Колко често и какво сънувате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Колко често и какво сънувате?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 943 пъти
Струва ми се, твърде рано спираме да говорим за сънищата си. На пръв поглед безполезни, а понякога неудобни за споделяне, те са ни нужни по мистериозна причина, за която науката няма категорично мнение. Говорим за тях когато имаме проблем. Ето и аз така :). От повече от 2 години не сънувам. Отначало си мислех, че сънувам, но не помня сънищата, което си е нормално. Но две години? Още повече че допреди това сънувах много и то много ярки и интересни сънища. Аз съм от тези хора, които имат така наречените "осъзнати сънища". Това е когато докато сънуваш, осъзнаваш че сънуваш и можеш да контролираш себе си и съня. Не е фантастика това, обаче е страхотно! Няма филм или книга а и каквото и да е което ти дава подобно изживяване. Пълна свобода на фантазията. Като малка си мислех, че всички хора са така а тези сънища които не могат да клнтролират, наричат кошмари. Искам да си върна сънищата. Опитвам да намаля стреса, да спя повече... За сега нямам успех. Дайте някоя идея. Приложенията за андроид за проследяване на съня ми дават плътен дълбок сън, прекъсван от бодърстване. Никакъв REM сън.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6047bb43bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Често сънувам себе си как стоя пред едно огледало.От двете ми страни са застанали две жени.Едната е сякаш...представя анорексията,а другата булимията. Сънувам как...ме изнасилват,това е почти всяка нощ. Късмет с връщането на приятни сънища,не се подигравам!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 46dd156be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1 жалко за лошите сънища, при мен има такива хубави сънища който буквално не можеш да различиш с реалноста, че някой път ми се иска да остана там ,като се събудя разбирам че хубавото е свършило.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4630d963bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1 Благодаря че сподели! Сънят ти изглежда като кадър от филм на някой голям режисьор. На мен ми звучи страшно, но в темата за сексуалните фантазии почти всяка жена разказва някакъв вариант на изнасилване. Не мога да си го обясня. Може би това е някакъв начин да се победят страховете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b31aec068
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз сънувам повече фантастика, отколкото дават по телевизията. И на Марс съм се качвала, и без парашут съм скачала. Веднъж ме гонеше 1 куче, аз си тичах и накрая паднах в 1 дупка, за да се отърва. Веднъж срещу мен някой беше насочил пистолет и аз дори не се събудих. Смешното е, че това което много хора сънуват Нещо сексуално почти не ми се е случвало. 1 или 2 пъти най-много.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a71d99edd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм забелязъл, че сънувам когато през деня съм направил някакъв shift на мисленето си. Открил съм нещо за себе си, подобрил съм се.

Пробвай, фокусирай се върху теб да се разбираш, не сънища. Да разбираш интуицията си, повтарящите се сценарии от живота притискайки те да научиш някакъв урок. Опитай.

М31

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a71d99edd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като бях дете може би беше година 2000 когато сънувах как светкавица удря сестра ми.
Запомнил съм го този сън.
Снощи за втори път сънувах как светкавица удря сестра ми.
Също, тази нощ сънувах много сънища, събуждах се от 5-6 часа до към 9 около 6 пъти от сънища.
Сънувах как Еминем пее "Without me"(не съм слушал или чувал песен на еминем от мноого време) в моето село, но не на сцена а си ходеше по улицата нормално, по която често минавах като дете, и си пееше. Срещнахме се на тази улица, аз в същия момент държех парашут голям го опъвах, вятъра го духаше нависоко, всъщност парашута го държех както се държи хвърчило, но беше парашут и целта ми беше да го смъкна на земята. Смъкнах го, успях, дадох въжетата на Еминем, и вече не си спомням дали съня ми продължи.

https://www.youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY

Мъж съм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4630d963bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката - до 4. И аз така - фантастика, приключения, мистерии, дори криминални истории. Много летях над красиви места. Много малко с еротичен характер. Предполагам, че приключения са ми липсвали повече :). До 5. Много добра идея! Благодаря! До 6. Сънят за сестра ти може да значи и голям късмен за нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4630d963bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката - до 4. И аз така - фантастика, приключения, мистерии, дори криминални истории. Много летях над красиви места. Много малко с еротичен характер. Предполагам, че приключения са ми липсвали повече :). До 5. Много добра идея! Благодаря! До 6. Сънят за сестра ти може да значи и голям късмен за нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f90efbe6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Когато бях 4 или 5 годишна за първи път сънувах, че летя. Без криле или друг летателен апарат. Без да искам полетях и се носех между блоковете.
Запомних го, защото усещането беше много по-различно от това в обикновените сънища. После пак съм сънувала няколко пъти, че летя и чувството е същото.
Преди няколко години летях с парапланер. Не на сън, а на живо. Бях изумена, защото усещането е същото както на сън. Наистина е много по-различно да няма земя под краката ти и да се носиш във въздуха. Не мога да го опиша.
Чудя се как на 5 години съм знаела какво е чувството да летиш без да съм го изпитвала на живо.

Вие чувствате ли се различно, когато сънувате, че летите?

Аз също от няколко години не си спомням сънищата, а преди сънувах много. Ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b5b4bdfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз като сънувам черна котка винаги след това ми се провалят дълго плануваните неща. И като цяло след повечето ми планове сънувам черна котка и те се провалят след това. Не знам на какво се дължи. Бих искал да знам и при другите ли се случва същото като сънуват черна котка? Дали това е някакво проклятие?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4630d963bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 9 Не мога да си спомня кога за първи път летях на сън, но наистина усещането винаги е едно и също. Контролирането на тялото и посоката на полета във въздуха е много специфично и едновремено съвсем естествено. Когато за първи път плувах с маска и шнорхел, в реалността, все едно се върнах към нещо близко и познато. Свободното реене на три, четири метра над дъното определено не ми беше ново. Дано и аз да имам късмета да полетя с парапланер :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b832c53156
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сънувам често. Понякога странни, шантави неща, на които се смея като се събудя. Сънувам и секс с красиви момичета. Имам чувството, че ще свърша всеки момент, но не ми се е случвало. Сънувам роднини, които са починали.
Имам любим странен сън - че разтварям ръце в страни и все едно се набирам подобно на гимнастик на халки и се издигам на метър над земята. Чувствам се силен и способен. Понякога обаче се издигам прекалено много и падането не ми е приятно. Харесва ми и когато сънувам, че мога да пробягам с лекота километри без да се уморя. Преди години спортувах, но сега съм едър и тромав. Може би спорта ми липсва.
Наскоро сънувах, че съм нарко бос и ме гони полицията.
Сънувал съм, че приятелите ми са вампири и ме гонят.
Сънувал съм, че ми гонят мафиоти.
Има тръпка, но е странно.
Най-зле съм се чувствал когато сънувах почти всяка нощ, че ме души някакъв мъж. Опитвам се да го захапя за ръката както е застанал зад мен и ме е хванал, но не мога. Веднъж обаче успях! Повалих го на земята бръкнах му в устата като го държех за долната челюст и въобще не ми пречеше, че хапе. Отрязах му главата. Спря да ме души за доста време, но после пак се завърна. Сега понякога макар рядко ме души и жена. Не я виждам, защото тя също е зад мен, но я усещам. Не знам как, но винаги усещам дали ме докосва мъж или жена.
Сънувам макар много рядко и една позната, с която не съм имал нищо, а вероятно можеше да стане нещо. Може да напиша история за това, но не знам в кой раздел да бъде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 46dd156be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 12 раздел "други"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker