Пломби в стоматологичния факултет във Варна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пломби в стоматологичния факултет във Варна
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4649 пъти
Здравейте на всички !

Без да се обяснявам много, много искам да попитам за пломбите в стоматологичните факултети. От Варна съм и имам 1 пулпит, и 2 - 3 кариеса... Тази година ми изгоряха пломбите за предните 2 резеца на горната челюст (преди 2 години ги бях счупила и ми ги запълниха, след това ги минаха с фотополимер и т.н. Взеха ми 42 лева, но не знам защо ми изгоряха и пломбите... Разбрах, че са заминали на кино вече след като ми ги бяха направили... Иначе щях да си излекувам първо кариесите.

Сега трябва да чакам до 2012 г., че да ми излязат 4-те безплатни пломби отново и чак тогава да си ги направя, но не мога да чакам до тогава... Единия вече стана пулпит, ако не е и гангрена вече [ НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ]. Другите са ми уж кариеси още, но не искам да стават на пулпити ... Тъй както и да е..) .

Искам час по - скоро да си ги оправя, но във стоматологичен факултет, защото не разполагам с голяма финансова възможност (даже почти никаква)... Четох из нета, че в стоматологичните факултети пломбите са за 3, 4, 5.. лева някъде. Така де естествено зависи какъв ти е проблема... Та исках да попитам някой правил ли си е някаква пломба в стоматологичния факултет във Варна?

Четох също, че всеки зъболекар със специалност ''ортодонт'', може да направи 10 безплатни шини на пациенти или нещо от тоя род... Някой поставял ли си е шина, скоби или брекети в стоматологичния факултет във Варна? Четох, че в Пловдив правят, но ми е много далече...

Извинявам се, ако има правописни грешки, но много бързам. Ще съм много благодарна на отзивите Ви. Моля хейтърите да си спестят коментарите от сорта ''мий си зъбите и пр. '' - мия си зъбите сутрин и вечер, но пак ме хващат кариеси к'во да направя?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0529068242
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, наистина не мога да ти отговоря на въпроса защото съм от София, просто искам да ти пожелая късмет ; ) и да не се притесняваш, защото науката е напреднала и с малко усилие ще имаш усмивка като на световно известна звезда... Единственото, което трябва да запомниш ев "Търтпи бабо за хубост! " Аз винаги си го повтарям, когато ходя на зъболекар : )
Поздрави!
П. П. Извинявай за тъпия коментар...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 702bc0c3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, чак сега влизам тук, за да прочета написаното от теб, за да мога да ти отговоря. В стоматологичния факултет се извършва лечение на кариеси и се правят много други неща. Аз лично съм ходила за пломбиране на зъби там, някъде около 5-6 лева е, но не ми се е налагало лечение-с лечение ще е малко по-скъпо, но в сравнение с други стоматологични кабинети е мноооооого по-евтино. Ако нямаш много неща за правене ще се излекуваш бързо, в смисъл такъв, че трябва да се съобразяваш с техните упражнения-тогава работят, времето и дните-става много бавно особено ако имаш много неща за правене, понеже се съобразяваш и със семестрите им. Не зная дали вече ходиш, но ако не-запиши се възможно най-скоро на регистратурата, за да могат при първа възможност да те повикат за лечение, понеже понякога се чака дълго. Аз не съм чакала дълго време, почти веднага ме повикаха за лечение. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker