Съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Съвет
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 911 пъти
Здравейте,
аз съм момче на 20години студенти втори курс и работя на две места, нямам слава богу проблеми с очите си, но реших тъй като, вече съм на 20г. и всеки човек си натоварва очите си реших да си купи профилактично витамини за очи+омега 3 на Допелхерц, да попитам дали правилно постъпих???
Също така, мисля да започна да си слагам около очен крем, защото нали след двайсет години човек, започва да остарява и има нужда от около очен крем за премахването на бръчките, аз мисля да си поръчам чуждестранен продукт, защото имам финни линии под очите наспивам се, но вече от възрастта, сигурно започват да се появят, моля за съвет какъв около очен крем да използвам против финни линии и тъмни кръгове под очите?
Също така освен витамини за очи+ омега 3 на Допелхерц, какво друго да използвам за поддържане на доброто си зрение още дълги години???
Моля за решение, защото вече съм на 20г. и трябва да се мисли по тези въпроси, радвам се, че засега не съм имал проблеми със зрението и здравето на очите си!!!
Дано и за напред да е така!!!
Има ли доволни от тези витамини за очи+Омега 3???
Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5f9c5cd232
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Повечето проблеми със зрението идват от генетиката ти. За съжаление в момента, още нямаме ефективни методи за генна терапия, за да се справим с подобни проблеми. Приемането на витамини би било полезно, ако имаш нужда да се възстановяваш от даденото състояни. При добра диета, освен акон е спортуваш и си в добро физическо състояние, нямаш нужда от екстра витамини, освен ако не си атлет и не си в някаква специална ситуация.
Примерно - Витамин C, ако ядеш добре, не помага с нищо. НО, ако настинеш, скъсява периода на възстановяване. Няма значение, дали си приемала екстра витамин C преди това.

Затова - добра диета, редовни медицински прегледи, тренировки и пазане на здравето. Най-доброто нещо, което можеш да направиш е, да си в добро здраве. Така, дори и да имаш проблеми, ще се бориш много по-лесно с тях.Поазнавам чоевк, който живее изключително здравословно, но имаше нещастието,да има рак на гърлото. Възстановяването му след операцията беше бързо и добро, което се дължи на цялостното му здравословно състояни, според лекарите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b08c3b8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какви времена настанаха, мъжете си търсят около очен крем на 20 години и си бръснат краката. Нямам думи вече... Личи си, че не ходите в казармата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7e79cdcc99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз бих добавила към предните коментари: че ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА. Следователно всичко ненужно бива изхвърляно от организма.

Много по-важно е какво правиш в ежедневието: движение, храна, упражнения и раздвижване за очите, отколкото това дали пиеш витамини или не.

Поинтересувай се от Фейсбилдинга(лицева гимнастика).

И до колкото съм запозната, околоочният крем може да навреди на по-ранна възраст. Аз лично знам за след 25 години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2761ee11e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Против фини линии и тъмни кръгове има един много ефикасен околоочен крем. Казва се сън- 8 часа на денонощие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01b02809fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля че не си направил нищо лошо. С приема на хапчета "витамини за очи омега 3", хем подпомагаш фармацевтиката, хем натоварваш бъбреците си, хем правиш урината си по скъпа, но полза за очите ти никаква. С Турта ти рекламират Допелхерц хранителната си добавка, ако знаеше какво е Турта и как се прилага, нямаше да купиш тези хапчета. Отвара от турта се слага ВЪНШНО с тампони на очите при възпаление на очите и кожни заболявания.
Иначе пък добре вредиш на младата си 20 годишна кожа на лицето с около очен крем, интересно ми е ако сега на 20г мажеш такъв крем на 40 год какво, а на 50г, а на 60г? Кремовете за лечение се мажат при наличен проблем, а не профилактично! Кожата на човека е най-големия орган, а най тънката й част е на долните клепачи и ти точно там си решил да я тормозиш. Природата е дала на младата кожа каквото й е нужно, от теб се иска само да се храниш правилно, а подхранване на кожата ще й е нужно чак след 40г възраст.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker