Психично разтройство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Психично разтройство
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1435 пъти
Здравейте, пише ви едно момиче уморено от живота и най-вече разочаровано от себе си. Искам да споделя моята история!
На 18 години съм. Проблема ми е че имам чувството, че не съм в ред. От 2014 година постоянно си представям въображаеми приятели (попринцип нямам приятели, не излизам с никой), с които си споделям тревоги и неща, другото е, че си представям че имам приятел и постоянно мисля секс представи, дори се целувам с него уж. Мисля, че също страдам от ОКР, постоянно броя на ум, мия често ръцете си, правя ритуали, защото имам чувството, че нещо ме кара да го правя, знам, че не е редно, но го правя. Мастурбирам постоянно, не че аз искам а така ми казва нещото, полудявам вече. Докато мастурбирах, нещо ми каза да запиша клип не исках, но един глас ми казва напраяи го иначе ще стане нещо лошо със семейството ти. ОСЪЗНАВАМ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ, НО ТОВА НЕЩО МЕ ПОБЪРКВА. СЕГА СЕ ЧУВСТВАМ УЖАСНО ЗЛЕ И СЕ ИМАМ ЗА НЯКАКВА КУРВА :( :( :( ПОСТОЯННО СИ ГОВОРЯ САМА, ОСЪЗНАВАМ, ЧЕ НЯМА НИКОЙ, НО НЕ МОГА ДА СПРА
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 73e04a254e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въобще не си луда. Просто имаш належаща нужда от реален секс и приятел доколкото е нужен аз секс. Така че не се самобичувай, а се огледай за подходящ кандидат и действай. Иначе наистина може да се побъркаш - в лудниците 2/3 от жените са там от недочукване, да не казвам 90%.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c61d222a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Консултация с психиатър, ще ти предпише медикаменти, лечение. Състоянията, в които изпадаш не са за подценяване. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d1a3a8b3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Консултирай се с психиатър.
Важното е, че осъзнаваш, че не си добре.
Лечение има и ще се оправиш, ако се лекуваш!
Не се притеснявай, сподели на родителите си, каквото
и да ти казват гласовете и всичко ще бъде наред,
млади хора сме, живота е пред нас! Бъди здрава и
заобиколена от приятни хора! Успех и поздрави!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3b00cad68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Психичните разстройства не се лекуват, но ти нямаш такова, щом осъзнаваш наличието на проблем и искаш да го решиш. Можеш да говориш с личния си лекар з направление, или направо да потърсиш добър психиатър. Ако пиеш нещо за окр, може да се промени схемата. Нищо не е непоправимо и обикновено терапиите са по-кратки от очакванията на хората.
Намери и в Ютуб видеата за социалната тревожност на психотерапевта Орлин Баев.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: efce19be97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката, моля те одобри коментарите
Благодаря предварително :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 38fceb7f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля, че проблемът ти може да се дължи на самота, липса на приятели и близост, но аз не съм специалист. Моят съвет е да отидеш на психиатър и психлог. Психиатърът ще установи дали имаш някакъв проблем, нуждаещ се от медикаменти. Психологът може да ти съдейства да си изработиш стратегия за сближаване с други хора и изграждане на отношения, която явно ти липсват в живота.
Не се самообвинявай, буквално при всеки човек може да възникнат подобни проблеми.. Важното е да предприемеш действия да се погрижиш за себе си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 811ccd3fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   ЛЕКАРСТВАТА, ИЗПИСВАНИ ОТ ПСИХИАТРИТЕ, СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ И МОГАТ ДА ТИ ПРОВАЛЯТ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ!!!

Далеч не изглежда толкова сериозно положението ти. Много хора също правят дребни ритуали, насаме със себе си също си говорят сами или си представят, че има определен човек, който ги слуша. Хора, които имат обичайни изяви пред публика, винаги репетират като си въобразяват, че пред тях има аудитория. Много хора мастурбират всеки ден, даже по няколко пъти на ден. Много хора, да не кажа всички млади и на средна възраст имат записани порно клипчета със себе си, в компания с гаджета и дори повече хора. Пълно е с такива клипчета в интернет.

Единственото, което те кара да се чувстваш самотна и което задълбочава тази интровертност, която се проявява с тези симптоми, е липсата на приятели и гадже!!!

Опитай да се сприятеляваш, включително и по интернет (разбира се, трябва да внимаваш с какви хора общуваш).
Другото, НАМЕРИ СИ ГАДЖЕ! За вас жените е изключително лесно и просто, а ти си и в перфектната възраст! Просто комуникирай с момчета и когато някой ти допадне повече, ясно му покажи, че искаш да си с него или дори може да му го кажеш в прав текст - няма нищо лошо.

Успех и повече смелост с момчетата и мъжете; ще видиш как ще те глътнат като топъл хляб. Тогава и останалите дразнения ще отслабнат постепенно и дори изчезнат. Но се иска реална комуникация с хора, а не да си по цял ден сама в стаята.

НЕ СЛУШАЙ, КАКВО ТИ ГОВОРЯТ ХОРАТА! НЕ СИ ЗА ПСИХИАТЪР. АКО ОТИДЕШ, РИСКУВАШ ДА ТЕ НАПРАВЯТ ЗАВИСИМА ОТ ОПАСНИ ЛЕКАРСТВА И ДА СТАНЕШ НЕВМЕНЯЕМА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

ПЪРВО СЕ ИНФОРМИРАЙ! Прочети отзиви на хора в следствие на лечение при психиатри. Тук във форума също има подобни теми за провалени човешки животи от тези вредни медикаменти, които са им били изписани от психиатри и всякакви "доктори".

Успех! Когато попаднеш на хубави хора и добро момче, с което да правите редовно секс, тогава ще ти се наредят нещата! :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 36989898f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей, за мен нямаш психичен проблем, просто си самотна и затова си представяш някакви нереални случки, хора и разговори. Опитай се да подобриш нещата в тази посока. Поне вече живеем в ерата на интернет запознанствата и дори да си по-срамежлива, поне ще имаш контакти с реални хора. Разбира се трябва и да внимаваш с кой си пишеш, какво споделяш. За ОКР-то, там по - скоро има проблем, но може и период да е, просто явно мозъкът ти не е много зает сега и си измисля занимания. На първо време приеми, че нищо лошо няма да се случи нито с теб, нито със семейството ти. Това са игри на мозъка. На незаетия мозък. Второ - ти осъзнаваш проблема, значи не е толкова голям. Но и аз ще те посъветвам да намериш читав психолог и да поработите малко. Има надежда, не се притеснявай! Просто действай и запомни, че не си болна!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3ef1d7ce5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз като теб имам Окр. Много е гадно. Просто прави нещо друго (почни да бачккаш или да събираш цветя примерно) или пък си измисли нов ритуал. Мен птиците ме успокояват. Виж дали има животно което те кара да се чувстваш по-добре. А за момче нз. Просто бъди себе си и не мисли много много за мъже и ще намериш подходящия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker