Коронавирус в училища и университети? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Коронавирус в училища и университети?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1398 пъти
Здравейте! Знам, че темата за коронавируса е банална за всеки, но мен много ме интересува като започнем училище/университет на есен, как ще се процедира, ако се открие случай на коронавирус там. По време на извънредното положение не искаха да ги отварят, защото бяха казали, че ако открият болен, ще трябва да затварят цялото училище/университет.
По същата логика много предприятия работят в момента, дори да има болни. А други - затварят, след като открият няколко заразени. Има ли смисъл от всички тези неща? Цялата ни образователна система ще рухне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9c3e3220fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма абсолютно никакъв смисъл да затварят каквото и да било, то се видя, че това с изолацията не работи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5a5c1ee2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма грешка ще е да се отворят училищата. Ще станат основно място за разпространение на вируса. От възрастни на деца и от деца на възрастни. Ще има такъв бум на вируса през зимата, че ще затворят не само училищата, ами и държавата за няколко седмици.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9e0c1ef89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тя образователната ни система рухна преди около 30ина години

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: abe7ee2e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Разпространението на новия коронавирус нарочно бе обявено за пандемия с цел да се прикрие настъпващата икономическа криза. МВФ нарочно платиха на страните в Европа да наложат строги мерки на изолация и карантина. Нарочно го изкараха много по страшен и много по опасен отколкото е в действителност за да предизвикат масова психоза и паника сред населението и да повярват на всичкия този театър. Целта на спирането на нормалния икономически живот, на отмяната на големи формати в които са вложени много пари като европейското първенство е с цел единствено да се нанесат допълнителни щети на икономиката и банките и правителствата да обвинят новия коронавирус за кризата. Още от преди две години се говори, че следващата финансова криза ще бъде през 2020. Още от 2018 се говори как през 2020 ще настъпи рецесия и цента на петрола ще падне драстично. И хоп - 2020 дойде и става точно това. И кой изкараха виновен - коронавирусът. Да, ама не. Коронавирусите са обичайни вируси и ги има от много отдавна и се знае за тях, че причиняват при човека симптоми подобни на настинка. Появил се е нов щам, който не е по различен от другите. Разпространението му е слабо. Когато има истинска епидемия болните в една държава като България са над 100 000 души - и то реално болни, а не просто дали положителна проба за наличие на вирус в телата им. А в голяма държава като Италия болните са милиони. Според официалната статистика смъртността е 3 процента, но реално тя е много по малка, защото статистиката се фалшифицира. Хора, които са починали от нещо съвсем друго ги изкарват, че са починали от коронавирус - за статистиката.
Но има и нещо друго. Помните ли пандемията от свински грип през 2009? Помните ли, че тя също беше фалшива и по време на финансова криза и беше с цел да се напълнят джобовете на фармацевтичните гиганти. Сега пак ще е същото. В момента се очаква ваксина, но дойде ли ваксината пак това ще стане. Ще се напълнят джобовете на големи фармацевтични компании. Производителите на маски и дезинфектанти забогатяха също. Както тогава и сега истината скоро ще излезе наяве и СЗО ще плаща скъпо. Може даже и да се разпадне. Когато всичко излезе наяве тогава ще се освободим от всичко това и ще заживеем нормално отново.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6b1809f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз искам онлайн обучение, защото оценките които изкарвах бяха в пъти по-високи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b418cd5c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   А тебе какво те кара да мислиш, че училищата ще отворят наесен, тоест точно по времето когато облаците скрият гамалъчите идващи от Слънцето - единственото нещо което мори вирусът? Един болен в училището означава, че вече цялото училище е болно, но просто не го знае в момента. А покрай него и роднните на болните до 9-то коляно. Шега работа ли ти се струва? От Бг училището файда и без това няма. Само заяждания, рекети, побоища, лигавщина и наркомания от недорасли, гледащи само смарфоните си и тормозещи учителите, които не могат да им кажат нищо. Стойте си у вас, поне да не тормозите околните в училището. Какво си се загрижил сякаш дипломата ти от Бг има стойност по-голяма от тази на тоалетна хартия. Питай някой открил топлата вода.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker