък изглежда добре

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f8017fd212
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами предполагам че състоянието на гърдите ти се дължи на бързо и рязко отслабване, което е голяма грешка и за съжаление гърдите го отнасят най-много.

Аз не мога да ти дам експертно мнение, но започни да правиш лицеви опори. Др. упражнение, което е доста по лесно е да опреш длан в длан ( пред гръдния кош, все едно се молиш) и да притискаш ( 30-40 пъти по няколко серии).

Др. нещо, което смятам за изклучително важно за цялостния добър вид на гърдите е да ни ги поливаш с мн. топла вода, а по скоро с хладка. Дори след баня, ако си достатъчно издържлива, можеш да минаваш цялата област с кубче лед.
а и още нещо... ако имаш навика да стоиш изгърбена.. опитай да се поправиш, защото гърдите увисват така.
Не знам колко полезни са тези съвети... но ти казах всичко за което се сетих.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cb92136ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има къде, къде по-тежки случаи. Мисля, че излишно се комплексираш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c1876a01db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ще те посъветвам да престанеш с глупостите, живота не се свежда до едни цици и една визия, знаеш колко болни хора има, които чакат края си, колко бедни, гладни, жадни и какви проблеми могат да имат другите. Я се радвай на живота и бъди благодарна за всичко, което имаш. Ако някой те обича ще те обича и със и без бюст!

А ако ти си в депресия заради едно деколте, просто проспускаш най-хубавата част от живота си заради едни "чушки" както ти казваш.
Горе главата, не мисля, че е толкова зле. Вместо да се депресираш за глупости се сети колко хора има с наистина сериозни проблеми, ако беше без крак, без ръка, а ти за едни цици, а и това е поправимо, малко упражнения за гърди и ще се стегнат, а след като родиш, ако още имаш тези комплекси, въпреки, че сподер мен е вредно, но ако все пак това те депресира си сложи малко силикон, но не и прекалено, защото седи грозно и чалгаджийско:) Успех и горе главата:)))))))))

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 154b9daff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, ако си млада, не вярвам положението да е чак толкова зле. Според мен просто си въобразяваш. Вярно, че има и такъв ефект, възможно е, но ако си на 20, 20 и няколко, или по-малка, няма да е чак такъв ефекта - както го описваш.

Всичко е в главата ти, освободи се от комплекса :) аз още на 19 си въобразих, че имам бръчки около очите. Познати ми се присмиваха и казваха, че ми няма нищо. Сега съм на 30 и съм доволна от лицето си. Изобщо да не ти пука!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 24a3e629fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз съм така. Отслабнах с 7-8 кг и гърдите ми станаха чашка А. Много е гадно. А бях почти С. Но на мен кожата си ми е нормална. При тебе ако наистина е толкова зле, колкото го описваш, най-добре се мажи с някакви хидратиращи кремчета, или се посъветвай с някой специалист.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c720d13a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никакви упражнения не могат да ти помогнат, нито мазила. Само силикон ще запълни празната кожа, с него можеш и да кърмиш. Казвам ти го от опит, аз си направих повдигане на бюста в клиника ВИТА, обаче имам 2 деца. Имам белези, обаче бюста ми има перфектна форма, страхотно деколте с изрязани рокли и огромно самочувствие. Е, моите цици бяха големи, но се комплексирах преди от формата им. Сега всичко е просто перфектно.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 45d2e313cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Що за глупост е това - самочувствието да ви идва от размера на гърдите??? Аз също имам малки гърди, стегнати са, но са малки, една шепа. Но са си моите гърди - естествени, мънички и сладки. Никога не ми е било комплекс.

Още в училище, когато съученичките ми носеха сутиени бях в чуденка - как е възможно от това да им идва самочувствието. Нося си блузки с голямо деколте, дори понякога не слагам сутиен и пак изглеждам елегантна и секси. Природата най-добре знае какво и как.

А конкретно за увисналия бюст - опитай със стягащи кремове. Но да ти кажа, една позната така свали доста килограми и сега гърдите и представляват едни кожи, които и с повдигащ сутиен пак са зле. Мисля, че е добре по време на отслабването да се правят упражнения за гърдите, както и да се мажат със стягащ крем. Опитай с кремче :)
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ae612ddf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Миличка разбирам те напълно :D... аз бях тъка имах нормално телосложение.. ама реших да отслабна и станах кльощава и те изчезнаха носех 85C ако не и повече, станах на 75B... преди с кеф си носех блузки и потничета с деколтета а сега като ги обличах нямаше какво да показвам с тях.... Може да звучи смешно но бях се депресирала направо... нямаше ми ги :D... после си реших проблема напълнях с 2 килограма и те си се върнаха :D (sun) сега се чувствам по добре и пак ми се върна самочувствието... Какво ли не правят едни цици...!!! :D:D смешно си е но си е тъка :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7ada8ac8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Успокой сее!! Не е чак толкова, млада си няма как да е толкова зле сама си го набиваш в главата. Тренирай малко и се храни нормално, имам предвид без зверски диети и подобни. Положението ще се оправи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c60c8a04b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Една приятелка пък мисли да си взима някакви хормонални лекраства, толкова се е депресирала от малкия си бюст. Аз съм против, макар и аз да съм с малики гърди, но как да я разубедя от тази безумна идея?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 493c43203b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ти кажа, че колкото и да имаш никога няма да си доволна. Хората ще смажат самочувствието ти. Моите не се събират в шепата. Нося чашка Д, понякога Ц.. но какво от това? Пак мисля, че са малки и все ще се намери някой дам и каже, че имам малък бюст или пък да ме засегне за друго...
Защо си отслабнала? Я опитай да качиш малко, гърдите ще се налеят. Не се притеснявай!
Миналото лято бях 47кг и гърдите ми бяха чашка Б...
После си качих 53 и сега съм добре.
Искам да сваля малко, но ме е страх и затова не го правя.
Сериозно те съветвам да си качиш малко и просто поддържай теглото... това влияе на гърдите

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eea0451b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напълней отново и ще си върнеш формата на гърдите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker