Ужасни болки в крака ! Помощ ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ужасни болки в крака ! Помощ !
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 889 пъти
Здравейте ! На 20 г. съм за пръв път почуствах много силна болка зад коляното до свода на стъпалото на левият крак ,все едно те пробожда игла за около 15м, преди 1г. Ходих при Съдов хирург ,но нищо изпратихме при Ортопед ,предписаха ми ортопедични стелки и нищо повече (диагноза -паднал свод ) ,с времето болката си усилваше и много ме болеше когато ходех ,все едно свода на стъпалото ми изтръпва... Болката не беше честта ,но като се появи много ме боли , отидох на Невролог направиха ми снимка (диагноза - кръстни прешлени L ) предписаха ми Геровин и Темпалгин да пия 1 седмица ,но нямаше ефект ,болката се осили ..Започна да ме боли от тазобедрената става ,минавайки зад коляното до свода на стъпалото ,не е често ,но появили се много ме боли от болка плача ,чистото е все едно си се порязал и си сипал сол в раната ,а по време на цикъл да не говоря и то се левият крак ,моля за помощ и съвет ,при какъв специалист вече да отида .....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 87222ae4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иглотерапевт,разучи кой е специалиста в твоя район и го посети

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 87af388137
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз честно казано не разбрах диагнозата, но ми звучи като нерв, толкова рязко да боли. Може би друг невролог. Случвало ли ти се е да имаш дълбок кариес и като сдъвчиш да те прониже болка? Така се усеща нервът на зъба, когато е оголен и се възпалява. Имам подобни болки от дискова херния, само че са от опашката надолу по крака. С ЯМР се установи. Помагат ми едни хомеопатични инжекции Дискус, те са силно противовъзпалително. Питай лекар за тях, има голямо значение къде трябва да се бият, кога и т. н.
Ако болката ти е от този тип можеш да пробваш как се повлиява от противовъзпалителни средства. При мен помагат студени компреси, кремове с Арника, ограничаване на млечните продукти, пиене на много вода.
Каквото и да е, действай бързо. Аз го неглижирах проблема, карах на болкоуспокояващи и вече имам хронично възпаление на седалищния нерв. Настинка, цикъл, застудяване, малко повече физическо натоварване и болката напомня за себе си. Полагам много грижи за да овладявам положението. Пазя се, обличам се, пия добавки, внимавам какво ям, правя упражнения, гледам един път в годината да ходя на минерални извори. Изобщо доста трябваше да променя начина си на живот. Не бъди като мен, чуй тялото си на време и не допускай проблемът да стане хроничен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e8c2c4afc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако не ви болят слабините извън цикъл и тазобедрената става се върти във всички направления- нея я изключваме. Няма коксартроза и това е добре. Следва колянната става и мускулите и свръзките крепящи я. Ако тя се движи нормално, свива се крака и се разпуска -също я изключваме. Остават подбедрицата и стъпалото. Според мен имате голям шип на коста на петата и тя може да се види на ренгенова снимка , която трябва да ви назначи ортопед-травматолог. Явно трябва да отидете при друг специалист и да го помолите за такава снимка за която ви пиша. Ако има шип отстранява се лесно-оперативно с хоризонтален разрез на 2см над петата от вътрешната страна на крака. После се куцука 1-2 седмици с патерица.До месец пълно възтановяване. Ако имате шип организма ви приема повече калций от необходимото и то пасивен от млечни продукти с които , ще трябва да се разделите, но това за момента е предположение, Дано съм ви бил полезен!
М1964

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a18172caaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Магнезий и калций!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dd2efd9954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пак невролог скенер на кръста, може да е някоя херния!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a18172caaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Магнезий и калций ДРАГА!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker