Реално действащо успокоително без рецепта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Реално действащо успокоително без рецепта?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1545 пъти
Личният живот ми е зле - в любовта все още не ми върви, със семейството съм в лоши отношения, нямам приятели, не съм здрава, само ходя на работа, за друго буквално нямам време. Остават ми 1-2 свободни часа на ден, често даже и не ми остават. Най-стресовият фактор, разбира се, е работата. 2 жени работим на място където трябва да са 3 и даже и 3 като сме, пак е страшно. От всички посоки съм заобиколена от безобразно тъпи и злобни хорица, цигани и мръсотия. Началникът на смяната ни е зверски прост, само пречи. Сега ще кажете "Ами, намери си друга работа, какво правиш там? " Аз друга работа мога веднага да си намеря, но парите ме задържат. Трябват ми много пари за кратко време, не мога да си позволя да напусна, защото ще трябва да плащам неустойки, а и докато започна да вземам пари на новото място, нито се знае кога ще е, нито колко ще е. Нямам право на рискове. И ето го проблемът: не мога да се справям със стреса и идиотщините на дебилите на работа, не мога да се примирявям да съм виновна без вина и да отнасям негативи за чужди грешки и капризи. Не мога да спя - сънувам кошмари, не ми се яде, не мога да мисля за друго. Прибирам се вечер у дома и простотиите на онези резонират в главата ми с дни. Нямам нито един ден досега в този завод, в който да не съм попадала под ножовете на някой тъпунгер. Колкото и да се стараеш, колкото и да си можещ и знаещ - няма да те пожалят. Сериозно се замислям за някакво успокоително, но не знам какво ни ми подействало. Пробвала съм Валидол, Рестарта и мента, глог, валериан, но са абсолютно безполезни. Все едно не съм пила нищо. Искам да си купя нещо, което наистина работи, имам зверска нужда, но и няма странични ефекти, нямам нужда от нови проблеми. Моля ви, посъветвайте ме какво реално помага и не вреди на друго. Наясно съм и че повечето такива добавки/хапове се продават с рецепта, но се надявам да има поне един ефективен без такава. Благодаря предварително! Желая ви здраве, мир и любов!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 84f2d743bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила! Добре си изложила ситуацията в която се намираш. Така поставени нещата, си като средностатистическа американка около 33-38год. която е отговорна и желаеща да успее в живота. Точно в този момент в който навлизаш в зоната на нервен срив, тялото ти дава сигнали, че този живот не му харесва. Много хора по света и най-вече в USA бързат да прибегнат до хапчетата. Хапчето не лекува проблема, а го замазва. Това е като да се напиеш, защото ти е тъжно. Като отрезнееш пак ще ти е тъжно и тъпо. Всякакви опиати не са решение на житейските ни спънки. Особено фармацевтичните им боклуци на химиците!
Щом се чувстваш вече толкова зле, това е сигнал, че си стигнала до фаза от живота си в която е време да вземеш ново и радикално решение за ТЕБ самата. Само за теб и никой друг. Без скрупули и съобразяване с някой друг! Парите са важни, но не ставай роб на тях.
Споменаваш, че имаш здравословен проблем. Ако продължиш да си налагаш ще се отключи нов. Помисли си добре, защото ти си господар на себе си и каквото си направиш никой друг неможе да ти го причини. Най-искрено те съветвам да не прибягваш до хапчета!
Поговори с някой който му имаш доверие. Излей си душата. Ако нямаш такъв човек....
Може би непознат.... психотерапевт... или тук:)
Бъди силна, смела и решителна! Тогава проблемите ще са по-малко!
Мисли за себе си и бъди жива и здрава!
Поздрави!
М 32 (хетеро) :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ebcb4f25ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я не си прави експерименти с тялото и психиката, ами отиди на преглед! Симптомите на акумулиращ се стрес са налице, остава ти да бъде установено това от сертифициран лекар, че да ти надраска на едно листче ПРАВИЛНИТЕ хапчета. Не мога да разбера защо съществува такова нежелание/страх от прегледи в България, ами се търсят консултации онлайн - където всеки може да напише каквото си иска, без да носи отговорност ако даде калпав (или даже опасен) съвет.

Успокоителни не мога да препоръчам, освен силен чай от жълт кантарион. С мед, че горчи, но при мен действа безотказно а при теб - деа знам.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a7cf78e293
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мента, глог и валериан. Ако те дразнят-тапи за уши да не ги чуваш. Валериан. Но не пий лекарства. Освен че ще си тровиш организма, може да се пристрастиш. Има успокоителни чаеве.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d78bc19266
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Искам да си купя нещо, което наистина работи, имам зверска нужда, но и няма странични ефекти, нямам нужда от нови проблеми."

За съжаление няма успокоителни без странични действия . Всъщност не знам , кои те притесняват . За мен сънлиостта и отпадналостта са супер гадни

Казваш общо взето билките не ти помагат . Има най-различни хапчета , които са комбинации от повечко билки , 5-6 примерно . Питай в аптеката , да ти препоръчат нещо .
Ако не се оправяш , може би ще трябва да се консултираш с лекар , какво да се прави .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8368aa865
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравейте, авторката съм. Не видях конкретен отговор на въпросите си, но все пак благодаря, че сте отделили от времето си за мен. Ценя.

Номер 1, не съм стара, на 23 съм, тази година ги навърших.

Номер 2 и 4, вече съм минавала през много лекари (за друго) и повече не искам да ги виждам. Само ако умирам.

Хубава и спокойна вечер!

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b0740e433f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Парите ли са по-важни от здравето ти?! Ако да- не се оплаквай, ако не- подай молба за напускане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39931fd549
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма такова, тези без рецепта са изключително слаби. А другите не са много за препоръчване. Докато не промениш начина си на живот и мисленето си, няма да се справиш. Знаем че е трудно, но...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 986a1b09af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Корени валериан (дилянка) насипно от аптеката. Прави си чай с тях - можеш спокойно да изпиваш по около литър на ден. На таблетки няма смисъл да вземаш, защото е толкова ниска дозата, че просто не действат. Само насипно и си приготвяй сама отварата. Балансира и успокоява.
Също от продуктите на хималая от аптеката без рецепта: вземи си бакопа, ашваганда и готу кола и ги пий според указанията. Цените са супер достъпни, можеш да си ги погледнеш онлайн, както и листовките с описанията, а действието е по-добро и силно от на някой лекарства с рецепта, при това без да причинява вреда.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 603d964f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Молитвата към Господ Исус Христос само ще ти помогне. Освен това за теб е безплатно. У вас на спокойствие коленичи в стаята й кажи на Господ : "Боже, Спасителю наш, моля те дай ми мир, ако съм ти съгрешила с нещо моля те прости ми "

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8f47bec5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разните успкоителни с магнезий, витамин Б6 и подобни. Важното е да има магнезий - той отпуска нервната система и мускулатурата. Пробвай в двойни-тройни количества спрямо препоръчителното на опаковката. Не се плаши ако отначало имаш раздразнение на стомаха (леко).

Иначе разбира се най-добре е да решиш проблема из основи. С препаратите е само временно, макар някои хора с години да карат така.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2c2eefec7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Смени си работата.
Сега, не ми обяснявай, какви са ти плановете и прочие. Искаш по-малко стрес - може да пробваш с алкхоло, трева и кока. Ще те изкара за известно време. После от 23, ще станеш на 24, 25, ама ще си като на 45. Ти решаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e161076cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Магнезий, витамини от група Б, глицин, йога, медитация и психотерапия. Можеш да пробваш и с трева вечер преди лягане, но дългосрочно не е добра идея, поне според мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 689665329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Седатиф. 3 пъти на ден по 2 таблетки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker