Проблеми с черния дроб - моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с черния дроб - моля за съвет!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 846 пъти
Здравейте, обръщам се към вас за помощ!
През 2013г. прекарах много тежко някаква остра вирусна инфекция която остана неуточнена вече седем години.
От тогава до днес имам косопад и косата ми е суха и пада при ресане и без да я пипам. Страх ме е какво се случва с мен и искам да съм жива и здрава.:(
През 2018г. се започна ходенето по мъките и до днес няма решение по случая. Отидох при един специалист с ужасни болки и се оказа, че черният ми дроб беше уголемен и веднага ми биха инжекция, препратиха ме при друг специалист и ме гледаха на ехограф и се иказах с прегъната жлъчка. Лекарката ми каза, че имам мързелива жлъчка и да се храня често по малко и да избягвам определени храни. Като основен фактор посочи стреса и ме съветва да го избягвам. Ходих къде ли не ни опитах какво ли не без резултат и това много ме плаши! Полупих целулит, косопада си продължава даже косата ми вече е в окаяно състояние и ми се вижда скалпа и пътя ми се разшири ужасно много!
Няколко пъти ходих с ужасни кризи на лекар и ме връщаха държейки се с мен като с лъжкиня и това ме отказа да ходя по лекари вече. :( Храня се здравословно и спортувам, но болката си остана

Страхувам се за живота си:(
Не пуша, не пия, не консумирам кафе дори, единствено две неща ме съмняват, че биха могли да бъдат причина за увреждането му са: 1). къносване на косата в продължение на 10г. и в последните години няколко процедури за смяна на цвета, които може да са предизвикани някаква реакция; 2).в семейството ми често пъти се налагаше да гладувам, за да може да си платя картата за пътуване или дръг разход свтрзан с университета. Много пъти съм си лягала гладна. Вкъщи бях подложена на постоянен стрес, изпитите само допълваха картината и вероятно е вследствие на всичко преживяно...

Омъжена съм от две години и планираме да си имаме дечица и много ме е страх, много!!!!! Мъжът ми се оказа с репродуктивен проблем и това също ми повлия....

Старая се да не показвам емоции макар вътрешно да ридая. Наистина ми се живее, искам да имам дечица и да си умра на старинни.

Моля ви, ако имате лекар от който сте доволни в град Пловдив да ми дадете координати. Писна ми да ме гкедат като банкомат и да ми казват, че няма нищо като очевидно има причина да се случва всичко това. Знам, че трудно се намират разбрани лекари и моля за съвет към кого да се обърна. Искам поне като ще давам пари да си заслужава и да ми се обърне адекватно внимание.

Благодаря на всички прочели историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: f192859b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм имала подобен проблем, в България бях при лекари и ме въртяха само.
Намерих си добър гастроентеролог в Румъния..
Изписа ми Урсофалк, които пих 3 месеца по 1 таблетка на ден и повече от половин година си взимах хепатопротектори (редувах Liv 52, който макар че бях скептично настроена в началото заради билковия си състав ми подейства добре със различни протектори на черния дроб с екстракт от бял трън. )

Понеже Урсофалк-а си е скъп и ти трябва рецепта, консултирай се с някого учил гастроентерология и хепатология, дали е твоето нещо. Според мен е много възможно да имаш същото нещо, което аз съм имала (в миналото съм имала мононуклеоза, също вирусна инфекция, която уврежда черния дроб) Тогава са ме лекували, но за съжаление не съм ходила на редовни прегледи, никой не ми е казал че е трябвало...

И също ще те посъветвам не пий газирани напитки с подсладители и не яж маргарин. Яж много броколи и зеле. Успех, знам колко е неприятно и вярвам, че с постоянна грижа за себе си ще се справиш.

Колкото за косата.. ще ти трябва нещо да спреш косопада. За черния дроб ти трябват поне 2-3 месеца, за да видиш подобрение. Когато проблема е хроничен не става веднага. Да черния дроб има връзка с проблема, но докато го излекуваш ще трябва да вземеш превантивни мерки да запазиш останалата си коса. Най-добре е да отидеш до някоя аптека и да видиш какво биха ти предложили и да си вземеш или шампоан или ампули, а ако имаш финансова възможност и двете.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 12a93dd8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прочети книгата излекувай тялото до на Луиз Хей
Купи си Карсил за детоксикация на черния дроб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5730df3b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки, че се оплаквате от черния дроб всъщност проблема ви е в червата и храната. Жлъчния ви мехур вероятно е възпален и затова имате болки накрая на гръдната кост и малко в дясно.
Вероятно сте прекарали и вие като 1. мононуклеоза причинена от Епщайн-Бар вирус, но това е минало, което обаче е довело до уголемяване на черния ви дроб и възпаление на жлъчката. Самия черен дроб не боли, но жлъчния мехур направо кърти.
Най-доброто нещо което мога да ви посъветвам от дистанция е една книга, която е в Сторе. бг и струва 20 лв. Купувате си я. прочитате от край до край и стриктно изпълнявате Фаза1-21 дни и фаза2 14-21 дни, за фаза 3 решението ще е ваше. Целта ще е оздравяване на червата и от там на целия организъм. Може да отслабнете, ако имате нужда или да нормализирате теглото си и дори да качите тегло, ако ви е малко. Отново подчертавам стриктно изпълнете всички лесно изпълними препоръки от тази книга.
Тя се казва "Микробиом диета" и е от Д-р Рафаел Келман от САЩ. Книгата препоръчана от 3. е добра но тази е много по-практична и с по-прости и ясни разяснения и се основава на последните научни достижения.

Успех!
М1964

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker