Вагинални гъбички или нещо друго...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вагинални гъбички или нещо друго...?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 765 пъти
Здравейте, дами. На 20 години съм и ме мъчи един въпрос от известно време. Таа, знам че е окей да ида на лекар, но с този вирус сега честно казано ме е страх да припаря до която и да е болница.
Преди около година приемах силен антибиотик заради настинка, но той ми докара гъбички. Сърбеж и чудо беше. Излекувах се с Мико Макс и клотримазол и се измивах с едно лилаво прахче смесено с вода. Сега нямам никакви симптоми, като парене, сърбеж, миризма и някакви течения, но когато се подмивам усещам влагалището (около дупката) все едно ми е набъбнало постоянно, не мога да го опиша. Не съм го забелязвала преди, а и дори да съм го имала не съм обърнала внимание. Когато се бръсна слагам интимен гел или душ гел, за да стане пяна и да се обезкосмя по - лесно и след това единствено усещам голяма раздразнение
Не знам дали е нормално това и много ме притеснява, не знам какво да правя моля ако някоя жена се е сблъсквала с това да помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2afdc55ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не се бръсни с душ гел, защото ще ти причини раздразнения, той не е предназначен за това място. Интимният гел също не мисля, че е за тази цел, понеже е за измиване, а не да прави пяна, с която да ти е по-лесно да се избръснеш. Лично аз слагам съвсем малко пяна за бръснене за чувствителна кожа, но внимавам да не попадне вътре във влагалището.
Относно подуването, което усещаш, може да е някаква раничка или ако по време на секс приятелят ти е бил малко по-груб и си се протрила. Не мисля, че са гъбички, иначе щеше да имаш сърбеж и гъст бял секрет, приличащ на извара.
Във всеки случай отиди на лекар, изобщо не се влияй от вируси и глупости. То вирусът може още 20 години да си стои, ти изобщо ли няма да отидеш на лекар? Имтимните проблеми при жената не са за подценяване, понеже може да си докараш и по-голям проблем, като не се лекуваш навреме.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5f5d3d369b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет!
Това с гела и паренето може да е реакция към самото раздразнение от бръсненето по кожата или веществото да взаимодейства с лигавицата на преддверието на влагалището (не звучи като нещо много силно притеснително). Освен това при други обстоятелства не съобщаваш да имаш подобен дискомфорт.
Най-сърдечният ми съвет към теб е да не се притесняваш, нито от вируса, нито от състоянието си и да си запишеш час при гинеколог. Чудесно е, че си отговорна за интимното си здраве, надявам се всичко да бъде наред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker