Гладна късно вечер. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гладна късно вечер.
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1033 пъти
Здравейте! От няколко седмици ми се случва нещо.. Не съм от най ящните, но си ям когато искам каквото поискам.. Та случва ми се вечеряла съм, лягам в леглото и почвам да мисля за храна и че съм супер гладна и докато не стана да ям, не спирам да го мисля.. Случва ми се в късните часове на вечертта най вече.. Една вечер ми дойде на уча, че супер много ми се яде червши от компот, станах, прецедих си и ги изядох.. Такова нещо до сега не ми се е случвало чак така.. Помислих си да не съм бременна, имам си приятел но тези симптоми са по късни през бремеността. На 20 години

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: 6ebf959f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да ядеш посред нощите е възможно най-голямата мечешка услуга, която можеш да направиш на тялото си. Явно че ти е празен корема - ако започнеш да мисли за храна вечер, изпий една-две чаши вода и изчакай 15-ина минути.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 4c4831c115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не се притеснявай излишно, всички имаме такива периоди. Сега сме в началото на пролетта, всеки втори човек се оплаква от храносмилане, хранителни навици и алергии.
Не познавам човек, който да може да заспи гладен в собствения си дом. Просто се опитвай да вечеряш час-два преди да заспиш. Това, че ще станеш по някое време да изядеш няколко черешки от компот няма да претовари стомаха ти. Вероятно е само период и ще мине до седмица-две. Всеки организъм е различен, аз вечерям малко късно, защото иначе огладнявам към 23 часа и не мога да спя. По това време на годината времето се сменя, природата се събужда, климатът се затопля и телата ни минават през този преход, понякога не съвсем леко и неосезаемо. Ако се притесняваш за здравето си и имаш други оплаквания, най-добре отиди на лекар. Ако мислиш, че има шанс да си бременна, купи си тест от аптеката за лично успокоение.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: e1681ea7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Все пак си направи тест за бременност първо.
По принцип бих казала че, щом тялото ти иска храна която мозъкът ти разпознава като нещо конкретно, вероятно имаш нужда от витамини, минерали които съдържа съответната храна така че, не отказвай. Послушай тялото си щом не е навик, нито пък си с наднормено тегло.
Ако искаш все пак да потисне именно среднощен глад, който продължава твърде дълго и не си бременна, дъвче малка коричкаот портокал,това ще потисне гладът ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: d9015eed08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Първия коментар е написал голяма глупост в първото си изречение. Няма значение по кое време ще ядеш. Важното е, когато ядеш за последно да е поне 1-2 часа преди да легнеш да спиш. Т.е. да има време да се смели храната в стомаха ти. Т.е. ако си лягаш към 4 часа през нощта, то тогава е нормално да огладнееш към 1-2 ч. през нощтта и е нормално да ядеш примерно към 2 ч. през нощта. Аз обикновено винаги си лягам към 4 през нощта и ставам в 12 на обед. Всяка вечер вечерям към 2,30-3ч. през нощта и то обилно. Нямам никакво наднормено тегло, с перфектно атлетично тяло съм, даже бих казал слабо. Така е от години и се чувствам перфектно. Така че ако не е бременност, спазвай това правило последния час-два преди да спиш да не ядеш и ще си добре. Защото на всеки режима му на лягане и ставане е различен и често се мени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker