Искам да отслабна.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искам да отслабна..
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1297 пъти
Здравейте! Много искам да отслабна в крака и дупето ама незнам как... Тежа 44 килограма 162 см. На 26 години съм и се опитах с клякания коремни преси и др. ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря предварително ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7bf9c866d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, колко още да отслабнеш? 38, може би?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1b22038f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оле майко. Ти си си слаба. Аз съм 45, 161см. Отслабнах с ядене основно на месо и риба, както и разходки. Трябва да ядеш в много малки количества. Снятам да продължа, при мене има добър ефект. Някои дни се глезя, например сряда само въглехидратни храни, но пак в малки количества.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 119e4c3387
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   1, абе друго си е да си като концлагерист и да ти се броят ребрата. Мъжете ще изкопят, като я видят. Пък и психиатрите и те семейства хранят, трябва да имат работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 80dccc71dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на психолог. И сега си много слаба. Обичай се и се приеми каквато си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed3a644c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Въобще не ти трябва да отслабваш, перфектна си!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 73baf6ca3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здрасти, аз съм момиче на 17 години. Не мисля че имаш нужда от отслабване, даже това е поднормено тегло. Тук вече не говорим за красота, а за здраве. Съветвам те много да внимаваш с килограмите си. Аз също съм 1.62 висока и съм 58 килограма. Мисля, че изглеждам доста добре и че момчетата ме харесват (ако има значение, понеже най важното е сам да се харесваш). Спортувам почти година различни неща, но като цяло не спирам да се грижа за себе си. Моя съвет е да тренираш. Би било добре да качиш килограми. На тази височина до 60 и няколко килограма са добре. Мисля, че перфектното за височината е между 50 и 60 килограма. Но спорта му е майката. Здравословно хранене, яж месо, зеленчуци, въглехидратите не са лошо нещо. Не знам дали номер 2 се шегува, но ядене на въглехидрати веднъж в седмицата е изключително вредно. Въглехидратите са основна група и лошо да се изключват. Та исках да кажа - спорт и хубаво хранене и след време, като качиш килограми, ще си благодарна на себе си и ще се харесваш, вярвай ми.
П.С. От момиче, което е свалило 15тина килограма :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6733a8799b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя племенницата ми е с около 5кг. по-тежка от теб, не е пълна а е на 13г. Представям си ти на тези години и килограми каква си кльощава, че и още искаш да отслабнеш.
Кога някои жени ще схванете две неща.
1.Здравето е преди всичко.
2.Мъжете не си падаме по безформени щеки.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 912b42561e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако искаш бедрата и дупето ти да изглеждат оптически по-малки, трябва да работиш внимателно със съответните мускулни групи. Кляканията развиват именно тези зони, правейки ги да изглеждат по-замускулени и масивни, и това е особено видимо при дами с мезоморфна структура на тялото (жени, които по-лесно правят мускулна маса и по-бързо вадят релеф при редовни тренировки, в сравнение с екто- и ендоморфните си посестрими). Колкото до коремните преси, те отдавна са отхвърлени от професионалните треньори като метод за стягане на коремната област.

Щом държиш мускулите на бедрата и дупето ти да изглеждат по-фини и женствени, дай ход на кардио дейностите поне 4 пъти седмично по 30 минути. Ако имаш съответните финансови средства и малко свободно пространство вкъщи, най-прекият път е да си купиш бягаща пътека и да ходиш на нея през ден или всеки ден колкото пожелаеш.

Друг вариант е да си пускаш любима музика и да танцуваш на нея по половин час. Също така може да си пускаш тренировки от YouTube. Напиши slimmer legs workout или thigh gap workout 7 days в търсачката на сайта и изпълнявай упражненията така, както ги прави треньорът. Резултат ще видиш още в първите дни.

В помощ по отношение на храненето ще дойдат протеините. Протеинът е жизненоважен хранителен елемент, необходим за изграждане, поддържане и регенериране на тъкани, клетки и органи в тялото. Без протеини фактически не можеш да си нито здрава, нито красива.

Избирай винаги, когато имаш възможност, полезни и пълни с протеини храни (печено пилешко, пуешко, бяла риба, морски дарове, варени яйца, нискомаслена извара, грах, леща), също и големи салати (домати, краставици, зеле, моркови, цвекло, ряпа, зелена салата, печени чушки). Салатите винаги овкусявай с висококачествен оцет (забързва метаболизма, респективно горенето на мазнини) и внимавай със солта (подува стомаха). Пий поне 2 чаши вода с парченце лимон всеки ден.

Хранителни добавки, които детоксикират организма и подпомагат изхвърлянето на токсини, са:
- Рибено масло (Омега 3) капсули;
- Куркума и джинджифил капсули;
- Клеева тинктура (прополисова тинктура) по 30 капки дневно;
- Клеева тинктура с чесън (на същия принцип);
- Витамин С 100 (по 1 таблетка дневно).

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96454eaa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може, всичко може, но ще можете ли да платите цената?
А тя е вашия единствен и неповторим живот.
Обеснявам: Както се храните сега, дори без да правите нищо друго, дефицитите в организма ви, ще доведат до дистрофия. По команда от мозъка ви най-големите и мощни мускулите, тези на краката и седалището ше бъдат разградени на аминокиселини и през глюконеогенеза, ще бъдат усвоени от мозъка. Той е най-важния и ще умре едва, когато няма да има какво да консумира.
Тогава ще сте неподвижни кожа и кости и една мършава глава.
Помислете какво си пожелавате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8bdab11101
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Че ти си слаба.
Даже едно 10 кила отгоре да качиш ще е много-добре за теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bc8000e3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 момичето очевидно е болно и няма нуждата от съвети за диети! Трябва психолог/психиатър, който да я лекува.

Много е грозно жена като скелет както и дебела такава. Ото едната и нито другата могат да ме възбудят. Никакви шансове да искам да ми родят деца. Та те са вредни за себе си? Как да искаш поколение от такива?

Момиче, стягай се в главата!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 73baf6ca3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От номер 6
Мисля, че коментарите ви са доста кофти. Особено коментара на 12 беше даже просташки. Какво значи, че е грозно една жена еди какво си. Съжалявам, но никой тук не може да определя кое е красиво и кое грозно, още повече, че мисля че всички жени сме красиви, каквито сме.
Отностно коментара на 8. Не съм съгласна за мнението ти отностно кляканията и кардиото. Първо калориите, които изгаря при силова тренировка са доста повече от тези, които изгаряш при кардиото. Второ не мисля, че с кляканията краката на една жена става мускулести, особено когато ги прави със собствено тегло, стига да не прекалява (дори да не ги прави със собствено, пак не би трябвало да станат прекално мускулсти). Както споменах от няколко години тренирам различни неща, но от около година по-постоянно. От известно време ходя ма фитнес и виждам такива мацки във фитнеса да правят силова тренировка, че си викам "Господи, защо не съм лесбийка". Иначе съм съгласна за протеините, но при нейното малко тегло препоръчвам да си хапва спокойно и въглехидрати, за да може тялото да се развива нормално.
За това съвета ми към авторката беше да започне да тренира и качва тегло. Мисля че проблема не й е, че е пълна, а че е отпусната, което е често объркване при жените. Още едно 10тина до 15 килограма е супер да качи. След време ако тренира (препоръчвам фитнес за най-бърз резултат) ще види колко повече ще си харесва тялото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2c3ce04c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ти тук сега ,фукаш ли се ??? Много добре знаеш , че си с поднормено тегло .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker