Съмнения за Корона вирус- моля дайте съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Съмнения за Корона вирус- моля дайте съвети
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте!
Живея с родителите си. От седмица майка ми е болна от някакъв грип. От 3 дена вече лежи. Симптомите са лека температура 37.1-37.5, веднъж се вдигна до 38.4; кашлица и хрема, отпадналост, главоболие. Тя работи с много хора и имаме съмнение за корона вирус. Личната й лекарка и предписа антибиотик, но каза, че няма нужда от тест.
Аз я карам да си направи тест за корона вирус, защото не знам от какво е болна. Ако не дай си боже е корона вирус, ще заразим и други хора. От съвест в момента съм ги ограничила контактите, защото ми пука дали разнасям зарази насам-натам.
Проблемът, е че майка ми отказва да си направи ПСР тест. А докато не разбера дали е болна от Коронавирус, не бих излизала никъде. Това може да продължи месец. Смятам, че смъ отговорна за здравето на хората, които ме заобикалят.
Моля дайте ми съвети. Какво мислите за ситуацията?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75a0f0b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам — поздравявам те за това, че поемаш подобна отговорност за околните! Браво!

Относно ПСР теста — никого не можеш да накараш насила да върши, каквото и да е било; в момента просто търпеливо ще трябва да преминеш през това, надявайки се на най-доброто. Би могло да се окаже, че изобщо не става дума за КОВИД-19 в случая, но въпреки всичко смятам, че ти си взела правилното решение да ограничиш контактите си — наистина зряла постъпка, имайки предвид времената, в които живеем. Вероятно аз я оценявам толкова високо, тъй като живея с възрастни хора и се старая те да са добре (спадат към рисковите групи). За съжаление, мои познати преминаха през тази гадинка, знам за какво иде реч. Неприятно е. Особено ако организмът ти се окаже неподготвен. Не е просто грипче, както някои успокояват.

Нека се пазим едни други! Бъдете отговорни и здрави!

Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d958e0ee35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има бързи тестове в аптеката за около 30 лв.
Разбира се не са точни колкото пср, но пак е нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 16ed45b56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако майка ти има пълна загуба на мирис- КОВИД е. Това е доста сигурен симптом, от личен опит ти го казвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 34cd133075
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би , майка ти умира от страх , че е корона и може да умре .Може и да не й се дават 100 и нещо лева . Да си пие лекарствата и дръжте връзка с ЛЛ . А на теб нищо няма да ти стане ,ако не излизаш известно време .Правилно постъпваш . Следете се всички , ако се закучи работата , търсете медицинска помощ.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 508cbc09d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вземи бърз тест, другия е скъп, дали е надежден е знам. Просто си носи маската и ограничи контактите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8adaa9aeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Първо - PCR тестовете не са за ковид и дават около 90% грешни резултати.
Вече има документриан случай, на PCR тест потвърдил корона вирус в коза, плод папая и някакво дърво...
Изобретателя на PCR теста казва, че не е предназначен за такова нещо.

Второ - добри да е корона, което е малко вероятно, вирусите са нещо нормално, няма как да не се заразят всички.
Все едно да се родиш и никога да не се разболееш от грип...

Трето - Рекордно ниска смъртност по цял свят.
Не само, че няма "чували с трупове", ами минали години са измрели МНОГОКРАТНО повече хора от нормален грип!

"Смятам, че смъ отговорна за здравето на хората, които ме заобикалят."
Понамали малко моралното сигнализиране и спри да се тупаш по гърба сама...

Отговорна за вируси можеш да бъдеш толкова, колкото и отговорна дали ще има пълнолуние или не.

Бъди отговорна към обществото, като се информираш и не се оставяш на шепа банкери и бюрократи да ни казват как да живеем.

д-р Георги Тодоров, д-р Атанас Мангъров, д-р Антония Първанова, д-р Стоян Алексов, д-р Хелия Божилова, д-р Владимир Николов и други техни съмишленици ясно казват, че пандемия няма.

Същото направиха доктори из цяла Европа, Япония и т.н.

Цял свят излезе с научни доклади че това е изкуствено раздута пландемия с политически цели която не почина на никакви факти и пак... дай да слиушаме платените журналисти и 2ма "лекари" със съмнителни мотиви...

Бъдете отговорни и започнете са мислите сами, да проучвате беззпристрастно различни гледни точки, а не да повратяте какво казва телевизора и задкулисието с едрия капитал.

Пландемията се използва за параван, за налагане на нов икномически ред, а от там и световен.
Скоро започват с фаза 2, нови локдауни, полицейщина, променят закони да погазват човешката свобода и слово, задържане без съд и присъда, насилствени имунизации с васкини с генна терапия и модифицирано РНК, наночастици... Всичко това е документирано черно на бяло. Видеозаписи има даже - в парламента на Канада признават, че строят "центрове за задържане" ВЪВ ВСЕКИ ГРАД.
В Южна Корея, преди няколко дена изезез информаия - 83 човека вече умряха от противогрипна "ваксина".
Предишните няколко години - 200 000 човека стерилни в Индия и Афркиа, не се знае колко с други "странични ефекти"...

Дълга и обширна тема, ама по-лесно да слушаме БоклукТВ, вместо да търсим сами информация. Всичките масмедии говорят едно и също по заучен скрипт.

Моля ви, бъдете отговорни и мислете - не влизайте доброволно на заколение!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7392c73794
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом има сополи, няма коронавирус.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d6de4c48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Разберете, че PCR тестът не е за диагностика. Това е производствена техника за лабораторна работа. Достатъчно информация има в интернет какво представлява. Намерете и мнението на създателя му Кари Мълис за какво е предназначен и как може да се злоупотреби с него - точно това наблюдаваме от 9 месеца насам. В момента го използват абсолютно неправомерно, за да диагностицират ковид-19. И как смяташ, че той ще ти определи точно този щам на корона вируса? Ако майка ти не се влошава, най-добре е да се лекува вкъщи с предписаното от личния лекар. В момента само корона съществува, нищо друго. Ами мислете малко повече

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75a0f0b835
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 6, надявам се, че ще прочетеш написаното и ще се замислиш, без да следваш конспиративни теории, фикции, измислици и най-вече мнения на хора, доказали през времето, че нямат съществени научни доводи, но търсят публично внимание.

Първо: тест, чийто резултат да е 100% достоверен, не съществува. PCR тестът е най-близкото до реалността, което бихме могли да използваме в момента т.е. най-близо до така наречения „златен стандарт". Според реални изследвания, а не махленски сайтове, в които се разточват разни твърдения като подхвърлените от теб такива, голям риск всъщност се крие във фалшивите негативни резултати (т.е. носител си на вируса, но тестът излиза отрицателен поради различни фактори като местонахождение в тялото на вирусни „частици“, както и на точния момент на взимането на теста), а не в изключително редките фалшиви позитивни (поинтересувай се какво означава думата „чувствителност“ в науката) — https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-1495?fbclid=IwAR2_Xa-u2aC9EuELrnUV2UBfIJR5SfoIn1hPo8CjREbu3TyP_xuZARHmOlI&; https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213007120303531?fbclid=IwAR1ADYziZyg3dFOnBw0spJPKtMVMEvDu4gQ_cy0QZ-cG5tVXR_TECfjBb3U (линкове към съответните научни публикации, които множество българи като теб вероятно не са имали и представа до този момент, че съществуват; не знаят и какво е абстракт, метод, процедура, IV/DV, контролна група – Мангъров се беше издънил съвсем наскоро, демонстрирайки незнание точно свързано с тази конкретна група в едно изследване и т.н., нека да не продължавам). Всъщност в медицината този проблем не представлява нищо ново под слънцето, тъй като дори при един нормален тест за бременност се наблюдава абсолютно същото явление – ако, да кажем, бъде направен 5 дни след полов акт без контрацепция, шансът да бъде отрицателен е безкрайно висок, въпреки че оплождането реално се случва или се е случило. Тялото не е машина – на него му е нужно време, за да изгради достатъчен брой от съответните биохимични компоненти – именно заради това се препоръчва тест да не се прави 5 дни след акта, а едва няколко дни след закъснение на месечния цикъл. При тестовете за бременност много рядко има фалшив положителен – тогава се касае за фабрична грешка, но фалшиви негативи – много. Същото се наблюдава, че важи и за PCR теста. Не можеш да си го направиш 3 дни след знанието, че преди точно тези 3 дни си бил контактен на болен – ще излезе негативен дори и да си вече заразен. Не знам дали имаш представа всъщност, но дори след една обикновена инфекция СУЕ на кръвта „размества“ стойностите си изключително бавно. С месеци дори, особено след вече увеличени такива.

Второ – нови вируси винаги ще се появяват, но отношението ни към тях трябва да е съвсем отговорно, с ясна мисъл и без панически страх. В момента се очертава, че си имаме работа с такъв, който атакува най-уязвимите и след който остават трайни и множество последствия, с които тепърва се запознаваме; най-бърз пример, който ми е под ръка в момента е показан чрез следните изследвания: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7324344/; https://academic.oup.com/brain/article/143/10/3104/5868408. Мисля, че е излишно да коментирам съсирванията на кръвта, проблемите с белите дробове и всичко останало, ясно е.

Трето: смъртността не е никак рекордно ниска. Интерпретираш всичко на база България, но очевидно България не е светът и България за месеците преди октомври правеше смехотворен брой PCR тестове в сравнение с други държави. Сега вероятно би тръгнал да ми вадиш графики от НСИ, както и много други, тенденциозно пропускащ да видиш звездичката най-отдолу, срещу която пише, че смъртните случаи за 2020 година са все още прогнозни. Ето ти и това изследване на нивото на смъртност в региони в Италия тази година, което се е увеличило с над 20% от периода (!) 2015-2019 – https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0239569.

Четвърто: стреми се да не казваш на хората какво да вършат толкова предубедено и императивно. Грозно е. Особено когато се касае за нещо такова.

Пето: д-р Атанас Мангъров демонстрира безкраен набор от грешки в интерпретацията си на научно изследване, по-горе го коментирах. Не ми се рови в момента и във Фейсбук, за да търся публикацията му, та да ти направя и кратък анализ, но мисля, че един от главните проблеми с нивото му на разсъждения беше, че не прави разлика между резултати в тестова група и такива в контролна такава (и дали имаме контролна изобщо). На мен щеше на негово място да ми стане и срамно, но очевидно е доста „над нещата“, тъй като много объркани българи, търсещи фалшиво спокойствие и някой да им казва, че всичко е наред, му вярват. Гледах някакво интервю с него наскоро в една от популярните български медии (попадна ми в онлайн пространството) – беше ми интересно какво ще каже този път, анализирах го и личното ми мнение е, че е изключително невротичен, тъй като всъщност е попаднал в рамките на когнитивния дисонанс (поддържа две мнения едновременно): неслучайно веднъж несъзнателно каза нещо от сорта на: „Мерките са за спазване.“. но няколко минути в същото интервю: „Няма смисъл от мерките.“. През цялото време не знаеше къде се намира от нерви, едва говореше разбираемо и нормално. Обикаля и е обикалял с конкретни български партийни формации, което е абсолютен червен флаг, дълбоко се съмнявам, че има научни изследвания зад гърба си. Преди 8-9 месеца никой не знаеше кой е, а изведнъж се смята за най-добрия, когато, забележете, е детски педиатър-инфекционист. Георги Тодоров пък е лабораторен лекар, който в началото на пандемията претендираше, че трябва да се правят тестове на хората и да се следи ситуацията много внимателно – даже беше изключително недоволен, че управата „потискаше“ индиректно неговата частна лаборатория (не ползваше PCR тестове, а други) – https://www.youtube.com/watch?v=BaQUPYIvPwg (интервю от март месец, 2020 година; имаше едно много по-подробно и хубаво, в което се обяснява надлъж и нашир, но не мога да го намеря; ако успея, ще го пратя). Сега изведнъж стана много по-различен и обърна палачинката, защото е по-удобно и перспективно (материално), не за друго. Другите посочени от теб бих ги коментирала също, но нямам времето, едва ли са по-различни и от тези.

Шесто: цял свят не е излязъл с никакви доклади против естеството на пандемията, по цял свят се разпространяват неверни твърдения, в които мнозинството като теб вярва, което е нещо съвсем различно. Не ви съдя, нямали сте допир до медицина, нямали сте допир и до нещо по-различно от конспиративни теории и български сайтове, в които са гръмки единствено фалшивите новини. Както и някакви видеа, в които ви разказват глупости от типа: „Ваксините предизвикват аутизъм.“, „PCR тестът е на 80% грешен.“. Впрочем, относно ваксините, не знам какво толкова всички са се разбързали, такива може да не видим и в блзиките 5-6-7 години, защото няма как да се избегнат конкретни фази на тестването. В момента всеки говори за това, че се работи над такива, има стремежи, но научната истина е, че сме много далеч от истината, а се търси успокоителен у населението ефект.

Не знам кой е слушал „БоклукТВ“, искрено се надявам да спреш да четеш БоклукПубликации и да не вярваш на глупости. Дано след нещо от евентуално прочетеното да ти светне някоя лампичка, че такива като теб са вече много, за жалост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ecc5c51999
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи й да пие изцедени лимони. Давай й да пие много чай. Трябва атака. Аз така направих и температурата спадна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: eae8757fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   При тази продължителност и интензивност на заболяването, както и температурата, която поддържа 99% мога да ти гарантирам, че е Covid.
Сега, най-опасното е да не развие усложнения, и по-конкретно двустранна пневмония!
Това, че лежи от 3 дни е достатъчен аргумент да предполагам, че я е развила. Веднага трябва да се консултирате с паумолог, да ѝ направите снимка на дробовете и да се предприеме незабавно лечение (примерно силен антибиотик венозно). Ситуацията никак не е за подценяване! Действайте бързо, особено ако майка ти е над 50 годишна!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 03e9328d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така както описваш симптомите това не е коронавирус...Някакъв сезонен вирус е това.Не се плаши и не се шашкайте толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 37a55561e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Един от симптомите е силно и нетипично , главоболие и силна отпдналост, загуба на вкус и мирис . Доста странно е чувството , няма как да не разбереш , защото е различно от грип .Другото странно е , че симптомите са на приливи и отливи и както се чувстваш добре , така може да си и много зле след около час .За млад и здрав човек със силна имунна система не е опасен и почти можеш да не разбереш , че го имаш понеже симптомите са много слабо изразени . Бях скептично настроена към този вирус , но наистина съществува.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ed6e2bef01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, ние вкъщи изкарахме Ковида със сходна картина като при майка ти. Температура не по-висока от 37,2, но усещане за втрисане. Силно главоболие, буквално все едно ти режат с нож главата, нещо подобно на алергична кашлица, течащи носове и разстройство, задъхване и недостиг на въздух от май малкото физическо усилие и постоянно потене. Обоняние не сме губили. Странното беше, че примерно предиобяда си много зле, нямаш сила буквално да станеш от леглото, само лежиш в ступор, надвечер вече се чувстваш добре, следващите два дни примерно почти нямаш симптоми и после изведнъж цялата картина се връща. И това се повтаряше на интервали близо 3 седмици. Тъкмо мислиш, че си оздравял и всичко се повтаря.
Самоограничете най-добре контактите, защото най-вероятно и при вас е точно ковида. Майка ти предполагам не желае да се тества, за да не седите всички един месец затворени и да се наложи да търсят и всички, с които е била в контакт и те да седят затворени. Имаите едно наум, ако започне да се влошава, да потърсите помощ. Иначе при домашното лечение при нас помагаха аспирин, високи дози витамин ц и сироп за кашлица. Въпреки описаните симптоми все пак го изкарахме сравнително леко, но за сметка на това продължително.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 787960f5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Н 13, като след много "силна" за организма ти ваксина, нали... мислете в тази посока

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01df89427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До номер 9

Първо:
Има едно мнозинство от клакьори, които повтарят мейстрийм мантрата, има няколко учени, които казват обратното.
Науката не е демокрация и мнозинство не означава истина.
Сама казахте " тест, чийто резултат да е 100% достоверен, не съществува." - благодаря за подкрепата, значи сте съгласна, че това е излишно. А, чакай не сте.
Хем не е достоверен, хем го признавате, хем сте за.
Интересен когнитивен дисонанс.
Всъщност големия риск се крие не в двата слуая на фалшив негатвиен резултат, а на 90% фалшив позитивен резултат.

Вашето "най-близко до златен стандерт" даде позитивен резултат за плод папая, коза и дърво!
Факт който много добре изпускате, защо ли?


Второ: "нови вируси винаги ще се появяват, но отношението ни към тях трябва да е съвсем отговорно, с ясна мисъл и без панически страх."
За страха съм съгласен, той е основно оръжие на медиите и поддръжниците на ваксините. Ако хората нямаха страх, нямаше да им мине номеа.
Отношение с вируси обаче аз нямам.
Странно защо цялото това "отношение" много прилича на нагласата за: "страхувайте се от терористите, винаги се появяват нови, трябва да имаме отношение по темата"
"страхувайте се глобалното затопляне, трябва да действаме и да вземем отношение".

Който е болен, да се лекува.
Вашият страх не трябва и не бива да взема надмощие и правомощия върху моята лична неприкосновена свобода.

Сиреч - ако ще и бубонна чума да върлува навън, никой фашист, бил той военен, или медицински, няма право да ми казва каво аз да правя, къде да стоя и т.н.
Или сте индивид, човек, с Божествена душа, или сте стадо, животно, собственост.


Трето:
"Интерпретираш всичко на база България, но очевидно България не е светът и България за месеците преди октомври правеше смехотворен брой PCR тестове в сравнение с други държави."
Грешно предположение. Интерпретирам на база ЕС, САЩ и Азия.

Иначе да - колкото повече PCR тестова - толкова повече болни, защото дава фалшиви позитивни.

Много ясно, че ще са такива стъкмистиките, след като откакто почнаха да им плащат всички други видове грип изчезнаха от лицето на земята и почни никой не умира от нищо друго освен от корона вирус.

Учените откриха, че 99% от резултатите на проучванията им съвпадат с изискванията на този който финансира проучаването...

Четвърто:
"стреми се да не казваш на хората какво да вършат толкова предубедено и императивно. Грозно е. Особено когато се касае за нещо такова."
Кажи го на авторката на темата, защо на мен?
Каквото повикало - такова се обадило.
А на фона на това което говориш ти - лицемерна ли си или отново изпитваш когнитивен дисонанс? Крадеца виак дръжте крадеца.

Пето:
Тези доктори, аз не ги слушам защото са "авторитет", а защото дават гледна точка и я обосоввават.
Ще ти обясня.
Ти правиш "арумент от авторитет".
Казваш с други думи, че твоите твърдения са подплътени от църквата на КОВИД и всичките медии и всичките "професори", а всеки който ви противоречи намекваш, че е прост и се занимава с "теории на конспирацията" (иронично - термин който ЦРУ признаха, че са въвели за да омаловажават разобличители на мръсните им многобройно доказани заговори срещу собсвеното им население...)
Аз не вярвам във вашата църква, не вярвам и в платените с милярди долари фалшиви проувания.

Щото е факт, че в България нямаше ни един случай, и като казаха от ЕС, че пускат пари за подпомагане - хоп веднага почанга да се изнамират.

Та дали има "теория на конспирацията" или факти на заговора, нека всеки сам потърси и да има право сам да оформи мнение, без да го е страх, че платените журналисти ще го сочат с пръст и ще му лепят срамни етикети.


Шесто:
"цял свят не е излязъл с никакви доклади против естеството на пандемията, по цял свят се разпространяват неверни твърдения, в които мнозинството като теб вярва, което е нещо съвсем различно."
Отново кой е мнозинство, няма отношение към истината. Под цял свят - имам предвид, че хора не само от България, но и от разлини среди и държави (по цял свят), но те си остават малцинство (за съжаление).

Но все пак - тя, Истината, не се гласува с демократично мнозинство - науката не гласува дали има или няка факти. Те се наблюдават и изследват.

И да, от цял сват излязоха учени, които казаха, че пандемията е изкуствена, раздута и се ползва за политически цели.

И да, има връзка между ваксините и аутизма.
САЩ си слагат най-много ваксини, там има най-много аутисти.
Обратото също е вярно.

И не само аутизъм, Последния месец в Южна Корея вече са умрели 83 човека от гипни ваксини.

Правите същото като авторката на темата.
Тя яхна моралния кон, вие яхнахте коня на правоверното мнозинаство, но не показахте защо мислите така.

Обобщено казахте - "или мислете като мен и мнозинството или сте луди".
Е, аз предпочитам да ме мислят за луд, щото ми е ясно че заговори е имало, има и ще подължава да има.

Елементарен пример, българите не хващат произволно пушките да гърмят по османската империя, първо създават заговор, тайни комитети, организират се и т.н. Факти на заговора, така наречената "теория на конспирацията".

За жалост такива като тебе от както свят светува сте мнозинството, с разликата, че преди водеха само части от населението на заколени към концлагерите, а сега благодарение на такиав като вас, се готвят да подкарат целия свят.

Който иска да проучи Event 201 - 2018 година. с пари от Бил Гейстс правят симулация на световна пандемия от... коронавирус. Какво "странно" съвпадение.

Който иска да проучи какво говорят от Световния Икономически Форум - зануляване на дълговоте, безусловен базов дохд и дигитални валути и т.н.

Странно как "пандемията" все натиска към осъществяване на икономическите мокри мечти на международните банкери.
Да не си помисли човек, че има нещо общо, да не по смее даже.
Всички прилики и взаимовръки са случайни.

пп.
Ваксинирате ли се за сезонен грип всяка година?
Или там също - когнитивен дисонанс.
Ваксините действат, ама за обикновенния грип не са дбори и не действат, ама за тежки заболявания действат, и за световен смъртоносен вирус ще им се доверим?
Или действат, ама аз не си ги слагам, другите да си ги слагат.

Силно се надявам, че хората ще се противопоставят на идващия фашизъм, прикрит под шапката, че ни спасяват от измислени пандемии, глобални затопляния, инономически кризи и прочее конспирации.

(модератори много често взехте да ми триете коментарите, при положение, че нито псувам нито нищо... а масово по всякаква теми се одобряват коментари с псувни даже... млако по-сериозно а?)

Свободата е робство
Войната е мир
Невежеството е сила

пп2
Джефри Епстийн го самоубиха от Кабала

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 10fd283e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Всички да прочетат коментар номер 9!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6d535308b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   ПЪРВО искам да помоля МОДЕРАТОРИТЕ да публикуват всички коментари, които не са вулгарни, цинични или писани с омраза.

Искам да благодаря на №6 и №16 за абсолютно верните сведения които ни даваш. Напълно съм съгласен с всичко което си споделил. Аз живея много години в щатите и съм в течение на много неща които стават в сащ. Няма да пиша дълъг коментар, защото ти си казал почти всичко, но ще спомена няколко неща за които съм много добре осведомен.

№9 как можеш да ни упрекваш, че всички ние вярваме в конспирации. Нима ти не вярваш на никакви конспирации. За теб всичко каквото се говори в масовата медия, почти всички телевизионни канали, ти вярваш че те казват истината. Ами царя на лъжливите вестници Ню Йорк Таймс и Вашингтон пост, освен лъжи друго не казват. През цялото време на сегашните избори те лъжеха на ляво и на дясно. Затова Тръмп ги нарече фейк нюз. Имам копиета от статии в малки американски вестници (тях още не са ги ликвидирали), които много малко хора ги четат. Ето ти една статия в която пише, че Фейсбук, Туитер и Ютюб премахват видеа от доктори, които подкрепят hydroxychloroquine лекарство с което излекуваха президента Тръмп. Щом с това лекарство президента е бил излекуван само за три дни защо такова видео трябва да бъде изтрито. Ами защото трябва да вярваме на Фаучи и на Бил Гейтс-двама от големите конспиратори. На видеото Доктор Стела Имануел от медицински център в Хюстън, Тексас е лекувала 350 души с корона вирус и нито един не е умрял. Това какво говори, че конспираторите не искат хората да оздравяват. Асобено възрастни хора вече пенсионери които получават пенсии и някакви здравни осигуровки. За конспираторите тези хора вече не им са нужни. Без тях държавата по-малко ще харчи.

Пак в локален вестник статията казва: "Маските помагат да накарат и държат американците в страх".
Предполагам, че като не вярваш в никакви конспирации ти си много образован човек и разбираш английски. Как мислиш Кенеди кой го уби, Лий Харви Осуалд ли! А двата небостъргача-кулите в Ню Йорк, плюс още един 47 етажа, арабски терористи ли ги събориха. Ако ти не вярваш в конспирации кажи как може някакви си млади терористи да извършат подобно нещо. Аз мога дори да ти кажа кой разруши кулите и кой събори 47 етажния небостъргач, но за сега това ще го премълча. Този 47 етажния небостъргач как пада, без да е ударен от каквото и да е, никога не го показаха по телевизията. Защо? Защото е конспирация.
Пак в локален вестник имаше статия как американски доктори между 1946 и 1948 година в Гватемала са заразили със сифилис 696 души за експерименти. И в статията се казваше, че когато Хилари Клинтън научила за тези експерименти позвънила на Гватемалския президент да му се извини.

Най-накрая ще ти кажа, че френския виролог и Нобел лауреат Luc Montagnier казва, Covid-19 е произведен в лаборатория. И казва, че в гена на Covid-19 има елементи от HIV и MALARIA бацил. Този вирос е невъзможно да се получи по естествен начин без намесата на външна агенция. И Montagnier не е конспираторски теорист. Той е co-discoverer на AIDS вируса. Присъствието на елементи от HIV и бацил от Малария в гена на Корона вируса е много съмнителна и характеристиките на вируса не биха се появили естествено. Франция казва, че няма доказателства, че COVID-19 произлиза от научната лаборатория в Wuhan. Номер 9 ако ти не вярваш на човек като LUC MONTAGNIER аз тогава започвам да се чудя на какво ти вярваш. Ето давам ти и линк:
https://www.youtube.com/watch?v=usyQgPU-VrI
Модератори пак ви умолявам да публикувате този коментар. И №9 и №6 и №16 имат нужда от този коментар. Бъдете отзивчиви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6d535308b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   № 9
Ще ми отговориш ли на моя коментар №18. Искам отговор и чакам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6d535308b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   № 9, до кога ще чакам отговор на моя коментар №18 ???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker