Как да го скрия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да го скрия?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 737 пъти
Ще съм бърза.

Момиче на 16, 10 клас. Винаги съм имала проблеми с общуването. Като малка не толкова. Бях си общителна, но все като отивах при другите деца те ми се смяха, защото носих очила. Имах кривогледство тогава(и сега). През 2011 почнах да правя упражнения. Успях да премахна този проблем. Но в 7 клас се върна.

Защо?

От както баща ми ми беше направил фейсбук, аз съм най-малко 6 часа на телефона или компютъра. Нали споменах че бях тормозена в детската градина? Това продължи и в училище до 7 клас. От 8 клас по-точно ме използват, но нищо не мога да направя. С абсолютно никого не си говоря. Аутсайдер с една дума.

Но искам приятели. Напоследък се чувствам по-самоуверена и гледам хората в очите. Принципно не го правя, защото имам кривогледство и не искам да го видят и заради това асимилират че имам аутизъм. Искам да си докажа че нямам. Искам да имам приятели. Знам че не са точните хора, но искам да си говоря с тях. Няма да споделям лични неща. Ще съм внимателна, но както споменах заради кривогледството отбягвам очния контакт.

Как да скрия от хората че имам кривогледство? Не искам и като забележат да ме питат. Няма да си купя очила скоро, но трябва да го скрия. Не искам да ми се подиграват за това. А и мама каза че ми личи. А и е нормално да съм се влошила. Дванадесет часа на ден съм пред компютъра и телефона.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 23ade02a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да си дадеш почивка, момиче! Много се натоварваш, затова се получава така! Хубаво, оправила си се! Но пак си дръпнала назад! Чети книги, слушай радио, рисувай, остави телефона и компютъра, може и телевизия да гледаш, но не часове! А и вашите би трябвало да те ограничат! За моите 37 г. не съм си си увредил очите, макар, че и аз правя същото, но като започна работа от утре, няма да съм все в мрежата! Знаеш как ни удари вируса, но нещата започват да влизат в ритъм! Дано скоро се оправи всичко!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e194c79869
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка не е проблема кривоглидството а ти как се чувстваш. Влизай във фейсбук до 30 мин. дневно, за какво ти е. Търси нещо реално, тръгни на спорт, виж групите за благотворителност където участваш с твои труд в нещо, там няма да ти се подиграват. Не мажешэда го скриеш и те е нужно. Имам приятелка с кривогледство, смирена, умна, семейна. Проблемът е същността и какви хора са около теб. Браво на баща ти, че те е постигнал в тази посока. Вместо да направите един излез сред природата видите и цъкате по живота на другите.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 190a80c535
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно скоро ще излезеш от изкривената среда на хора, които незнаят какво значи да решаваш сериозни проблеми. Приятели ще намериш, продължавай смело напред!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker