Унищожиха ми психиката ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Унищожиха ми психиката !
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1684 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 23 години. Моят живот е изпълнен само с мъка и тъга. Никога не съм бил щастлив и спокоен. Роден съм в бедно семейство- моите родители гледаха животни за да се препитаваме. Биеха баба ми и дядо ми по улиците заради животните! От малък бях подиграван, че съм беден-дори децата страняха от мен, защото майките им казвали, че имам бълхи. До 10 годишна възраст не излизах, дори родителите ми мислеха, че имам проблем. Не им казвах за да не ги разстройвам! След това нашите се разделиха (баща ми посягаше на майка ми)На 11 години бях 5 клас и започнаха да ми се подиграват, че съм гейче, педал и т. нБях по-слаб от останалите и зад мен нямаше никой. Не казах на майка ми за да не я притеснявам. Осъзнвах ситуацията и си поставих за цел да се променя и се промених. Цялата тази история ми се отрази и в 9 клас, когато отидох да уча в големия град,
аз бях абсолютен интроверт. Имал съм съученици с които за 4 години не съм си разменил една дума. Не можех да говоря, изчервявах се дори само да чуя името си. И така завърших помислих си, че миналото е зад мен и всичко се е променило. Започнах работа след първата заплата почуствах увереност, отидох на море (бях ходил 1 за 22 години)и тогава в моята работа дойде момче, което ме познаваше от малък. То започна да говори как аз съм гей, педал всички го слушаха сякаш думите му тежаха килограми (дори ми лепнаха етикет)Реших да напусна неможех да издържам психически. Не чувстах уважение от никъде. Започнах на друго място нещата се повториха. И СЕ СЛУЧИ НЕЩО! Аз започнах да психясвам -спрях да спа, да се храня, започна да плача всеки божи ден от нищо. Започнах да си говоря сам (да се успокоявам)
Чувах думата ПЕДАЛ от всякъде от роднини, от бензинджията, от магазинера, от фитнеса. Всъшност Всяка дума с подобно звучене за мен беше ПЕДАЛ. Усетих как малко по малко полудяввам. И до днес. Незнам какво да правя? Мисля си за стъпка, която ще прекрати всичко, но не го правя заради баба и мама!
Затворен дълбоко в себе си мисля как всеки от моето село говори за мен с етикета ПЕДАЛЪТ!
Боли ме много ама много! Опитвам се да си намеря приятелка и немога и немога!
Пс. пс АЗ съм съвсем нормално момче, с нормална външност няма никакви подобни черти, просто нямах никой да ме защити! Благодаря, че ми прочете историята :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 065746d586
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Успокой се, върни увереността! От думите ти си лични,че си много чувствителен, жена съм ,мисля ,че си нормален млад мъж. Потърси приятелка от сайт за запознанства или някоя приятелка от ученическите години, или от мястото на което работиш.Махни се от средата ,която те ограничава. Пиши тук какво става тук или потърси помощ онлайн от някой терапевт. Не се отказвай, да бъдеш себе си, уверен млад мъж, с нормална ориентация и предпочитания.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 065746d586
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши тук, ще следя темата.Как минава един твой ден, къде търсиш приятелка, как се справяш в пандемията

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f1c0a68772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, момче! Вече нямаш нужда друг да те защитава! И е време да се изправиш срещу по- слабите, по- комплексираните, злобните и нещастни човечета които са намерили в теб кошче за металните си отпадъци. Като няма отпор, няма самозащита от твоя страна, за тях си свободен контейнер за боклуците им.
Но са си ТЕХНИТЕ боклуци, не твоите! Време е да спреш да приемаш в себе си чуждия боклук. Познат те нарекъл предал пред колеги... да беше казал нещо като "абе знам аз че, от години много ти се ще, ама не си падам по мъже. Още ли не си ме прежали?!" Пък ако трябва и после в процес на "разговор" леко да му смениш визията.
Ти сам трябва да затвориш всякакви врати за достъп на такива нуждаещи се да мачкат други че, те да се залъгват че, нещо контролират.
Започни някакъв силов спорт, бокс може би. Хем ще освобождавам там разочарования, хем ако някой път се наложи да посъветвам някой такъв да не ти се мотае из краката, ще можеш и чрез ръцете си. Не бягай ако пак се случи нещо подобно! Изправи рамене и се изправи срещу тези отпадъци.
Сам и доброволно си влязъл в ролята на жертва... сам и ще трябва да излезеш от там. Приятелка за връзка в момента не ти трябва, не си готов психически за спокойна и здрава връзка. Но приятелка именно като приятел ще ти дойде добре.
Изчисти от себе си чуждия боклук, не е твой, техен си е, да си го вземат обратно!
Успех и пиши пак тук!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 93f7c2bf89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Съветвам те най чостосърдечно. Почвай да биеш. Да ги биеш. Трепи бе. В това време на изверги стани и ти изверг, трепи и ще се оправиш. Щом чуеш педал обрущаш се и който си мислиш че го е казал трепеш без да мислиш. С това почни пък те нещата ще се наредят.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f5997c3f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   спокойно не ги мисли хората а гледай само най най близките ти и мисли как семейството ти да живее по добре как да развиеш това което имате а когато е речено ще срещнеш момиче което е за теб а проститутки в големия град има всякакви ако е заради единия секс. По добре в на хората устата от колкото в на хората краката. Запомни че винаги няма се харесваш на някого в този живот и ще говорят за теб лоши работи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4a4ce192dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В много лоша среда си израснал, но нищо не е необратимо. Сега е време сам да се защитаваш. Хората, които ти лепят такива етикети са неудачници и пълни боклуци,не трябва да позволява да те разстройват.Явно просто си попаднал в кофти среда и трябва да я смениш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dfe482fa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мен е необходима смяна на токсичната среда, в която се намираш. Дори и да беше "педал", иначе казано хомосексуален, не виждам това защо трябва да е причина който и да е да бъде тормозен. Това е истински тормоз и състоянията на тревожност са резултат от него. Трябва да спре да те вълнува мнението на тези неграмотни и прости хора. Прави нещата, които теб те карат да се чувстваш добре, но моля те опитай да смениш средата, защото тя е токсична. Мен са ме учили, че срамна работа няма и това, че вашите са отглеждали животни дори е похвално. В чужбина щяхте да сте на уважение. В моето село също отглеждаме животни, но подобни малоумни коментари никой никога не си е позволявал да прави. Не знам къде се намира твоето, но трябва да знаеш, че това отношение просто не е нормално.
Консултация с психолог мисля, че също ще ти се отрази добре. Бъди силен и не позволявай злобата у хората да те срива повече. Искрено ти пожелавам успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 825a481411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Така е, измислят ли на някого определение, то си остава и се повтаря, при теб е било това. Не позволявай това да влияе на живота ти. Не е лошо да ходиш на фитнес или да спортуваш, но не залитай по тежки тренировки и програми, протеини, особено стероиди и да заприличваш на маймуна, вместо нормална мъжка спортна и здравословна фигура, която беше на мода допреди 15-20 години. Ако живееш и работиш в град, където никой не те познава, в твоя случай може да смениш работата, просто, за да не ти лазят по нервите.
Моята история е малко подобна, само дето на мен ми викаха циганка, въпреки че нито съм мургава, нито някой в рода ми е такъв, само заради по-старите и еднообразни дрехи и защото за нищо нямах пари и различни "глезотийки", които те имаха.
Сега това ми пречи да създам и семейство. Семейството на човека, с когото искам да го направя, не би ме приело, само защото не си купувам скъпи дрехи, не ходя на почивки и т. н.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c315ade54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кой искаш да те защити? Защо не се нахвърли да го биеш - дори да загубиш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d8958950f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да не прекаляваш с лъскане или пък висене в интернет и на телефона?

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bded8273d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От това което си написал разбирам че хората наистина са лоши за съжаление средата оказва влияние и наистина ми стана гадно от историята ти ти си човек и имаш значение някъде итова е тка аз също съм се чувствал по този начин ... от къде си ?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd5d95bf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами, пич, момичетата имат нужда от защита... То само от там ако тръгнеш и са ти се объркали нещата...
Че имаш развита вид женска психика - това е неоспоримо, точно от думите ти. Виж от тук нататък какво може да се направи по въпроса. Евентуално психолог, нещо такова... Иначе хич не е хубаво, че няма с кого да споделяш. Така си загубил вярната посока.
А за самоубийство изобщо недей и да си помисляш! Това е най-гадното и греховно нещо, което можеш да направиш през живота си изобщо!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 631101ea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Брат, понякога сами трябва да си помогнем.

Тея, 'дето ръсят епитети с килограм обикновено са най-комплексираните и слабички човечета. Мен никога никой не е мачкал, не защото съм имал гръб, а защото съм разбирал последиците на това да ти се трови психиката.

Ще ми каже педал пред хората и ще изгуби три предни зъба на стотната. Така достойнството ми никога няма да е на пода, ако ще и да ме ръгат после.

Та, вземи се в ръце и следващия път като някой ти каже нещо подобно мушкай него, а не себе си.


Хасан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ba8a0c3449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Най гадните неща, които ни се случват ни правят много по силни. Банално клише, но е факт.
Събери цялата тази негативна енергия и я превърни в твоя мотивация. Започни да тренираш спри да.
мислиш за миналото и се фокусирай върху сегашното.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb554f86a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Определено се изправи и стани непукист. Хората, които наистина са педали не се срамуват и даже са достойни, а ти си се вречатлил от онзи сельо. Могат да те обидят само думи, които са истини, така че не се припознавай в чужди етикети. Поддьржай спокоен дух и увереност! Това е магнит за хората. И проявявай малко хумор, смей се и взимай живота по-леко! Всеки има своите предизвикателства! Никой не е без борби и трудности.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 41107129ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До 9

Защото може да те убият тогава!!! То в нашето даскало имаше такъв случай! Еднин много тровеше едно нърдче, а то като се ядоса му се нахвръли, ама ончи го утрепа от туката. После дойде полиция и вика - ООо дааа, ми тоо, самозащита! И го пуснаха!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 191f3db5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Започни да тренираш кик бокс или бокс, за да придобиеш увереност. И тръгни на психолог. Иначе с много хора е така-и мен ме обиждат, но аз се научих да не обръщам внимание. Поставила съм си цели и действам да ги постигна. А хората си стоят озлобени и си живуркат нещастния живот. Спортувай и си постави цели, които да постигаш. Иначе изглеждаш добър и свестен млад мъж, ще се намери, кой да те оцени. Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c7b9ae6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От Авторът!
Повярвайте ми аз съм съвсем нормално момче(с нормална физика), колкото до това дали психиката ми е женска-това е една милимунда от това, което съм преживял! Хората са лоши, почти всички. Разбрах, че добротата не е сила по скоро те прави по-слаб в очите на другите или уязвим. Просто имах нужда да споделя, защото никой не знае за този мой проблем! Инък главата ми е наперена само на горе и се боря напук на всичко. Единственото нещо, което ми удва на ум сега е, че добротата е семенце, което иска добри условия да поникне, и не всеки човек ги притежава. Колкото до думите -те нараняват повярвайте ми нараняват и то нещо за което лек няма-психиката. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c7b9ae6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От Аворът
Защитавал съм се с думи и с действия!
Всъщност никой не смее да дойде и в лицето да ми каже ти си такъв и онакъв Никой! Само чувам от страни. Всички знаят, че съм готов на крайности, стига да ме ядосат. Проблемът не е до такава степен думите, а всъщност самото не уважение, самата непредизвикана глъч и неприязъм. То това е тъпото, че когата имаш явен проблем ти ще можеш да реагираш и да го решиш, а не да чуваш отстрани и да ходиш при всеки и да питаш я повтори, за мен ли го каза! Нечовешктото отнешение всякаш си боклук. Съжалявам се, че съм израснал в такава среда на мишки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a04fa49712
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 17 ще разкажеш ли подробно за случея

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 065746d586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До автора: "добротата те прави слав в очите на други те", а ти как се чувстваш в собствените си очи, когато направиш добро? Това трябва да те интересува, ако дълбоко в себе си си убеден в действията, мислите и намеренията си и действаш, защо ти е да те интересува бегативното мнение на околните? Преди години на централен букевард, една много възрастна баба влачеше една тенекия от сирене на някъде. Хвърчат коля, че дърпа на средата на шосето, отидох при нея и и предложиш да и замъкна тенекията на където я влачеше, защото исках да помогна. Хич не ми дремеше нито какво мислят наоколо нито нищо. Помогнах и да я замъкне до спирката към която отиваше и си тръгнах, с радост, че бапеавих точно това, в точния момент.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8958950f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Имаш свръхактивен мозък. И аз съм така. Пробвай медитация. А най-простото за спиране на мислите е да се запиташ наум "Каква ли ще е следващата ми мисъл? " Това всъщност спира мислите и ти си чакаш, а тя не идва. Хитър трик.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 18c7910abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Спешно се махнете от там където сте!!! Не стои да си дадете сметка след години, както се случи с мен. Напуснете всички, так и ще им помогнете!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eb00a21858
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Бъди себе си! Не слушай и не се подвеждай по хорското мнение! Хората говорят всичко и никога няма да се замислят какво причиняват на останалите. Затова просто бъди себе си, не се срамувай от това, което си. Според мен ти си едно супер добро момче и не бива да се нараняваш по този начин. Преживяла съм нещо подобно и те разбирам много добре как се чувстваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker