Конспирация или ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Конспирация или ?!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1115 пъти
Привет, с оглед на това което се случва през настоящата 2020 е повече от ясно, че нещо по-голямо се случва на заден план! Това ваксиниране започва да ми изглежда не като избирателно, а като принудително.. Шибаната ваксина е с неясен характер, как очакват да ни я наложат? Иска ли Елита да ни редуцира? ! Освен това е ясно, че това ще доведе до фалити на много бизнеси, което на свой ред ще доведе до глад, безредици и прочие. Според вас очаква ли ни жестока финансова криза която да занули човечеството? ! Имам предвид, че при една жестока финансова криза какво ще се случи с нас? Какво ще стане ако банките нямат ликвидност и парите загубят стойноста си? ! Чел съм доста Конспиративни теории, обаче все повече започват да заприличват на реалност.. Дори прочетох нещо за това, че се планира финансов колапс в много кратък срок и, че хората ще се избиват едва ли не за храна.. Зануляване на граници и прочие. Звучи нереално, но също така е постижимо.. Какво следва за нас хората за напред? Как мислите вие?
До модераторите, пускам темата в Любов и Изневяра защото е най четена. Ако сметнете, че не е ОК, моля преместете я в категорията която решите. Благодаря предварително и весели празници на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 74ebb7faa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, жией си живота, защото от притеснение ще се разболееш. При един такъв сценарии, не можеш да направиш нищо, освен да си подготвиш няколко късчета злато и известно количество храна и вода за няколко месеца. Това ще ти изкара, докато не дойдат да ти го вземат, освен ако нямаш хижа в планината и оръжие. Но пак вероятно няма да е достатъчно спасение. Наистина ли искаш да прекараш оставащото време в притеснение, вместо да го оползотвориш? И не - оная организация Шипка няма да те спаси. Те, ако изобщо казват истината, стане ли подобно нещо, всички ще тръгнат натам към проходите, които предварително така интелигентно обвиха къде се намират и те няма как да удържат набезите, защото нямат достатъчно оръжия и хора. И те така.

Ако питаш мен, какво ще се случи - най-вероятно искат да прочистят някаква част с ваксини и други отрови(като консервантите и аспартама дето ни слагат в храната), както и да създадат известно количество ракови забилявания с електромагнитната радиация от тия антени. Това си се случва от десетилетия вече и всички знаем, че храната ни е негодна. Много хора си умират, след години от боклуците, с които се тъпчат, но никой не се шашка и продължват да тъпчат боклуци. Еми естествен подбор е това - по-тъпите не оцеляват, останалите са на късмет. И сега ще стане нещо подобно с тия експериментални ваксини, които вероятно ще дадат купища странични ефекти. Който иска - да се ваксинира. Не, не мисля че ще се избиваме за храна. Ако искаха да ни редуцират шоково и бързо, много лесно могат да използват нейонизираща радиация, химическо оръжие и прочее. Не, те искат да ни контролират. Контролират ни, чрез страх, това е вид дресировка на масите. До няколко години ще отмине и тази изкуствено създадена криза. Иначе подозирам, че може и да ни предстои някакъв природен катаклизъм, има теории за наводнения вече на учени - научно доказани. Та може да се подготвят определени райони за живеене и за това да искат да блокират хора в други, за да не могат да пренаселят по-готините местенца, като се случи, каквото евентуално ще се случи. Всичко това е спекулация все още. Вижда се, че нещо се случва, но до сега е имало доста такива събития, така че не е сигурно дали това ще прерастне в нещо грандиозно. А дори и това да стане, ние като индивиди не можем да направим нищо особено. Купи си някаква храна и това е. То и без това има инфланция, ще ядеш на по-ниските цени по-дълго време, ако нищо не се случи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0518af94ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се ваксинирай
Ще има общество "неваксинирани" ...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f1c2f9f0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Айде стига глупости вече! Финансова криза може да се инсценира винаги, но това какво общо има с ваксината?
Не мога да го разбера това. Нима не измряха много хора от самия вирус? А колко лекарства изредиха за лечение на заболелите? Всеки ден дишате отровни газове във въздуха, с маската - още по-малко кислород, дезинфектанти, ядете храна с пестициди, заболи ви нещо - хуквате към аптеката за еди-какво-си, което сте чули, че облекчава (обикновено само маскира симптомите)... Но не, ваксината ще ви убие...
Да, вероятно ще я направят задължителна, поне за най-рисковите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 471699f285
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   По-малко фейсбук конспЕрациЙ и слушане на изпляскали лелки, повече четене на дебели книги и научни статии.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f4fa3c60c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Споко брат, коронавирусът вече си изпълни задачата - свалиха Тръмп от власт. Сега остана и малко парички да направят от ваксините.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1fd9d35184
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, темата е моя и мисля, че си прав до някъде. Обединени не мисля, че могат да ни спрат... Те са шепа макар и с неограничена власт, но ние сме 99процента!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b26350554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочети за World Economic Forum, World Health Organization... Няма нужда от "коспирационни теории", то си има докумнети идващи от различни световни организации в които по един или друг начин е описано как те си представят бъдещето. Така беше описана и тази пандемия преди да се случи.

Тъжното е, че повечето не осъзнават очеизвадният факт, как властта вече не е в държавните правителства, а в наддържавни организации. Въпреки че се случва пред очите им. Дори самият ЕС е такава организация от самоназначили се елити. Гугъл примерно съвсем официлано каза че трие всичко което е в противоречие с ТЕКУЩИТЕ инструкции на СЗО, нищо че уж е американска компания. А тези инструкции естествено се сменят, според политическият климат и кой го спонсорира. Простолюдието май не осъзнава, че и това е просто частна организация, а "световното" в името идва просто от фактът че всеки може да я финансира, и с това - влияе на политиката и. Най-големият СЗО спонсор са Гейтс и вакснинни организации. Мислите ли, че няма императив ваксините да бъдат центъра на политиката? Аз не знам кога хората ще го схванат - следете пътя на парите... Не е сложно, дори и за австралопитеците които в момента са мнозинството. Вие работите за пари, останалите работят за пари. Тези фигури които излизат по телевизора и ви казват разни неща - и те работят за пари. Аз недоумявам тази игра на вярване която се разиграва особено в България от много, много, много години. То не бяха комунисти, то не бяха сдс-ари, то не бяха царе, то не бяха пожарникари... Магаре да излезе, все му се вярва, сякаш е следващото идване на Исус... Голяма част е отчаяние, но май по-голямата е че българинът е свикнал да му се казва какво да прави, как да го прави, и липсва самосъзнание на гражданско общество. То липсва в Щатите вече, какво остава тук...

Но такова общество искат елитите, гответе се за неокомунизъм. Наблюдавайки хората тук, повечето ще се радват според мен, никога не са искали да са свободни, и още повече - вуте да е свободен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9dde28b317
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Разбира се, че е истина. Само наивен и откровено глупав човек ще си мисли, че не е изкуствено създаден вирус и правят всичко възможно да намерят ваксина за наше добро.
Живея в Западна Европа и тук натиск е по-голям, отколкото в България, промиването на мозъци също.
Всеки гражданин или постоянно пребиваващ има специална електронна поща, на която институциите му изпращат съобщения.
Преди броени дни ми пристигна писмо, свързано с коронавируса, което накратко гласеше, че вакдинацията, щяла да бъде доброволна и безплатна, два реда по-надолу също пишеше, че ще пратят съобщение кога е дошъл нашия ред за ваксина и къде трябвало да се явим

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0c192e7b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да разбера, как ги измисляте тези простотии! Още при свинския грип се очакваше пандемия и имаше запасяване с ваксини, които за наше щастие се оказаха почти излишни. Но, ето, че се случи. При това велико преселение на народите насам натам за 10 Е е цяло чудо , че не сме се разболели от от много други масови болести. Хубаво е, че имаме достъп до информация, но четете критично, защото нета е достъпен предимно за идиоти и избуяват всякакви лъжепророци. На кого му трябва да си избива златните кокошчици? Липсата на война в последните 70 и кусур години, ни разглези и помислихме, че ще сме вечни. Не сме. Но всички мислехме на 3 световна като военен конфликт, а тя се оказа информационна. Защото вирусът не е жив организъм, а информационна частица, която се закрепва за живи организми.
Да ви напомня, че ваксините са излекували човечеството от много страшни болести. И се пригответе за по-дълга борба, няма да свърши за 4 месеца.
Да ви напомня и че цели напреднали цивилизации са изчезнали и едната вероятност е болести. Другата е суша и съответно, глад.
Животът, така или иначе, си е рискова дейност. Можеш да си пукнеш и от много други нелепи случки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6101e81474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абе и аз не вярвам в конспирации, обаче не мога да не си призная че напоследък поне някой от тях стават реалност, 2018 бях чел че може да има пандемия хората тогава го заклеймиха за глупава конспирация, ама я виж сега!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca217ab838
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повече от ясно е какво следва в бъдеще! Ще цитирам един от тези, който има пръст във всичко това - "... На човечеството му е нужна една глобална финансова криза, глад и мизерия и всички с радост ще приемат новия ред! ...". Този изрод и тези като него не са милиардерите, а са тези, които печатат парите и ако решат ще закрият всяко милиардерче за дни! По-ниско интелигентните и неинформирани хора, все още си мислят, че спора е дали има ли няма такъв вирус, а дори не могат да осъзнаят, че това е параван и се цели друго, много по-страшно от самия вирус! Аналог на ситуацията е да си спорим Левски-ЦСКА, докато българския футбол загива или ГЕРБ-БСП, докато България загива, по-простите даже няма да разберат какво говоря. На всички трябва да им е ясно, че това, което ще се случи в следващите месеци ще ни се види като детска игра в сравнение с вируса и света ще придобие облик, който сме виждали само по фентъзи филмите! Има и друг вариант в който масата по целия свят излиза и решава нещата на улицата, но като гледам как някои хора не виждат по-далеч от носа си и гледам какви зомбирани олигофрени има се съмнявам да стане нещо подобно... Не знам какво точно целят ОНЕЗИ, не знам кога ще задействат всичко, но знайте, че нищо добро не ни чака! Който може да се запасява с храна, вода, сигурно и защитено място и оръжия ако иска да има някакъв минимален шанс. Ситуацията ще стане толкова ужасяваща, че част от нас ще предпочетат да си теглят един куршум и да приключат всичко. Знам, че на някои хора това ще им се види смешно и научна фантастика, но това са същите дето ще си бият ваксина, която е единствената ваксина, която се съхранява на -70 градуса, ваксина, разработена от най-съдените медицински компанни в света, компании, за които от сега се прокарват забрани на запад да ги съдим при "неочаквани странични ефекти". Тези хора са приключили отдавна, само дето още не го знаят, но много скоро ще се сблъскат със реалността, както всички ние, само че тях направо ще ги помете и ще ги попита как са били толкова слепи и прости! :) Общо взето ще живеем в интересни времена след това, поне тези, които оцелеем!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8de6bb74ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм от онези "наивни", "откровено глупави" и "неинформирани", описани по-горе в коментарите, защото не вярвам на конспиративни теории (вярвам на доказани от историята конспирации). Четя за Когнитивните склонности (Cognitive Bias- yourbias.is) и си правя самоанализ дали някой от тях не засенчва моето критическо мислене и отсявам зърното от плявата. Преди да соча някого с пръст, виждам че 3 от тях сочат обратно към мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3596a5a622
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 9, можеш ли да кажеш в коя страна от Западна Европа живееш? Не го питам с цел да се заяждам, а само от любопитство.
Аз лично живях доскоро в Германия, а сега съм в Белгия и такова нещо, като специален мейлбокс даден на всеки гражданин от държавата няма. Нито пък се изпращат имейли на личната или на служебната поща. Едиственият начин на комуникация от тяхна страна е чрез нормалната хартиена поща с писма, макар че когато аз отговарям, мога да си избирам измежду: лично присъствена форма; нормална поща или отговор чрез мейл.
Предполагам живееш във Великобритания, защото масовото ваксиниране е започнало само там. Това, че са ти казали кога и къде ще бъде твоя ред не означава, че ваксинацията е задължителна, а само ако желаеш да си я направиш тази ваксинация да имаш информация по въпроса.

Ваксинацията няма да бъде задължителна в Европа, но ще трябва да се карантинираш, когато пътуваш. Т. е. един вид ще бъде доброволно задължителна, ако искаш да пътуваш се ваксинираш, а ако не искаш да се ваксинираш си стоиш у дома. Също може някои работодатели да имат задължително изискване (например месопреработвателите, туризма, шофьори в градския транспорт), като по-този начин дори и да не искаш да се ваксинираш ще бъдеш принуден от обстоятелствата или ще трябва да си търсиш нова работа.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 60d266477a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14, Дания.
От номер 9

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker