Чувство за напрежение в главата, лека болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Чувство за напрежение в главата, лека болка
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1261 пъти
Здравейте! За първи път пиша в подобен сайт, надявам се да ми помогнете. На 17 съм, почти 18, една вечер преди близо 1 седмица преди да си легна без никакъв знак, че нещо ще се случи, изведнъж започна да ми се върти главата, стомаха ме заболя, повръщаше ми се. Измерих си кръвното, беше нормално, легнах да спя и на сутринта не ми беше толкова зле, но откакто стана това, усещам леко напрежение в главата и не е приятно. Сутрин след като стана ми е горе-долу добре, но след като седя на лаптопа или нещо подобно започва да ме стяга леко главата и сякаш ме боли, вечер също ми е така, но понякога болката и напрежението се засилват. Моля ако имате някакви идеи какв може да е това и такива с които да помогнете, споделете. Благодоря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 757462bb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи рентгенови снимки на мъдреци, може да растат накриво вътре в костта. Иди и на зъболекар на преглед, може да имаш развален зъб.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d316874f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей!
От написаното дотук разбрах, че си ученичка, което значи, че се обучавате онлайн. Вече близо 4 месеца след като затвориха за втори път училищата се провежда онлайн обучение.
Непрекъснатото взиране в компютъра адски много натоварва очите, отделно телефоните, които са неделима част от ежедневието подпомагат да се развива този процес на натоварване на очите. Знам, че вече са ти го казвали, но се опитай да се изолираш от всякакви телефони, таблети и т. н., след като приключат часовете ти.
Ако си под непрекъснато напрежение това също е водещ фактор.
Момиче съм на 19 години и вече близо 2 години се опитвам да се справя с адското главоболие, което непрекъснато ме мъчи. Изпила съм шепа лекарства, които не дадоха никакво отражение на проблема. Ходила съм при доста лекари и никой не успя да определи какво се случва с главата ми.
Във всеки един момент, когато имаш възможност си затваряй очите и се опитай да си починеш, дори и да е за малко, пий вода, защото ако не пиеш достатъчно това също може да повлияе на главоболието ти.
И на последно място - прегледай очите си, в доста случаи нарушението със зрението създава това главоболие.
Надявам се да е просто кратък период и бързо да отмине, защото главоболието лично на мен ми нанесе доста щети здравословно, отделно не мога да се концентрирам върху важни неща от живота ми и се чувствам много зле.
Надявам се всичко много скоро да се оправи, а в случай че продължи се свържи с личния си лекар, той най-добре знае какво трябва да се направи.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2167421a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей.
Аз работех години наред на компютър и развих електромагнитна чувствителност. Според много хора това състояние не съществува, но Световната Здравна Организация признават че го има. Ако прекарам няколко часа на лаптоп получавам позиви за повръщане заради силното замайване и усещане все едно главата ми е под налягане.
Иди на доктор, наблюдава се, може просто да е преумора в твоя случай. Не искам да те плаша. Важното е да си информирана и ако е нещо подобно да намалиш времето прекарано пред екрана.

https://www.puls.bg/eko-sreda-c-43/umora-glavobolie-razdraznitelnost-simptomi-na-elektromagnitna-chuvstvitelnost-n-34917

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 710d98813a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вечер ми се случва същото (гадене, световъртеж, болки в корема), ако съм много уморена. Понякога дори не чувствам, че ми се спи, но тялото ми физически има нужда от това. Получава се и при превъзбуда, защото ти е трудно да преработиш всичко емоции, вълнуваш се, минал си си прага и нервите си казват тежката дума.
Колкото до това напрежение и главоболието, най-добре се консултирай с лекар. Според мен е възможно да имаш чувствителни очи или неоткрит диоптър. В такава ситуация е нормално да усещаш главоболие, особено като си пред екрана или вечер на изкуствена светлина. Друга опция е да вдигаш кръвно, което би било обяснимо при стрес, но не е много логично да имаш подобни проблеми на 18 години. А сутрин никой не е напълно добре, отнема време да се разсъниш и тялото ти да се ободри.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 174d5b4e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отиди на очен лекар, изглежда ми като проблем с очите! Лека вечер!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker