Коронавирусът ме убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Коронавирусът ме убива
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1294 пъти
Здравейте, на 28 г ,жена съм.Септември месец ме награди короната.Както сте чели много разкази до тук,хиляди изследвания,прегледи,тичане по лекари.Живея в малък град и не знам колко са добри спецялистите ,но всеки казваше,нищо нее ,ще мине,изписваше някакви добавки или нещо според оплакванията и чао.Нищо ти няма та нищо ти няма.От септември темп намаля от 38.8 на 37,но аз пак я усещам.Имам болки в гърба,тялото.Цикъла ми изчезна.Нямам сили за нищо.Не ми се яде.Чуствам се пресъхнала.От начало излизах,поне до лекар или нещо спешно,вече и това не правя.Само лежа.кожата ми е суха, белеща се.Косата ми също е суха и падана снопи.отслабнах много.През рутинните изследвания януари показа завишени левкоцити,еритроцити малко и IGM.правиха ми снимки и в болницата и скенер правих нищо нямаше.Ръцете и краката ми все са потни през деня.Имах и много силно горене,парене на тялото,което намаля.Просто ме е яд ,защо да се мъча.Правих какви ли не бабини илачи,то не бяха сиропи,то не беше чудо.Нищо не помогна .Това е моето тегло.В момента съм сама и майка ми е наема жена,да ми чисти ,готви,пере и да поддържа къщата.Мъжа ми за щастие имаше симптоми,но не толкова тежки като температура и болки,отслабване и загуба на апетит.Дори ваксина си сложи.Моля ви кажете ми,това нормално ли е ? До кога така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 28a92276fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И мен ме убива това, че заляхте сайта с глупости, а не щете да казвате на кого да се обадя/пиша, за да публикувам и аз такива простотии срещу заплащане. Криза е, няма работа. Напиши с кого да се свържа, не се стеснявай.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 78cdac52c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей, отиди на ендокринолог. След по-тежки вирусни заболявания много често се проявяват проблеми със щитовидната жлеза. Симптомите, които описваш, ми приличат на това.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b126c89111
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма такъв лекар да лекува Корона с добавки. Ако бяхте минали по тоя път щяхте да знаете колко абсурдно звучи всичко, което казвате. Най-малкото с какви медикаменти се лекува.
Мисля, че сте хипохохондик и обикаляте лекари ненужно. Ако реално обикаляте и ви изписват само добавки, а вие мислите, че още сте болна от Корона вирус 6 месеца... Лекарите, при които ходите толкова могат да направят за вас.
Ако състоянието ви е реално, потърсете ендокринолог и психиатър, защото това звучи като проблем с биохимията на мозъка и съответно се изследват хормони.
Ако това е истина, изобщо не се бавете, хормоналният дисбаланс може да стане като природа на човека. Свикваш да се чувстваш особено зле, изхвърчал, негоден за реалността. Можеш да си внушиш, че една болест те е белязала за винаги и след нея си тотално друг човек. А, всъщност депата на серотонини, ендорфини (не ги знам, психолог съм) са се изчерпали по време на болестта и са останали така-празни. Гладува всяка клетка, това е биохимията на организма. Нямаш добро хранене, нямаш чист въздух, нямаш движение, нямаш социален контакт. Как да се възстановят тези депа? От кое? Ще се наложи да пиеш лекарства известно време и те съветвам в мига щом се почувствам една идея по-добре да започнеш с горе споменатите неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7ce8491de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Но си ЖИВА!Ще оздравее.ш,нашето семейство плати най високата цена на коронавируса,мъжа ми почина от усложнения,120 кл. мъж не можа да се пребори....и всички го изкарахме,кой по леко ,кой по тежко,И живота ни се преобърна на 360 градуса,загубих най добрия човек на света,37 г. заедно,две деца,трима внука,РАДВАЙ СЕ ,ЧЕ СИ ЖИВА.Желая ти да оздравее.ш и успех.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d17fbf4ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 7 така е, не знам защото хората масово се оплакват, че като имат висока темепература 1 седмица, и че нямат мирис и вкус се едно това е края, най важното е че авторката е жива, тежък симптом е гробището, авторке щом си жива ще се оправиш, но мъртвите са винаги мъртви запомни го и не се оплаквай безмислено!!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a1ed3f781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има една група във фб - хронични възпаления и причини. Моля посетете я и споделете там цялата история. От до оплаквания, плюс снимки на изследванията, които имате. Поне ще ви насочат хората къде да търсите проблема, както и за читави лекари, които биха могли да ви помогнат.Надявам се да се преборите и да се оправите. Желая ви го от сърце.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 10656a8182
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички които писаха., както и за подкрепата, че съм жива. Жива, съм и остана само това, че дишам. Никой не ми плаща, пиша от безизходица. За лекарствата, до тук 5 антибиотика, носа ми все още е запушен, все още се потя, не ми се яде, постоянно ме тресе.. всеки ден се мъча. още рано рано в 5 ч ме жапочва треската. В 6 ч и нещо потенето е на лице. Уморявам се като за последно. На тези които не вярват, не им и пожелавам да се събудят с горящ и зяпушен нос, да се чустват ужасно и никакво файда да няма. Познавам и други но моите години в това състояние, само че при тях е започнало по късно и са имали леко подобрение. Отслабнах общо 12 кг. Правила съм и щитовидни хормони, и чернодробни и инсулин. ЦрП е 4. 77. Ходих и на психиятър, изписа ми лекарства, той няма да ме върне.. естествено.. Еми нямам подобрение. За добавките: тъй като не мога да пътувам, мой познат изпрати изследванията ми на дацентка от александровска. Тя назначи сераза, кверцетин и едни други хапчета с куркума. За мен не е успокоение това, че съм жива, защото в това състояние и с тези изследвания извън норми: ами какво да си мисля.. всеки ден може да умра. Пулса ми е висок, кръвното ниско. Ноември даже едва ме приеха в болницата поради липса на легла. Държаха ме 6 дни и ме отратиха.. Подобрение не усетих. Тези, дето си мислите, че болест няма... ами има но не за всеки е фатална. Бъдете здрави и късмет! Ценете всеки миг. МИЛЕНА ЙОРДАНОВА, гр. Монтана

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f61289c3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тези 5 антибиотика кой некадърен лекар ти ги е изписвал или ти на собствена отговорност си ги вземала? Нали знаеш, че антибиотиците унищожават всички бактерии в тялото, включително полезната бактерийна флора в червата, която е свързана с всички системи в тялото ни, включително имунната. За тази цел, когато се вземат антибиотици, се вземат и пробиотици (дори обикновено кисело мляко е по-добре от нищо). С 5 антибиотика може до такава степен да си навредила на червата, че да ти трябват месеци да се възстановиш. Коронавирусът е вирус, а не бактерия, и на него антибиотиците не влияят. Антибиотиците се вземат, когато има опасение, че човек може да развие бактериална инфекция поради намаления от вируса имунитет.

Освен това, фактът, че не излизаш на слънце въобще не е добре. Има множество изследвания показващи връзката между нивата на витамин Д и протичането на коронавируса и при всички изводът е, че адекватни нива на витамин Д винаги имат по-леко протичане на болестта. Затова излизай на слънце! Не е нужно да е супер слънчево навън, но ако е слънчево още по-добре. Трябва да излизаш дори на терасата да е, по къс ръкав, да ти се насища кожата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker