Ще се ваксинирате ли? COVID-19 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ще се ваксинирате ли? COVID-19
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2680 пъти
Привет читатели на сподели.нет

Всички знаем какво е положението по-света през последната година, и вече от няколко седмици получаваме "Добри" новини от медиите по-цял свят.. а именно че ваксината за коронавируса е почти при нас. Изглежда първа ще пристигне тази на "Пфайзер"
Дали ще е до края на тази, или в началото на другата, все ще дойде много скоро. Но и с тези добри новини, възниква и един сложен въпрос.. Ще се ваксинирате ли?

Навсякъде където прочета, се пише че ваксината е много надеждна, над 95% ефективност. Няма сериозни нежелани реакции... Но аз лично се чудя, дали ако се ваксинирам нещо странично няма да се появи след година или две например

Какво ви е вашето мнение по тази тема и мислите ли да се ваксинирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 69529b9886
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Преди 3-4 години четох че във ваксините слагали тежки метали за да се предотврати примерно черния дроб да приема вещества. Т.е с малко отрова да се предотврати по-голямата отрова. Незнам колко е вярно......
Няма да се ваксинирам категорично защото шанса да стана стерилен или да стана инвалид сигурно ми е гарантиран. По-добре да пукта от ковида, ама да не се мъча много.
Американците не ни желаят доброто определено. В Африка през 70-80-те под големия лозунг да спасят света от глад са тествали ГМО храни. Представи си нас за какво са ни ползвали и за какво ще ни ползват за в бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 78faa3509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

2.   Много ясно, че ще се ваксинирам!!!!
Престанете да търсите под вола теле!!!
Точно, тази ваксина е дала най-добрите резултати!!!
Стига се филмирахте в момента умират много хора и,ако не се ваксинира голям процент от населението ще продължа високият брой смъртни случаи!!!
"Но аз лично се чудя, дали ако се ваксинирам нещо странично няма да се появи след година или две например",ти и без ваксина няма как да си сигурен, че ще доживееш до тогава!!!
Хайде, престанете с глупостите!!!!
Много мнителност много нещо!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: db5f0fa2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   В следващите няколко години не. Първо искам да съм на 100% сигурна, че ваксините са безопасни и без дългосрочни странични ефекти. Аз обаче не съм в рисковата група. Ако бях над 60 или с рискови заболявания, може би щях да смятам, че ваксината е по-малкото зло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4fcd2f2573
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   До номер 2: Заради такива овце като вас правят с нас каквото си искат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dd9e76897c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Категорично не!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8318f87ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, аз съм от медицинските работници, дето ни се предоставя първи да опитаме. Още не съм усетил да съм заразена за толкова време, ако стане ще го прекарам

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 577cc32cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не, някои не сме с церебрална парализа на мозъка. Но хубавото, е че дебилите ще се юрнат като стадо да си спасяват лицемерните сланинести задници /както винаги/, а дефакто ще спасят света от некачествен материал. Ако ги няма дебилите, няма да ги има и управляващите пиявици, следователно света няма да прилича на най-бруталния ад. Така, че е време да отдадем почит на дебилите, най-после ще направят нещо смислено в жалкото си съществуване. А малкото мислещи най-после ще заживеем нормално без да ни подритват както им скимне.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cd5b49e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще почакам малко да видя резултатите, все пак ваксината заради ситуацията е изнасилена за няколко месеца, в нормално време на една ваксина за да мине всички тестове и трябват мецду 3 и 5 години.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 51983bb126
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   С колиеството наркотици, алкохол и непознати субстанции, котио съм взел, ще рискувам и с това!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 16a9ed91aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се ваксинирайте. Леля ми е лаборант и тя каза че ваксината за ковид ще направи проблеми на организма. Но, разбира се, всеки сам решава за себе си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c7eba75a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Клоня към това да се ваксинирам. Поне ще съм свободна да пътувам и да правя каквото искам, а и не ме е страх от странични ефекти. Така де, все от нещо ще се умира. Но да стоя още 2-3 години като затворник вкъщи и да се притеснявам, че мога да се заразя или да заразя (без да знам, че съм болна) близък човек - не, мерси.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a830623d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тъй като от пускането на ваксината е минало много малко време, не смея да избързвам. Изчакам на този етап, за по-нататък ще помисля.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 51983bb126
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   "Не се ваксинирайте. Леля ми е лаборант и тя каза че ваксината за ковид ще направи проблеми на организма. Но, разбира се, всеки сам решава за себе си. "

Нечия леля е казала нещо! Определено ще го взема присърце!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c3245eb3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Живея в чужбина от няколко години и тази е първата година, в която няма да се прибера в България за Коледа и Нова година, естествено причината е ясна. Към днешна дата 14.XII (или вече по-точно 15-ти) вече не знам какви са изискванията при влизане в България - трябва ли да се под карантина шест или десет дни и след това с отрицателен тест да си свободен или въобще няма такова нещо. Но, когато би трябвало да се върна обратно, това го има - десет дни затворен и тест ване или ако не искаш тест десете дни стават 14. Т.е. в най-добрият случай трябва да бъда затворен 10 дни и да дам 120 евро за тест, а в най-лошия 20 дни и поне два теста, които трябва да си платя аз. Първо такъв отпуск няма как да си взема и второ каква ваканция ще имам, като няма да мога да се срещна с никого лице в лице. Aко трябва да си говоря с близките по WhatsApp в България, то няма голям смисъл в това - и сега си го правя. Това е единствената причина да си направя ваксината - да мога да пътувам без да се самокарнтинирам и да си правя постоянно тестове. Ваксината няма да стане задължителна, но ще бъде много близко до това, ако искаш си я прави, а ако не искаш си бъди затворен, когато отиваш някъде. Представете си отиваш за пет дни лятото на море в Гърция и трябва да стоиш затворен в стаята си в хотела десет дни, абсурдно е нали. Просто няма да тръгнеш или ще се ваксинираш "доброволно".
Колкото до самите ваксини, да няма как да се оцени дълготрайното им въздействие от изследвания протекли само три-четири месеца. Обикновено, в Европа от започването на клинични изпитания на един медикамент до одобрението му от лекарствените агенции и след това до допускането му на пазара минават средно десет години. В САЩ, философията е по друга и FDA дава разрешение много по-бързо - в рамките само на няколко години (две-три), като информация се събира вече от реалното ползване. Мисълта ми е, че просто тези ваксини не са минали истинския нормален път на изпитания, както се е правило досега. В някой момент може да се окаже, че причиняват рак, ама за това трябва да минат поне няколко години, а не един или два месеца, това е само един пример за дълготрайно въздействие, което не е изследвано. Единствената причина всичко да се прави, както се казва на тагадък и да се претрупват нещата е, че просто обстоятелствата го изискват и поради това агенциите промениха или потъпкаха собствените си процедури. Но пък от друга страна, с какво може да е толкова опасна тази ваксина, че да буди опасеня. Като всяка ваксина съдържа неактивни вируси или вирусни фрагменти и физиологичен разтвор, едва ли има нещо което да е с толкова негативно въздейстие. Всеки си е правил няколко ваксини, като възрастен пък не е станала някоя голяма трагедия, че да достигне до новините или обратно до лекарствените агенции и производителите. Ясно е, че трябва да сме здрави, когато ни ваксинират, а също и да не сме алергични към някоя от съставките, ама чак апокалиптичните картини за масови странични ефекти ми идват в повече и са неоснователни според мене.
Накрая, да кажа и за тези магически 92-95 % ефективност. Това си е такъв маркетингов трик, че няма накъде. До сега за противогрипните ваксини се говореше за средна ефективност от 30-40 %, т.е. ако предположим, че са ваксинирани 100 души, то 40 от тези 100, в крайна сметка не се разболяват от грип до три-четири месеца след ваксинирането. Този процент изглежда не особено голям, но като се има предвид, че самата идея на ваксината е да се използва преди всичко от хора от рисковите групи (деца, болни от други заболявания и възрастни хора над 55-60 години), т.е. тези с намален имунитет, то тогава тези проценти не са чак толкова зле. Какво става обаче с корона ваксината? Имайки предвид, че реално тестванията бяха през втората половина на лятото и есента, когато вируса не беше толкова активен, само това би трябвало да поставя под съмнение обявената над 90 % ефективност в реални условия. Другото, което лично ме притеснява е, че може хората върху които са тествани ваксините да са били силно "посъветвани" от производителите просто да се изолират максимално от контакти, за да не подлагат добрите резултати под риск.
В заключение - не вярвам в неворятната чудодейна сила на тези ваксини (да ще са ефективни, но далеч не толкова, колкото ни съобщават), но също така не вярвам и в някакви сериозни краткотрайни и дълготрайни вредни странични въздействия върху организма. Така, че ще си я направя, за да мога да пътувам свободно, но ще продължавам да си се пазя, все едно че не съм ваксиниран, както съм правил през целия си живот досега, не само срещу корона, а срещу всички заболявания.

П.П. Има един лаф: "Аке не става дума за пари, то значи е за много пари". Ясно е, че ако сега не могат да ни заставят да им купим продуктите на големите фармацевтични компании, то няма кога.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0075280578
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Да, ще се ваксинирам. Епидемията няма да стихне няколко години. И какво-ще седя вкъщи затворена? С ваксината е като с вируса-много българи вярваха, че няма такъв вирус докато не започнаха да мрат. Сега същият цирк ще го гледаме с ваксините.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 520b231c59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Решение не съм взела, но продължавам да се информирам по въпроса.
Не ходя на море в Гърция, живея на нашето море, така че пътуването няма как да ме накара "доброзорно" да се ваксинирам, защото не ми се налага да пътувам в чужбина.
Логиката на №13 ме разсмя, няма да вземе присърце, че нечия леля казала нещо, но ако някой каже нещо по телевизията му вярва категорично.
Все пак съм по склонна да съм от 20-те % неваксинирани, от колкото да съм от 5-те % ваксинирани с проблеми от ваксината.
Доста ме притеснява факта, че за да се ваксинирам ще трябва да подпиша документи, които освобождават от отговорност виновните за това което може да ми се случи след нея. Доста отговорни за ваксината хора си измиват ръцете с тези документи.
Българи сме все пак, все се надявам някой да почне да продава фалшив документ за ваксинация, добри фалшификатори раждат нашите земи, с удоволствие ще си купя.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd5b49e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 16, това е може би единствения фалшификат който бих си купил през живота, но ще видя все пак, ако няма много проблеми с ваксината, ще се ваксинирам все пак.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bbf1c580cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 1, то тъпото е, че от ковид-а има голям шанс за трайни здравословни проблеми, дори да си се "излекувал" . Иначе и аз така в началото си казвах - кво пък толкова - пуквам и готово. Затова е толкова мръсна тази зараза.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c8c5e9a441
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Да, ще се ваксинирам. По-добре да рискувам с някакъв теоретично възможен страничен ефект, който най-вероятно ще отшуми за няколко дни, отколкото да се разболея и по-лошо, да разболея хората около мен, някои от които са със сериозни заболявания и рискът за тях е голям.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 077724ddf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Не, абсурд. Замислите се защо са толкова много тези чудодейни ваксини и защо напират преди празниците да са ваксирани хората? И защо започват от възрастни и защо се застраховаха никой да не им търси отговорност? Доброволен мор на пъзливи хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6f3276159b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Да, ще се ваксинирам; аз страх нямам от ваксини, само от прости хора. Живея в Щатите и няма реднеци всред близкото ми обкръжение. Нямам и Гейсбук от години (погрешно натиснах клавиш, но грешката ми хареса). Два пъти прекарах Ковид, през март и ноември, само с леко прибождане в сърцето и белите дробове, но никакво кашляне. Задъхването бързо отминава. Следователно, имунитета бързо "забравя", само за няколко месеца.
Новите ваксини са от съвсем нов вид, т. нар. mRNA, чийто принцип има надежда да помогне за изготвяне на индивидуално лечение на рак, като се използва материал от самия пациент. Все още е в началото. Ваксината на Файзер е разработена в Германия, не в САЩ, за съжаление на Дони, който е "новият Месия" за някои. Ха-ха-ха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6f3276159b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Един от страховете на българина е "да не се мине".

Храна за размисъл.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d74a14627
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   НИКОГА НЕ БИХ СЕ ВАКСИНИРАЛА ПО МОЕ ЖЕЛАНИЕ!
1. защото имам антитела
2. Защото съм убедена че тези ваксини са вредни. Вас какво ви говори, че производителя им ОТКАЗА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ПРИ НУЖДА?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd5b49e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 22 а не съм съгласен, това го има в всички хора по света при нас проблема е друг, видиш ли ти да се минеш само, а най ни харесва когато всички се минем ,та тва ми напомня за приказката, "Не е важно на мене да ми е зле, важното и на Вуте да му е зле".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7ccc1908b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Н 23- точно! Също никога не бих се ваксинирала по мое желание, а ако им стиска да ми нарушат свободната воля имайки в предвид и че, съм от "различната генетика" и с "екстрите" и управлението им...
Не се поддавай на масовата истерия и програмация!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e9263daca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Не, няма да се ваксинирам, никой в нашето семейство няма да се ваксинира.


Имам въпрос, що по дяволите лятото затвориха хората и не ги допускаха по паркове и градини, за да придобият естествен имунитет, а сега ще ни налгат да ни заразяват по изкуствен начин, т.е. с ваксина, че да си изграждаме имунитет!


Де е Киро, на кирия, ама кирията е за тия дето бълват идиотии по медиите и плащат хората.

От години пневмонията е бич за хората, особено за възрастните.
Сега обаче я облякоха с тоя вирус и подлудиха народа.

Винаги има риск, та по време на всяка грипна епидемия има и заболели, и починали, за съжаление.

А истерията с Ковида си е чиста финансова мошеническа идиотия!
Да, има заболяване, и не само едно, но да се превръща животът на хората в ад, това е повече от престъпление!

Та от страх се стига до инсулти, инфаркти, така "модерните" паник атаки, стига се най-вече до срив на самата имунна система, и тогава изборът е огромен, кой вирус да те покоси!

Никаква имунизация, ама никаква!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d74a14627
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 25: Аз съм номер 23. Точно така! Добре, че има повече хора, които не са с промити мозъци

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d74a14627
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз съм 23. До номер 13: Аа, ми не взимай присърце нещо което го казва лаборант. Сложи си ваксина, наблъскай си отрови в организма, преди което попълваш формуляр където вещите лица знаят адрес имена както и още много. След това ще дойдат при тебе и ще ти кажат: ,, Ако не искаш да ти се случи нещо, ще подкрепяш правителството!” Така ти ще станеш поредната марионетка на Бойко и Доган. Ще ходиш през ден на площада, ще викаш ,,Бойко е велик!”, след това ще ти промият мозъка за следваща ваксина, която ще бъде вероятно чипирана, ще ти бърникат в мозъка. След което идва време за избори, плащат ти солидна сума, за да навиеш хората да гласуват за това правителство. Ти се въвличаш в нечестна схема, ако искаш да се откажеш вероятно ще те заплашат, и така стигаме до четирите извода:
1. Въвличаш се в политическа нечестна схема от която няма изход
2. Всичко се върти около кръговрата ,, здраве - политика - пари”
3. Организма ти е наблъскан с отрови и вероятно чипиран
4. Ти губиш, защото не си се вслушал в разумно мнение на специалист

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 85c1a01f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Има доста прости създания които изобщо не мислят. Първо, това е генетичен експеримент от невиждан мащаб, второ ще ви дам пример с Африка, в която ваксините на Гейтс, причиниха парализа на 497 000 деца. В Индия имаше подобни експерименти също с подобен резултат, сега искам да ми обясните как може да си поставите нещо, което не е ТЕСТВАНО, няма данни за образуване на трайни Антитела, всъщност няма данни изобщо дали ще образува защита от самия вирус, защото това не е ваксина от "жив вирус"! Я сега си използвайте "мъничките мозъчета", и си представете как оставате инвалиди до гроб от ваксината, без никакво обезщетение от който и да било? Ще умрете като кучета, щели да си слагат ваксинка, аман от прости овце. А това да сте инвалиди е само един от възможните аспекти, другите няма нужда да ги споменавам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 78187e5c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   категорично не!!!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 70fa9497d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Въпрос към онези от вас, които казвате НЕ на ваксината: от къде черпите информация за ваксината против Ковид-19? Бихте ли ме насочили към тази информация?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0cb591d348
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   31, аз черпя от жена си, чиито две колежки едната колабира, другата умря.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cba4f6140c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   31, в нета има достатъчно инфорамация все още, ако държиш наистина да се информираш, ще я намериш.
На въпроса - категорично НЕ. Ще се боря с всички средства, ако ми я наложат "доброволната" ваксина. Ваксина по принцип се прави за минимум 10 години. Говоря за класическите ваксини. Тия, дето съчиниха за няколко месеца, повечето са с абсолютно нова технология - иРНК, която никога досега не е прилагана върху хора. Освен нея, представям си какво са наблъскали в коктейлчето. Бил Гейтс се оказа най-големият спонсор на фармафирми от 1998 г- насам. Повечето хора си мислят, че още се занимава с компютри само. Има видеа достатъчно за "филантропските" му намеси в Африка и Индия с ваксини. Изгледайте ги - той е там, не някой друг. Така че, ако виждате конспирация, то в момента живеете в нея. И не на последно място - всяка една от фирмите постави условие за клауза в договорите за прадажба, да бъде освободена от съдебна отговорност в случаите на увреждане в резултат на ваксината. И получиха защитната клауза, а цяла Европа, Канада и САЩ им изкупиха ваксините на зелено. Мислете малко и сперете да гледате новини.
Вирусът е само претекст за това, което действително предстои,а то е т-нар. Голям рестарт или новото нормално, в което ще бъдат ограничени основните ви човешки свободи, докато сте втренчени във вируса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6280d5d003
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До 33

Не ти трябват толкова свободи и свободии!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 612ff29907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   От 31. Интернет е общо казано; дано не е онази измислица "Пландемикс"...

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 612ff29907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Защо хората вярват на конспирациите, свързани с Covid-19:

https://m.youtube.com/watch?v=NaYfoGwH33I

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd5b49e058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   36№ Защо?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 80f7b537ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Всички ходещи с маска и вярващи на очевидни лъжи, дано се ваксинирсте. От сърце се надяваме, да се спасите с ваксината. Когато науката и очевидните неща ще ти извадят очите, а ти вярваш дебилно на медията, значи си в тежест и на себе си. Вируси не се лекуват с антибиотици, грип не се лекува в ковид отделение. И се поинтересувайте, какво се е случило със създателят на pcr. Той сигурно е знаел, че и плодовете дават положителен, но не е бил удобен да го каже. И още купища нелепи неща. Лекарите знаят, че няма вирус. Сега се погледнете в огледалото с маската

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8b95185714
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Навсякъде се разбраха цирковете, а за Италия всичко е лъжа. Имам приятел от Флоренция, а той няма болни познати и приятели. През януари 2020г. А. Кунчев се цепеше, че корона да стигне до България, а маските са напълно излишни. Тогава и Мутафчийски отбеляза, че няма нужда от паника.
След 40 дена, песента започна да звучи по друг начин! Щяло яко да се мре! И да, наистина се започна с жертвите, започнаха цирковете в няколко държави о т Европа, по едно и също време, по много болни и затваряне. Хора, вие малоумни ли сте? Вдигаха се в няколко страни, ооитваха се да убият медицинският фашизъм, но се огънаха. Тук и малки опити нямаше. В Нова Зеландия и Австралия арести на хора с мнение, на свалили маски. Празните уж препълнени болници... Е няма да си набия ваксина. Познавам стари хора и нищо не им се случи, не се пазеха. Ние, по-адекватните, няма да се бодем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cba4f6140c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   от 33. И кое е измислица в цитирания от теб филм? Че Индия и Африка не са опитно поле за ваксинките на Гейтс ли?
Да, Интернет е много общо казано, но ако действително се интересуваш, ще си търсиш и откриваш сам/а информацията. Нямам намерение да влизам в спор кое е конспирация, кое е измислица. Най-малкото което е намери информация за Кари Мълис, откривателя на PCR метода, прочети интервютата му и си направи изводите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 16d02c68f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Да, ще се ваксинирам. Това е единственият начин да се приключи с тази пандемия, да предпазим себе си и близките си. Ваксини е имало и винаги ще има. Благодарение на тях сме се отървали от един куп смъртоносни болести.
Американците не си правят опити с нас - при тях се ваксинират хиляди хора на ден. Същото правят и в Израел - една от най-развитите държави в света. В България се ваксинират софиянци и хора с висше образование и масово отказват ваксини по малките градове и селата, както и необразованите хора. Сами си направете изводите към коя група принадлежите и защо.
Хората, които подкрепят ваксините разчитат на сериозни издания и институции. Конспираторите се информират от фейсбук, псевдоиздания и лаборанти... Конспирациите са напълно безпочвени измишльотини - всеки казва може това, може онова, но реално доказателства за такова нещо няма. И аз мога да кажа, че от ваксината ще получим инфаркт до 10 години след това... Нека всички изчакаме, за да видим дали предположението ми е вярно хаха!
mRNA ваксините не са нещо ново - тестват се върху хора от десетилетия. Първата такава ваксина е измислена през 1963г. Освен това се разработват и адаптират в пъти по-бързо от старото поколение ваксини. Не си мислете, че току що са я измислили и са я пуснали на пазара да тестват. Време са спечелили и чрез застъпване на различните фази на тест и разработка. Сравнения, че нямало ваксина за ХИВ, рак и тн са просто абсурдни тъй като тези заболявания са коренно различни, но отново - трябва да се чете, за да се разбере.
За бай Ганьо винаги има конспирация, искат да го следят, да му набият чип, да го лишат от поколение... Всеки си има право на мнение, но в случая “интелектуалците” прецакват имунитета на всички останали. Срам ме е, че масово това е нивото в България.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ab2b6d5af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Мислел ли е някой, някога, че ваксини ще се поставят по улиците, а не само в здравните заведения? Ако преди две години някой го беше казал маститите "лекари", които сега ни убеждават в ползите от кукурузната ваксина вероятно биха се изсели. Дали тези, които се поддадоха на създалата се истерия разбират, че ваксинацията срещу коронката се извършва като в някоя свинеферма. Заразен ли е желаещия да се боцне, безсимтомно ли боледува, твърди се, че има и такова чудо, има ли алергия срещу някоя от съставките на ваксината, казват, че някои хора може да проявят такава, това никой не проверява. Боцкат и ... те отпращат. Абе като в някоя свинеферма се случват нещата. А като как една ваксина може да е ефективна срещу щам появил се след изработването на конкретната дозичка т.е не го съдържа, до сега никой не обясни. Бързо се забравиха приказките, че "ваксината"може да предпази човек от това да се зарази/разбилее и че двете дозички вършат работа и са достатъчни - без/отговорните фактори изявяващи се по ТVто вече започнаха друго да разправят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker