Черна серия от проблеми в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Черна серия от проблеми в живота
преди: 3 години, 9 дни, прочетена 1534 пъти
Здравейте,
От 5 Април досега имам абсолютна разруха в живота. Редица от провали ми се случват в почти всяка посока от живота. Нищо не ми се получава, всяко начинание с което се занимавам завършва с нещо негативно. Имам постоянно редица от симптоми на някакви заболявания и като цяло не чувствам никакъв мир в душата си. Искам просто понякога да ми мине всичко от само себе си, поне в здравословен план. Ходих на прегледи понеже всичко започна с някаква паническа атака. Там ми направиха кръвен тест и преглед на сърцето и казаха, че всичко е наред, обаче не е, защото аз не се чувствам добре! Спомените ми преди това бяха, че имах серия от три добри новини и как майка ми каза, че това може и да не се размине, без да се случи нещо негативно, което да възвърне баланса в кармата на семейството. Вие какво си мислите като четете това? Дали аз не плащам в момента сметката? Възможно ли е да имам някаква магия? Или съм се филмирал яко и трябва да изчакам да се оправя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 дни
hash: c54e91b2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма такова нещо баланс. Аз от години живея в самота, колата ни е помляна, всички колеги са злобни, продавачки - също. Абе пълен карък! Ако имаше баланс щяха да започнат да се случват прекрасни неща с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: d3bc03d327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Спри да публикуваш личният си живот в социални медии, с което да предизвикваш завист в околните и те ще спрат да ти правят магии (защото ще са в неведение какво се случва с теб) ;)

 
  ...
преди: 3 години, 9 дни
hash: 229eddb559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Филмирал си се доста яко. Не ми казвай, че младо момче вярва в карми и магии. Не отдавай толкова внимание на паник атаките и те ще изчезнат от самосебе си. Знам какво говоря, защото и аз съм имала такива периоди. Колкото повече го мислиш, толкова повече се стресираш и орнанизмът ти реагира чрез различни болежки, които са на психическа основа. Ако продължаваш така ще станеш хипохондрик. Затова се концентрирай върху заниманията си, ако трябва си намери ново хоби и няма да имаш време да мислиш за глупости.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 дни
hash: 424e11c81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Имах подобен период преди няколко години. Аз си обяснявам такива състояния или с някакъв грях от миналото, който трябва да бъде изплатен, или че просто "плащаш" за някакво щастие, което да ти се случи в бъдеще. Има една поговорка "за голямо добро се иска голяма жертва". Може и да е магия, да. Ама от кого, защо ? Може пък и просто да ти е дошъл в повече стреса от някакви лични проблеми пандемията ?

Дай повече инфо - възраст, работа, начин на живот, хранане. И какви са точно тези проблеми, за които говориш освен паник атаките

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: d16c44ab61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може би съдбата се опитва да ти подскаже нещо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 6e60d78cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте,автора съм!
Малко повече инфо за мен:на 19 години съм,нямам официално никакви болести,не пуша,не пия,не се дрогирам,горе долу средно тегло съм.Не поствам почти нищо в социалните мрежи,но хората имат много информация за мен.Нямам някакви невъобразими грехове,поне така си мисля.Някой от вас,ако е преживявал паникатаки и е способен да каже нещо важно за тях и най-вече колко дълго време му е трябвало да се справи напълно ще съм много благодарен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 дни
hash: ffb8a52a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В 21-ви век живеете, а още вярвате в магии, карми, врачки и т.н. Всеки има такива моменти в живота, в които проблемите се струпват накуп и му се струва, че нищо не е наред и че никога няма да излезе от дупката, в която се намира, но това са само периоди и няма как да продължават вечно. И аз съм в подобна ситуация - за втори път оставам без работа и съответно и без доходи, имам и хронично заболяване, което ми е трудно да контролирам, особено когато съм под стрес, но такива са обстоятелствата в момента. Начинът човек да излиза от тези състояния на безизходица е да си промени нагласата. Да очаква, че нещата в крайна сметка ще се наредят и то така, както е най-добре да бъдат за него. Ако очакваш постоянно да ти се случват лоши неща, ще ти се случват едно след друго. Ако вярваш, че имаш късмет, ще получаваш доказателства, че имаш. Вярвам, че животът ни дава точно това, от което имаме нужда в момента, пък дори и само за да научим урок. Това, което искаме, може да не е добро за нас, затова и няма да го получим.
Също така тревожността идва от това, че мислим напред в бъдещето как биха могли да се стекат обстоятелствата и естествено очакваме най-лошия вариант, но човек трябва да си напомня, че това още не се е случило и въобще не е гаранция, че нещата ще се случат както ги мисли. Пред нас има единствено и само вероятности и ако има някакъв шанс да контролираш поне малко коя от тях да се реализира, то е чрез нагласата ти - да очакваш да имаш късмет и да ти се случат добри за теб неща. Страховете ни са само мисли, нищо повече, но трябва много осъзнатост и усилия, за да си даде човек сметка, че се самонавива и в такива моменти съзнателно да насочва мислите си към настоящия момент и към неща, които го карат да се чувства добре. А когато човек се чувства добре, му се случват и хубави неща. Казвам го от личен опит.
Животът ни е такъв, какъвто е в този момент. И лоши неща се случват, да, и много често - накуп. Но имаме избор как да гледаме на живота ни занапред. За себе си съм избрала да вярвам, че независимо от всичко досега, най-хубавото в живота ми тепърва предстои.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: e05af34d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Виж в нета за "Закона за привличането" и ще разбереш защо ти се случват тези неща. Има много книги по темата, които обясняват една фундаментална истина - това, което си мислиш става реалност. Мислите ти създават реалността ти. Също така ти можеш да привличаш дадени случки, хора и др. чрез енергията и вибрациите си, мислите и чувствата си.

Дали човек е щастлив или не зависи главно от нагласата му върху света и обстоятелствата. Ако искаш да си щастлив може да си щастлив още в този момент. Обърни внимание на СЕГА. Огледай се около теб, поеми атмосферата и средата. Гледай, без да мислиш. Ето видя ли? Ако не мислиш, дори за 5 секунди - можеш да си щастлив.

 
  ...
преди: 3 години, 7 дни
hash: e05af34d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко това е знак, че ти трябва промяна. Ти самият явно не си доволен от себе си. Споменаваш вътрешен мир - какво пречи на вътрешния ти мир? Помисли над това. Какво можеш да направиш по въпроса?

Поставяй си цели и ги преследвай. Спортувай, движи се. Бъди продуктивен. Гарантирам ти, че ако почнеш да Действаш устремено и да не ти остава време да си мислиш колко е тежък живота, ще се оправи всичко!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 дни
hash: 8d9722b4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В София живея, широк център.
Във входа една дърта лъжкиня с това се препитава- лъже хората че им гледа, има и банда от 2-3 облъскани роднини покрай нея.
И тях храни.
Голям град уж, 21 век бля бля.
По цял ден не спира тая клиентела, постоянно оправяме входната врата и асансьора.
Цял вход дъртаци и се кланят като на папата.
А тя и тях ги краде- събира им парите уж за входа.
Почва ги тия нейните клиенти от вратата да им вика и да им се кара, няма такива балъци като българите.
Един път я псувах и се скри в дупката, ама кога ли ще ми прекипи от тоя боклук булгаристански.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker