Белези от акне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Белези от акне
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 757 пъти
Така проблемът ми е, че в пубертета преживях адски тежък случай на акне, завърших преди 3 години училище, няма да обяснявам какви образования имаше по лицето ми и какво преживях докато свърши бил съм на много лекари, и в един момент проблема поутихна и свърши горе-долу докато приключи тази възраст, казаха ми, че съм предразпложен към доста по-тежък вид акне аз лично много рядко съм виждал хора с белези от акне попринцип преминава по- леко, но при мен не беше така.. и така останаха много белези с времето се опитвах да минимизирам щетите правих каквото ми казваха лекарите и бях крайно внимателен, но без щети от толкова сериозно акне не можех да се отърва и така по цялото ми лице има много вдлъбнати белези някои са по-дълбоки, но повечето са умерени, но наистина проблема силно видим и не ми харесва как изглеждам, до скоро не ми пукаше особено, че съм целия в белези, но от тази година съм се решил да пооправя нещата, знам, че не може напълно да се оправи такъв проблем но искам да попитам дали някой е преминавал през това? Чувал съм за лазерни терапии и т.н, аз съм пробвал всякакви мазила и то без ефект, та ако някой е ходил на такива процедури, защото има подобни белези да сподели опит какво представлява всичко и дали има ефект. А за видът на белезите ми слава богу не са от най тежките, закоито съм чел, но са много по цялото лице..та наистина искам най-вече заради мен самият да оправя до колкото е възможно този проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5bde89c357
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За вдлъбнатите за съжаление нищо не можеш да направиш. За останалите има лазери. Препоръчвам др Христозов в Стара Загора. Той има и център и в гр София. Слави се главно с това, че успява да спре акнето и да оправи белезите. Но доколкото знам се прави в есенно зимния период. И не е много евтино. Виж в гугъл.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d643a93cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувала съм от приятелка с подобен проблем,че мезотерапия помага.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1639b7a444
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ок сега, на 18 години съм и преди близо една година и аз имах подобен проблем и все още имам. Даже бях писал в тоя сайт за помощ. Имам акне от 8 годишен. От черните точки и на мене взеха да ми стават гадни белези. Поразрових са и видях в Ютюба един австралиец, който инжектираше нещо в тези дупки със спринцовка. Даже не го инжектираше, просто го пускаше в дупката със спринцовката. Почва с най-големите и стига до най-малките и те изчезват. Говореше и за лазера, но той като че ли не е толкова ефективен. Видях и че с едни остри метални бодлички ги маха, но те пък въобще не работеха. Казах си да бях са родил в Австралия, щях да отида при него. Обаче разбрах, че и в България има подобно нещо. Има по целия свят. Даже не ти трябва специалист, нито спринцовка, за да си слагаш мазалото. Достатъчно е само да се сложи на клечка за зъби и пъхаш в дупката, то е едно бяло и оставя бяло петно като че ли от крем и после дупката се запълва. Не помня как се казва, може да видиш клипа на австралиеца, пишеш How to remove acne scars в Ютюба и ше ти излезе. От там ше видиш и името на препарата. В София май даже имале дерматолози, които се занимават с този вид терапия. Даже може да купиш мазалото, но проблема е, че цената му беше някъде към 300-400 лева, не съм сигурен. Не въм убеден и в ефективността му. Може оня дерматолог просто да си е правил реклама или в България мазалото да не е на същото качество като онези в САЩ и Австралия. Но може да го потъчаш и от чужбина. И не е нужно да ходиш при специалист. Молиш твой малко по-компетентен роднина или приятел, на когото вярваш да го направи. Лягаш и те минава. Може с клечка за зъби, може и със спринцовка, но не се инжектира, просто се пуска малко в дупчицата. Съвсем малко. Провери за мазалото както ти казах и ше откриеш лесно. Не е вярно, че няма спасение от тази напаст. В днешно време слепци проглеждат, съживяват мъртъвци, даже вече и ръце присаждат, а да нв може да се махнат едни малки дупки. Разбира се, че може.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6a695817c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до номер 3: ще се радвам ако можеш да ме насочиш по-добре към този австралиец и лекарството му иначе съм се решил да орпавя поне до някъде този проблем не търся перфектност просто да изглежда по-добре кожта ми, готов съм да дам парите макар и да ми излезе много солено, проблема е когато отида на дерматолог за белезите дали пък той ще ме насочи към други терапии, всичко трябва да се проучи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker