Има ли истински хора и истинско общуване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Има ли истински хора и истинско общуване
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1497 пъти
Здравейте, съфорумци.
Случвало ли ви се в даден момент от живота си да не искате да общувате с хората? С годините установих, че голяма част от тях са неосъзнати и това ме спира да ги допусна до себе си.

Не знам дали само около мен хората държат задължително да ангажират другите със себе си, да клюкарстват, постоянно да се оплакват. Аз не съм си позволявала такова поведение и недоумявам как наистина си вярват. Постоянно някой им е виновен за всичко което им случва, правят се на обидени без причина,щ...... Преди няколко дни ми казаха, че съм се надувала, защото не съм звъняла и не съм се събирала с тези хора. Защо когато си нормален човек и се грижиш само за себе си без да се досаждаш в на другите живота автоматично се превръщаш в надут?

Обичам да общувам, да се веселя и още куп други неща, но съвестта не ми позволява да седя на една маса с такива личности. Случвало ми се е да стана от масата заради подмятания за колеги, прекалено лични и интимни теми и пр.

Не се имам за перфектна, но ми се иска поне веднъж да седна и да общувам с нормален човек, който не съди за мен според придобивките или нещо друго. Имам нужда от пълноценно общуване със земни същества.

Как се справяте с такова поведение? Как изобщо съумявате да се съхраните у дома или на работното място от тези набези? Усещам веднага злобата, завистта или лицемерието и се затварям за другите. Приятелствата днес според моите наблюдения не са нищо друго освен състезание или чесане на его . Дори на козметик като ида и веднага започват да ми се задават Супер малоумни и прекалено лични въпроси.

Преди да се задълбочи кризата с ковид ходих до библиотеката и понеже не бях спала реших да си сложа малко спирала. В последствие се наложи да снимам една книга и жената на ксерокса ме набеди че съм с изкуствени мигли и каза" Сигурно са много скъпи" В първия момент за книгите помислих, че говори или на някой зад мен и останах потресена след това. Тук в никакъв случай не целя да се хваля с нещо, а ми прави впечатление как масово хората до такава степен са с изкривени представи, че не виждат и ценят естественото, истината или съарсешия се служител за разлика от харесвания който всъщност не върши нищо. Само на мен ли ми правят впечатление тези неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ca606e9abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   В актуалността сме разделени в различни реалности. Не че, преди не беше така, но не се усещаше толкова силно, някак преливаха границите на една в друга. А сега е по- силно, по- ясно, по- безкомпромисно и не е лошо... само трябва човек да е наясно в коя реалност е и да не смесва твърде много своята с други.
Дори ежедневието: за един работещ човек без ирационални страхове е едно, за също работещ, но "треперещ" от страх, параноик разни е друга реалност, представи си хем неработещ, хем параноичен ...
Има хора напоследък които дори усмивката ги "убива" не разбират, не приемат спокойствието и чистосърдечната усмивка, виждат дори заплаха в това.

За спиралата хахах и мен са ме питали и то преди доста време беше, колко стрували и от къде съм ги купила. Никога, нищо изкуствено не съм имала по себе си, дори почти не се гримирам...това си е понякога елементарна завист, а понякога просто тяхната реалност тип "всички хубави жени или с нещо хубаво са изкуствени"
Придържай се към твоята реалност!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 11dd29da07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Това не е форум, приятел.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2373112d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И преди си бяхме боклуци, но завоалирани, защото работа и кредитчета имаше за всеки. А сега нито работа, нито кредитчета, а на всичкото отгоре и вирусче, което разкри голия задник на всеки. Сега всеки показа истинската си същност и способности. В този ред на мисли да благодарим на вирусчо че ни светна. Сега ще се види кой колко струва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 71a43f4466
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здравей и аз се чувствам като теб. Имаше едно време, когато се вписвах в компанията на повечето хора, смятай, че тога и аз не бях много осъзната. Не казвам, че сега съм на 100%, но вече и аз не мога да общувам с предишните приятели. Несъмнено сега съм доста по-щастлива, но има и лека самота в мен. Цсе неразбрана се чувствам. Жалко, че сайта е анонимен, бих си общувала с радост с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b3a32a9ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никой не ми трябва.
Интересувам се от нови проенти в блокчейна, от кол и пут опции и от стейкинг. По-предишната ми страст бяха р2р платформи.
И кво да тръгна да говоря с бабите пред блока за тях ли или с майките на площадката, може би със страхотните пичове от близката гумаджийница.
Кво ми пука зависти, интриги бля бля кой пръднал кой мръднал, маята кипи, дуе се мърда, по-голямото мехурче изяжда по-малкото.
Всеки да си мисли с главата и малко от малко да се вземе в ръце и като не могат да си сменят и памперса даже, поне по- малко да серат та по-рядко да ходят насрани.

Дагиева

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 416fe7fdbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Здравейте хора, благодаря ви за отговорите!
И аз бих се радвала да си общуваме, но трябва да се придържаме към правилата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: 9d982f7d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Здравей, казват, че мъжките приятелства са по истински от женските. Към днешна дата вече и те не са такива. Защото мъжете станаха по-жени от жените. Няма принципи, достойснтво, чест. Всеки дърпа чергата към него си. Чеши си егото за да подържа фалшивата илюзия колко е велик. Говори предимно за себе си, жадни за внимание повече от жена. Тънкообидни. Чуствителни. Отмъстителни. И аз като теб преди години много години, в тинейджърските още се вписвах във всяка компания дори бях душата на компанията. Успяввх всеки да разсмея, всеки да изслушам, но с годините забелязях, че хората се развалиха. Всеки иска само да взима и, ако може нищо да не дава.


М38

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker