Пъпки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пъпки
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 842 пъти
Здравейте, момичета. На 21г съм и пиша за да ми споделите мнения относно изпитана козметика. Аз съм нямала проблемна кожа никога или акне, но от време на време ми излизат пъпчици, като искам да ми споделите за крем или козметика, която със първото намазване да има видим ефект. Напосюедък ми стават пъпки на горната устна най вече. Там много бавно избиват поне два три дни докато избие, за да я изцедя, след това ми остава нещо като белег докато ми изчезне напълно. Общо взето много неприятна ситуация. Та въпроса ми е дали имате нещо изпитано, коремче, мазило което да спомага в такива ситуации и да изчезват по бързо. Не използвам нищо кой знае какво-мицеларна вода, изловен гел, розова вода и крем това е
. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: e1ba258d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продуктите на Биодерма са хубави, позвам ги от няколко години и съм доволна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d3b2f54b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Даверцин ми помага на мен, ползвам го само при нужда. Обикновено след 2-3 намазвания пъпката спада.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d3b2f54b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Лавандулов спирт, ухае приятно и не е агресивен към кожата. Струва малко над левче, опитай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fa7acdd15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Единственото нещо, което ми помага вече 16 години, е Акне Аут Актив (Активен лосион) на Биотрейд. Съставът е много тежък за кожата, патентован бил и не знам си какво, но крайният резултат си струва. Аз съм доста пъпчива, пробвах Ла Рош Позе, Авен, Биодерма, Ди Ординари, домашно забъркани илачи, хума, Скинорен, по козметици ходих, спрях всякакви животински продукти (по друг повод)... не и не. Упорито хормонално акне, по-голямата част, от което, подкожни пъпки. Няма изстискване, просто червени и подути болезнени циреи. Една аптекарка ми го препоръча преди много време тоя лосион и за седмица имах огромно подобрение. Докато го ползваш, получаваш сърбеж, кожата се лющи, опъната е, има дискомфорт. Хубавото в случая е, че твоите пъпки не са по цялото лице, така че може да мажеш само върху тях, а не навсякъде и ще си спестиш голяма част от неприятното чувство върху кожата. Имат и други препарати в тази серия, но не съм ги ползвала.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a48c60c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също имам проблемна кожа, но моето е хормонално и мога да ти кажа, че ако не си добре с хормоните нищо не може да ти помогне напълно, козметиката дава само някакви подобрения. Просто съм пробвала всичко и знам, че една пъпка решила ли е да излезе нищо не може да я спре. Кожата ми се лющи от сухота, мазах се със всякакви спиртове, маски и други агресивни препарати, кожата ми ще се свали, но пъпките си продължават, това което ми помага е здравословно хранене в комбинация със хубава козметика и спокоен начин на живот. Имам ли някакъв стрес за изпит или съм пред менструация, нищо неможе да ме спаси. Няма да ти препоръчам козметика, защото всяка козметика за акне действа по един и същи начин изсушава кожата и намалява кожният серум, не ползвай подхранващи кремове и маски, защото запушват порите. Добре е да използваш крем с киселини, но трябва да го комбинираш със слънцезащита, защото ще ти се появят пигментни петна. Спирт или спиртен тоник задължително, защото трябва да си дезинфекцираш лицето, все пак гнойните пъпки се появяват от бактерии, а и при добре почистена кожа съставките от крема действат по-добре. Когато си обезкосмяваш мустака също трябва да държиш много на дезинфекцията.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a48c60c886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също имам проблемна кожа, но моето е хормонално и мога да ти кажа, че ако не си добре с хормоните нищо не може да ти помогне напълно, козметиката дава само някакви подобрения. Просто съм пробвала всичко и знам, че една пъпка решила ли е да излезе нищо не може да я спре. Кожата ми се лющи от сухота, мазах се със всякакви спиртове, маски и други агресивни препарати, кожата ми ще се свали, но пъпките си продължават, това което ми помага е здравословно хранене в комбинация със хубава козметика и спокоен начин на живот. Имам ли някакъв стрес за изпит или съм пред менструация, нищо неможе да ме спаси. Няма да ти препоръчам козметика, защото всяка козметика за акне действа по един и същи начин изсушава кожата и намалява кожният серум, не ползвай подхранващи кремове и маски, защото запушват порите. Добре е да използваш крем с киселини, но трябва да го комбинираш със слънцезащита, защото ще ти се появят пигментни петна. Спирт или спиртен тоник задължително, защото трябва да си дезинфекцираш лицето, все пак гнойните пъпки се появяват от бактерии, а и при добре почистена кожа съставките от крема действат по-добре. Когато си обезкосмяваш мустака също трябва да държиш много на дезинфекцията.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker