Вдигане на температура - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вдигане на температура
преди: 3 години, 28 дни, прочетена 1523 пъти
Здравейте, доста неща четох за вдигане на температура и не разбирам защо децата искат да се тровят, аз лично съм яла суров картоф преди години, беше малък и едвам го изядох, защото беше ужасен, но ефект имаше и вдигнах температура, макар че не беше много и ми беше зле. А защо е нужно да вдигате температура, за да не ходите на училище и т.н.? Има и куп други начини да ви е зле без да имате температура, естествено не трябва да ги правите тези неща, но ако не сте пушачи и изпушите цигара за 1 минута ви гарантирам, че ще се чудите къде се намирате. Пуших от време на време преди и изпуших една лека цигара за отрицателно време и после беше ужас за мен. Свят ми се виеше, едвам ходех и бях много зле, часове наред не ми мина. Но не е това начина да не ходите на училище, деца!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: 4530aec754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Това показва на какво ниво е образованието. Децата се чувстват по-добре с температура (болни), отколкото здрави, но на училище. Извода е за учители и родители.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 1decb50ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не се хваля, но като дете бях майстор в това да изимитирам температура. Винаги имах в стаята найлонови пликчета и тънки латексови ръкъвици. Ставайки сутрин първо отивах в банята, където пълних два от пръстите на ръкавицата с вода, връзвах ги и ги режех, а пликчето пак с гореща вода и го слагах на челото. Вече "екипирана", всичко в джоба и си щипех бузите, за да почервенеят. Така отивах при майка ми и й казвах, че ми е зле и мисля, че имам температура. Следваше задължителното пипване на челото и констатацията на майка ми, че май съм топла и да сш отида в стаята и, че идва ей сегя. През това време слагах едното "пръсче под езика, а другото подмишницата(уточнение: майка ми винаги е мерила температурата под мишншцата с живачен и в устата с електронен, уж за по-сигурно, днес и аз така правя, макар, че не знам защо). Преди да влезе ги слагах зад възглавницата и вече готова почвах с измерването на тимпературата. Обаче чрез този метод си подсигурявах по 3-4-5 дни болничен, щото "вдигах" по 38-39 градуса температура, които няма как да са от нищо и да ми мине за 1 ден. Обаче трябваше и да я паддържам тая температура, та тоя метод не е много удачен. Майка ми винаги като боледувам и ме кара често да си меря температурата и дя пращам снимки, та все този метод ползвах като е на работа, а като вечер си беше вкъщи ми я мереше пак и трабваше са седя наложена с компреси и да пия чайове.

Най-тъжно/смешно беше, когато веднъж "вдигнах" внимателно ниска температура към 37.5, за да пропусна един тест, а после оше на следващия ден наистина се разболях от грип, бях многа болна, беше ми много лошо не можех да сваля температурата под 39 градуса няколко дни.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 1decb50ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О6з също вдигах температура. Майка ми винаги излидаше преди аз да стана и просто няколко пъти и звйннах, че ми е зле и й пратих снимка на термометъра. Но не съм се тровил, само се правих на болен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker