Момиче усетила адът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Момиче усетила адът
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 1441 пъти
Добър ден. Преди 7-8 месеца пуших мархуана(или билка не знам какво е било пушила съм няколко пъти) но на мен от компанията ми подейства различно(вкарах си филм че съм във самолет а ги ненавиждам)и се започна паника, мисли за лудост, страх, страх че ще си остана така, исках да тръгна да бягам но не знаех на къде 1 седмица бях така. След 1 месец обаче всичмо се върна безсъние, замаяност(която ме мъчи и до днес) сърцебиене. Отидох на психиатър и той не ми каза нищо предписа ми лекарства. Към днешна дата се чувствам по-добре но тази замаяност и пищене в ушите ми създават ужасен дискомфорт. Предстои ми заминаване в чужбина притеснявам се че там няма да мога да се оправя и не знам дали да замина или не моля ако някой е имал същата история и го е мъчило близо една година да сподели отминава ли това с времето, колко време, връщаш ли се към нормален начин на живот както преди да направиш тази грешка или си оставаш. Моля споделете Някави паник-атаки като задух чувство че припадам изпотяване и т. н нямам моля споделете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 18 дни
hash: 1b0c4c3389
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ще те разочаровам, ама това не е от "тревата". Какви лекарства са ти изписали? Ако искаш ги кажи, впрочем, била съм при един психиатър който ми изписваше ксанакс за тревожност. А това е пълна простотия. Масово психиатрите, а и психолозите са с платени дипломи и за нищо не стават. Потърси второ, трето мнение. Не е ок от една "трева" да ти изписват лекарства.

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: c7d66047b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами аз не съм толкова прост да пуша марихуана, но ти явно си доста тъпа жена. Какво друго очакваш от наркотици? Да ти оправят живота ли?

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: db7903fe66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не съм пушила марихуана, но съм имала нужда от психиатър. Истината е, че понякога се налага среща с него. Правилният подход е, да се потърси помощ навреме. Да се говори открито с него /, трябва да му имаш доверие /да се сработите /. Посещава се редовно, на две седмици, наблюдава се как действат лекарствата. Питаш за всичко, което те интересува. Лекар, който мълчи и пише рецепти, не ти трябва.
Според мен, не трябва да заминаваш в чужбина в това състояние , за да можеш да се лекуваш. Там ще имаш и допълнителен стрес, който няма да е в твоя полза.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 18 дни
hash: 52809d8e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Батеее пушила коз веднъж ебахти и филма :D Някои като мен са изпушили килограми ако реално можеш да асимилираш колко много е това...

 
  ...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 1d51e88ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм така, ппц марихуаната не трябва да се подценява, може доста да ти навреди. Аз съм с паник атаки и е Ад, само че не заради трева или нещо друго. Лекарствата помагат, но ги спирай само по предписание на лекаря. А и в чужбина, сменяйки средата може да си по-добре. Аз лично се чувствам по-добре на чуждо място, което е странно. Горе главата и дано всичко се оправи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 18 дни
hash: 3927d5c2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен марихуаната е неспособна да причини такова нещо и то от един път. Ако е някаква химия, сигурно може. Но както и да е. Бих казал преди да отидеш на психиатър, първо да отидеш на психолог. От кой град си, за да ти препоръчам добър?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: 1b0c4c3389
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   5 и 7, съгласна съм. Много е филмиран българския народ с тая трева, пълно невежество. Даже не знам с какво трябва да е друсана тая трева, че един месец да я държи?? Ето поредното доказателство, че ако беше легализирано такива случки на предрусали деца с "трева" нямаше да има

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker