Страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Страх
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1043 пъти
Здравейте, бременна съм в 6ия месец... Забременях много трудно и много чаках това дете... Преди това имам един аборт. Забременях и зачаках 12 седмица да мине риска от аборт и като мина си казах, , ето и ти ще станеш майка и ти ще бъдеш щастлива '', но после при изследванията ми откриха бактерията gardnerella vaginalis, виновника за бактериална вагиноза, веднага се свързах с лекаря ми и той каза, че нямало страшно даде ми глобули... До тук добре, обаче не ми мина с глобули, слагам вече 6ти вид и не ми и на вас постоянно се изолира имам и оплаквания... Направих си консултация и с други лекари, отказват по време на бременността да пия антибиотик... При един от гинеколозите, при които бях ми каза, че било много опасно можело да ми спука околоплодния мехур и край с бебето... От тогава не спя, не мога да се храня, постоянно ме е страх дали ми изтичат водите.. Започнах да се карам с майка ми, мъжа ми, изпадам в нервни кризи, бебето мърда в мен, а аз изпадам в ужас, че може да не се роди... Просто е кошмар ии не знам как да се излекувам и да е в безопасност бебето ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 190833fedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, но се успокой. Каквото има да става, ще става. Още преди да се роди детето, а винаги след това когато расте, трябва да си самовнушиш, че колкото и да е наша, на майките, отговорност, да пазим здравето и живота му, това, което го пази, е това, което му дава живот - висша сила. Тя разполага и с всички ни. Защото ако гледаш детето с мъчителната мисъл, че само и винаги ти контролираш нещата, ше се побъркаш. Аз също направих спонтанен аборт с първата бременност, и при втората изпадах в паника и ужас при всеки преглед. Единствено питах дали има пулс и дали е живо. Така че, да, травма може да има, нопросто надделей себе си и си кажи, че има кой да се погрижи нещата да станат както трябва. С майчинството у жената се пробужда някакъв импулс за хипербдителност - винаги и веднага да се погрижи за нуждите на детето, да гарантира, че нио няма да му се случи, да свали веднага температурата...майчините страхове са безкрайни. Просто предай крайната отговорност в едни по-мъдри ръце, за да можеш поне понякога да се чувстваш спокойна. Бъди спокойна!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c98f0ea777
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са тези хора, които се карат с теб в такъв момент!? ! Всъщност, написала си, че ти се караш с тях... Освен ако не се мразите дълбинно, седнете, разберете, че сте от един отбор, така да се каже, и се дръжте като такъв.

Искрени съчувствия за медицинската ситуация! Но за нея за съжаление съвет не мога да ви дам. Сигурен съм, че е излишно да го казвам, но все пак - не пестете средства за още лекари, лекарства и процедури, само топ качество. Ако трябва и приятели да помагат. Ако трябва, и заеми.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 614b4d91f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като се тревожиш не си помагаш. Най-важното е да се успокоиш пък всичко ще си дойде на мястото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 798c941af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо успокой се. Най-доброто, което можеш да направиш за бебето си е да му дадеш една спокойна среда, за да се чувства добре и то. Между другото, когато майка ми е била бременна с мен 5-6 различни лекари били категорични, че няма да оцелея до раждането. Но ето ме тук. ;)
Второ, резултатите ти от една лаборатория или от различни са? Преди време в продължение на цяла година ми се изолираха разни инфекции. В един момент се осъмних, отидох при друг гинеколог (работещ с друга лаборатория) и воала... чист резултат. Става ми лошо като се замисля, че всички тези взети лекарства може да са били излишни... така че, (ако не си) си пусни изследвания на друго място.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 290962b016
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бебето е голямо вече, няма страшно.
Тази бактерия я носят много бременни жени.
Може да слагате малко рициново масло на входа на влагалището, без да прекалявате.

Бактериите не се развиват в мазнина.
Рицина не е опасен за бебето.
Все пак питайте лекаря си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker