Плешив на 20 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Плешив на 20
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 8260 пъти
Здравейте, на 20 съм и преди няколко години забелязах, че косата ми започна да пада, в резултат на което вече имам много малко коса в предната част на главата. Смятам да се консултирам с лекар, макар че изглежда наследствено и едва ли ще може да се направи много (баща ми също е плешив). Обмислям и вариантът с присаждане на коса за в бъдеще, но тъй като това няма да е скоро, се обръщам към вас с въпрос.

Смятате ли, че липсата на коса (особено на тази възраст) ще ми създава трудности при намирането на момичета с цел връзка? Бих желал да получа само честни отговори. Все пак сайтът е анонимен и можете да напишете това, което наистина мислите. Не искам коментари, написани единствено с цел да ме успокоят. Ще се почувствам най-добре когато чуя истината, независимо каква е тя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: aa0628a6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обърни се към личен лекар той най - добре ще знае на къде да те насочи (не той да казва какво да направиш а да те насочи към лекар специалист) може да не е наследствено
не че те плаша но пък ако се окаже че е може да помислиш как ще изглеждаш с по каса при което можеби няма да личи незнам какво е положението ти но давам идеи. Мисля че това е добро моментно решение и немисля че е проблем за някое момиче, дори и да не се получи с някое не си мисли че е от това ...ние жените толкова кусури намираме че точно това едва ли ще е ''камъчето което ще обърне каруцата''

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4d1eac9ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Плешив на 20? Честито! Хората споделят проблеми, ти ни разказваш за комплекси... Не се тунинговай. Животът не е само коса, има и по-важни неща.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 063ab40a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами аз съм момиче и не мисля, че няколкото косъма в повече или по-малко, биха били водещи във връзката ми с някой. Има доста по-важни неща и ти го знаеш. Ако толкова много те притеснява се подстригвай почти 0 номер и няма да си личи толкова.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 01b8590f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че може да ти се стори голям проблем, но за жените не е! В България всеки втори е плешив и си бръснат главите. Не разбирам, защо го правят. Ако ти отива - направи го и ти, но и така си си добре.
И НЕ, плешивостта ти изобщо не е проблем. За нас, дамите, други качества като честност, чувство за хумор, добра професия, образование, фигура дори (от външните качества) са много по-важни. Плешивостта се счита и за признак за потентност - много учени се карат по темата, но е ФАКТ, ако нямаше по-засилени нива на тестостерона, нямаше да ти окапе косата. И да - генетично е, нищо не може да се направи, лек няма, а присаждането е болезнено и много скъпо решение.
Гледай си живота, нека те харесват хората, такъв какъвто си или не те харесват - тогава и без това не ти трябват такива хора! Която жена не те харесва за в бъдеще заради една плешивост, и без това не е читава за мен!
(П. П. имала съм плешив и грозен приятел. )

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 441c77b908
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   4, винаги съм се чудила защо някои жени си въобразяват, че всички останали мислят като тях.
Авторе, добре е да направиш нещо по въпроса. Съжалявам, но аз не бих си избрала такова момче. 1-вото нещо, което гледаме е външността, още повече, че аз самата се старая за моята. Ясно е, че ако някоя те хареса много като човек, ще бъде с теб, но ако си мислиш, че това е много приятно се лъжеш.

П. П. 4, за мен не са читави жените, които не си признават, че за тях външността има значение и приписват това на всички жени.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 957f8fe7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз съм момиче,на мен ми стига само да бъда обичана от човека,когото обичам без лъжи и лицемерие и хич няма да ме интересува дали е плешив в предната,задната или централната част на главата,дали се облича по последна мода или демоде.Важното е да знача нещо за него,а не някво си там девойче къде и се играе на любов

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a284ed1e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брат тва дали ще създадеш връзка не зависи от тва дали си плешив, защото аз поне си мисля така жените не обръщат чак такова внимание на косата-стига да е подстригана късо и т. н. (при оплешевяване). Загледай се в мъжете на улицата и кажи на теб това, че няклои е плешив кара ли те да мислиш неща за него от сорта-къв е грозен, колко гадно и т. н. В крайна сметка сигурно 80 % от мъжете са плешиви и при мен почна да оредява косата а съм на 22-гени кво да се прави

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9f69552b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей, аз съм момче на 19 години. Забелязах миналата година, че косата ми леко оредява, но не обърнах голямо внимание. После пък забелязах, че дясната част на челото ми леко се е оголело (беше малко). Пък и от известно време доста ме сърбеше самата глава, косата ми се омазняваше много бързо, в дясната част на челото ми се образуваха някакви наслоявания като пърхут. Видях, че нещата отиват на зле и се консултирах с дерматолог- направи го и ти.
Отидох в кабинета и му казах проблема. Той ме попита дали баща ми е плешив, а аз му казах, че не е. Нито баща ми е плешив, нито дядо ми е бил плешив. А баща ми е на 61 години вече и си има коса.
Та докторът ме прегледа, пита ме за разни симптоми, и ми каза, че имам хормонален дисбаланс (не мога да се сетя с точни думи). Абе имал съм проблем с хормоните, и от там идвали повечето проблеми- сърбежа, отделянето на разни мръсотийки по косата и тн.
Предписа ми едно мазило, специален шампоан, специален спиртов разтвор и едни хапчета- това беше зимата някъде. През няколко месеца ходя при него. Даже сега ми изписа едни други хапчета, които още ги пия. Те са точно за самите хормони в тялото ми. Та искам да ти кажа, че постепенно се пооправям. Да знаеш всичко става много бавно. Не е като да изпиеш едно хапче, и на другия ден да имаш коса като на млад рокаджия. Процесът е бавен, но не губя вяра, и косата нито ме сърби, нито ме боли самата кожа (защото чак болка и зачервявания имаше).
Сега също да ти кажа, дори и баща ти да е плешив, не узначава, че и ти ще оплешивееш. Има много мъже чиито бащи са плешиви, но те не.
Виж сега не си внушавай разни работи, и не се притеснявай. Защото като си внушиш, че ще оплешивееш и наистина може да стане. Понякога всичко си е до психиката на човека.
Моята коса оредяваше от двете страни на челото, и така все едно челото ми ставаше все по- голямо. На баща ми косата му е така- има голямо чело, и от двете страни му е оголено. Като гледам и при мене става същия процес (но кой знае). Намирал съм негови снимки като по- млад и сякаш и тогава му е било оголено челото от двете страни. Абе косата на баща ми е като на вътрешният ни министър- уж голямо чело, пък има хубава коса. А баща ми както казах е на 61 години. Иначе имал съм един дядо (от страната на майка ми), който е бил плешив. Но майка казва, че изобщо нямам неговата коса- неговата май е била къдрава, а моята е права (но кой знае).
Някои казват, че имам косата на другия си дядо- неговата също е била рядка, но не е бил плешив.
Да ти кажа, имам една първа братовчедка, която разбра за проблема ми. Тя е на около 38 години някъде, и ми каза, че имала подобен като моят проблем. Защото плешивоста засяга и жените. Но и тя се консултирала с лекар, взимала лекарства и тн. и сега се оправя. Изглежда. че имаме някакъв ген в семейството, и аз не знам точно.
А забравих да кажа, че един от признаците по, които доктора разбра, че имам хормонален проблем е, че имам голямо окосмяване по тялото. Ръцете ми са много окосмени, имам косми чак по фалангите (и то доста дълги). Абе имам косми там дори и където не трябва. Абе по космат съм и от турчин. Обаче откакто започнах да взимам тези лекарства, видях, че космите по краката са ми понамалели. И много хора взеха да виждат разликата от преди и сега, по косата ми.
Надявам се, че съм ти помогнал, извинявай ако е малко дълго, но просто трябваше да опиша нещата с подробности, и да ти дам кураж. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 60b90c006a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Колебая се дали да ти разкажа историята на бившия ми съпруг... И все пак... Той нямаше коса на 40 и кусур години, оплешивял на твоите години вследствие обаче на стрес, и над 20 години не е имал нито семейство, нито деца... Разбира се, едва ли е единствената причина, но е факт, че в човека е заложено да погледне първо външността, и после какво има зад нея.. уви..
Нека не се лъжем-липсата на коса влияе! Може би преди доста години повече, отколкото сега, но все пак...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b93baa14f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: благодаря на всички за мненията и съветите, надявам се все пак положението поне малко да се подобри. И не се притеснявайте да пишете и коментари, които може да не се това, което искам да чуя - няма да се засегна по никакъв начин. Още в началото на историята съм казал, че за мен ще бъде най-добре да разбера какво наистина мислят хората, вместо да се самозалъгвам.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f4a9e9eac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, не се впрягай! Виж темето на баща си - твоето няма къде да ходи, ако си му син! Намерил ли си е човекът жена - сигурно, иначе нямаше да те има днес - 20 годишен мъж!
Бъди здрав, образован, работлив, чудесен мъж и на никоя здраво мислеща жена няма да ? пука за темето ти. А останалите? Ами да пасат трева - и без това не вярвам да искаш да бъдеш с повърхностни жени, гледай си младостта и не се оставяй да те комплексира толкова естествено нещо, което го има всеки втори мъж. Огледай се - плешивците често са с най-готините мацки, сигурно си има причина (кой знае, митът за потентността може и да е вярен... )

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d7be430fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трудно ти е знам! Особено на тази възраст, хората много се притесняват, затова как изглеждат. Не си прави труда да си копуваш някакви мазила и ще ти кажа защо. Ще дадеш прекалено много пари за глупости. Предполагам, че вече си опитал, но дори и да не си, отсега ти казвам, че почти всичко е измама. Не се крепи на това! Има на много други неща, на които трябва да обърнеш внимание. Бъди естествен, уверен, мил, забавен и сериозен, когато трябва. Влагай романтика! Защитавай слабите, но не се прави на голям мъж. Не пий, не мисли, че сега е най - голямото геройство е да се напиеш! За пушене.. Без коментар. Няма нищо по-грозно нещо от това един млад мъж да пуши Прави мили жестове! Тези неща истинските жени забелязват. Косата, като я нямаш, ще се примириш! Трудно е.. , но какво да се прави. Намери свойте добри страни и ги използвай. Бъди ЧОВЕК!
ТиАмо :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a631ff33bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Към автора. Братле с времето ще разбереш, че да нямаш коса за някой жени е добре, но за някой не, е но това да не ти пука, не може всички да ни харесват, важното е да имаш чар и да си готин, но не си създавай комплекси. Тази, която те харесва, ще те приеме такъв какъв то си си, не бой се. И аз нямам много коса, но все се намира някоя да ме харесва въпреки, че вече съм на 30 години. Виждал съм мъже с много коса, но с някакви не толкова симпатични жени, а аз имах едно от най готините момичета, после аз се прецаках изневерих и тя ме остави, аз съм си виновен, но карай пак ще се появи друга още по хубава:)) бъде здрав и не се притеснявай.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0065cb625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   За всеки влак си има пътници, не се притеснявай от оплешивяването, може пък и да не са толкова зле нещата, вече има шампоани, лекарства и всякакви такива, не си струва да си присаждаш коса, както каза номер 4 излишни пари и доста болезнено преживяване. Колкото до връзките, не мися, че ще ти попречи, просто се бръсни 0 номер... всяка жена харесва различни мъже като външност и характер, някои харесват мускулести, други по слабички и неатлетични, едни ще те харесват, други не... Аз например не харесвам мъже с гола глава или с много малко коса, просто защото обичам да прокарвам пръсти през косата им, но пък съм имала гадже което се подстригваше често нула номер и това изобщо не повлия на връзката ни, да не ми харесваше как изглежда, защото не му отиваше според мен обаче, странното е че всички останали го харесваха, но пък не бях с него заради косата все пак. Познавам момичета, които пък си падат точно по този тип мъже, не знам защо, явно им изглеждат по - опасни или мутренски, нали уж жените харесват лоши момчета. Така, че споко, да външният вид е важен, но ще си имаш нормални връзки, споко. Хора сме все пак, всеки има недостатъци. Така че отиди на лекар и виж какво ще ти каже, няма смисъл да се панираш за това, защото ако се притесняваш, ще си личи, а личи ли си... е тогава нямаш шанс

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5b0a0bb0dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Какво се притесняваш, обръсни се нула номер и толкова.
И аз оплешивявам и така си реших проблема. Пък и приятелката ми така ме харесва повече. Отначало може да ти е неудобно с бръсната глава ама ще свикнеш с времето.
Така, че бръснеш до кожа и това е, приятел.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 522ff3f8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Почти полвината мъже са плешиви и то още от 15-16 защо мислиш младежите ходят толкова късо подстригани.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f7ef463d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм мъж на 26 години. И аз имах същият проблем на около 20 годишна възраст. Бях УЖАСЕН от това, че оплешивявам и как това би се отразило на социалният ми живот. В последствие започнах много да работя върху себе си и след години личностно развитие установих, че проблемът не е бил в това, че съм плешив, а в това, че съм малък и никой не ме е научил как успешно да се отнасям към живота.
Могат да се водят дълги и безкрайни дебати по темата от какво има нужда една жена в отношенията си с противоположния пол, но както винаги истината е само една и тия е, че най-важното нещо за жената е да чувства сигурност.
Дали това, че си плешив ще окаже влияние върху съществуването ти зависи само от теб.
Въпреки това за половин година се справих и с липсата на коса по абсолютно безвреден начин, aко те интересува как ми пиши на managih@gmail. com.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3b3124f91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Има, има значение, аз съм го изпитал на гърба си , влияе и то доста. Казват, че нямало значение , но лъжат. Ще ти кажа къде се прави истинско присаждане , в момента когато имаш финансова възможност отиваш веднага. Аз ходих вече и резултата е доста различен по отношение на връзките, минимум 50 % покачване на успеха , минимум казвам. Въпросът е друг, че останалата продължава да пада, т.е. трябва да хванеш нещо сериозно веднага след присаждането ахахаах, колкото и смешно да звучи това са факти проверени. Клиниката се казва: DHI - direct hair implantation , централата е в Атина , близко е , става, 5000 еуро са достатъчни на първо време. успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7e8569f3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Аз съм на 14 и с е тревожа че имам проблем... от ляво и от дясно над челото нямам коса а почва по назад... със капене нямам проблеми даже напротив нито ми се къса нито нищо (понеже ми е по дълга) но това с челото ме тревожи и не знам как ще е като се пострижа по късо... та може ли да е прожлем? нито майка ми нито баща ми са така.. на баща ми почва да му капе ама си е на 38....

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 703a36a004
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   вече няма нужда да се ходи в чужбина има и DHI в София и косултациите са безплатни www.dhibulgaria.net

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 703a36a004
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   мисля, че за всеки човек е важно как се чувства и ако има възможност да си подобри самочувствието не трябва да се срамува, че го иска, а да търси решение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker