Мангъров, Чорбанов и подобните им - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мангъров, Чорбанов и подобните им
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1657 пъти
Както всички вече знаем, от март 2020 г. светът се намира в състояние на пандемия. За тази вече година и нещо нещата коренно се промениха.
С ваксинациите, разбира се, се дава голяма надежда на човечеството да се отърси от това бедствие и да продължи напред. И все пак не мога да приема, че разни шарлатани и псевдомесии като Мангъров, Чорбанов, Първанова и други подобни ще се измъкнат сухи от цялата работа и ще си продължат живота постарому. Та, за бога, ако бяхме нормална държава, на тези отдавна да им е отнет лекарския лиценз и да са заплашени от сериозни присъди за безотговорно говорене и неглижиране на смъртна опасност.
Ще ви обясня по-подробно какво точно имам предвид. Българският лекарски съюз дреме сладко и не му пука колко деца например е осакатил Мангъров с безумните си съвети. Та този е завършен социопат! Той не следва изобщо да се доближава до деца, камо ли пък да ги лекува.
Сега да обърна внимание и на другия хубостник-Чорбанката. Тук е моментът да изразя своето недоволство от лекарите, които незнайно защо положиха неистови усилия и сътвориха даже и невъзможното, за да го вдигнат на крака. И защо? За да може този наглец сега пак да повтаря, че вирусът не бил нищо страшно и как нямало нужда от ваксини. Тези доктори не се ли замислят, че по този начин плюят върху паметта на стотиците си починали от Ковид колеги. Много малодушно от тяхната страна! На мен лично, ако ми падне такъв шанс, няма да има прошка за такива! Ще го оставя да умре като куче и хич няма да ми е жал! С кеф ще го излежа после! Защото, съгласете се, не може през ноември хората да умират на стълбите и да няма легла, а тоя да го лекуват на ВИП режим.

Явно ще си остана с мечтите за образуване на извънреден трибунал (нещо като Народен съд), на който тези двамцата да бъдат осъдени на смърт, а присъдата изпълнена на някой площад!
Но, за съжаление, в живота никога не побеждава доброто.
Както и никой няма да се извини не ген. Мутафчийски за хулите и нападките по негов адрес. До една незаслужени!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 15163cd3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Какво означава "безотговорно говорене" и защо смятате, че не съществува по-различно мнение от вашето? Защо се опитвате да заклеймите някой като "социопат", само защото смята, че не е нужно да си слага в тялото нещо, което изобщо не му е познато, не знае какво може да му причини и с каква цел го налагат? Вакцинацията е напълно доброволна, вие като искате се ваксинирайте, оттам нататък вас не ви интересува кой друг ще го направи. Хора умират постоянно, от всякакви болести, тая масова психоза, която сеят малоумните медии с измислените си статистики тотално ви е изпържила....

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 460f379f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   В човешката история винаги е имало лекари единици, всичко друго е трагедия. Имаш много богато въображение! Това за децата е много интересна фантасмагория, но никъде не сме чували за такова нещо. Бащата на мой приятел разкри, че на математици и разни други се заплаща да стряскат хората и да преувеличават. Историята ти е напълно излишна тук, палячо.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95a1b0220d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Авторе голяма баданарка си извадил, добре се мазниш. Кой си ти, че да определяш кой какъв е и какво може? Вижда се, че освен да се плюмчиш, друго не можеш. А как си обясняваш факта, че след две поставени ваксини, сега тези твои "специалисти" заговориха за трета доза!? След месец два ще кажат за четвърта и така до безкрай. Трайно имунизиране се получава само след като организъма е преболедувал заболяването и е изградил трайни антитела към него. По време на чумата, не е имало ваксини и тогава са заразявали умишлено здравите, и така са достигали стаден имунитет и са победили чумата. Какво предлага Мангъров, че само след преболедуване ще имаме стаден имунитет, това с ваксините е ала-бала, мигай да те лъжа и пълнене гушите на фармацевтите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fa26845c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Нека направо започна с това, че трябва да ми сложиш 1 звезда. Гледам на всички си набил по 1 звезда, понеже си много толерантен и раздаваш присъди и отнемаш лицемзи само за говорене и различно мнение.

"ако бяхме нормална държава, на тези отдавна да им е отнет лекарския лиценз и да са заплашени от сериозни присъди"

Държави, които осъждат и отнемат професия за различно мнение, не са нормални и се намират по на изток и на юг отвъд Средиземно море.

Колкото до другия полюс, той също може да бъде съден за всяване на масова паника и психоза. Още помня в началото на епидемията как здравния министър каза, че не стигали чувалите за трупове, а тогава смъртността беше едва няколко души на ден на град. Ами ако пък няма още няколко допълнителни чувала във всеки град, значи причината изобщо не е "пандемията". А знаете ли на колко души с други заболявания им е отказано лечение от страх да нямат Ковид и да не се зарази персонала? Колко души умряха от инфаркти, защото всичоживо лекува само Ковид? А колко хора отключиха психични заболявания от ежедневните брифинги, които всяват паника? А знаеш ли, че личните лекари в момента масово "лекуват" по телефона на слух дори без изследвания, а пък си получават 1000 лв допълнителни, че били на "първа линия"? Тези хора кой ще ги съди?

Жена ми в момента е на първа линия в спешното и каза, че откакто стана тази пандемия, просто не идват хора с инфларт и инсулт, а преди имаше всеки ден по няколко. Тези хора просто не идват от страх да не се заразят и си умират по домовете. Сещат се когато вече е късно и често си умирату тях или в линейката. А преди още при първите симптоми са идвали хората и много са се спасявали.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c2614c8a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Я си пий хапчетата бе, палячо! Боко Тиквата защо не посмя да се ваксинира, а? А Бил Гейтс дали си е сложил от сонствената си ваксина или тя е предназначена за такива като тебе с 2 мозъчни гънки?

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e47d94cde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторе, колко ти плащат за такива публикации?

Използвам случая да изкажа уважението си към доц. Мангъров и д-р Първанова за компетентността и смелостта да горовят истината и затова, че от началото на "пандемията" отстояват мнението си. Поздрави и на шведския колега Андерс Тегнел.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 14789bdced
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   От автора:
Виждам, че мангъровистите сте навсякъде и сте изключително нагли и убедени в правотата си. Все пак благодаря на модератора, че е нормален човек, а не ковид дисидент и ми е допуснал темата. До пандемията си мислех, че Бареков е единственият индивид, заченат анално, ама вече започвам да си мисля, че и Мангъров, Чорбанов и последователите им не му отстъпват по идиотия!
Живи и здрави да сте! Все пак и малоумниците имат право на живот. :)

Модератор: публикувах темата, защото има свобода на словото. За разлика от теб не смятам, че всеки с различно мнение от моето мнение до живот не трябва да упражнява професията си и трябва да лежи в затвора.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 14789bdced
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Автора:

До номер 5: Палячо ще викаш на баща ти, ясен ли съм? А и не си ти човекът, който ще определя кой колко гънки има. Ето това сте вие, мангъристанците! Необразовани, неграмотни и тъпи до немай - къде, ама иначе със самочувствие до небесата! Ваксините били отрова! Хахахах! Кой го казва това? Жулят ракия и вино в индустриални количества, пушат по 4-5 кутии цигари на ден, плюскат мазни дюнери, ама иначе нямали доверие на вакисните! Смешници!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edaa54b2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   3, какво "побеждаване" на чумата, какви 5 лева? Бубонната чума редовно е вършеела през вековете, от времето на Римската империя до измислянето на антибиотиците,

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1d39326d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пий си хапчетата и се скрий бе, олигофрен! Тези хора имат повече години стаж от твоята възраст (като ти гледам простотиите едва ли си на повече от 30-35).

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fa26845c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   "сте изключително нагли и убедени в правотата си"

"отдавна да им е отнет лекарския лиценз и да са заплашени от сериозни присъди"

Значи ти раздаваш присъди и отнемаш право на работа на ляво и на дясно на всеки, който не е съгласен с теб, обаче ние сме наглите и убедените в правотата си. Добра логика. Ами да вземем да обесваме всеки с различно от твоето мнението като в диктаторските държави, не щеш ли? Защо мислиш, че твоето мнение е меродавно? И дори така да е, нима няма и други гл.т.?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 460f379f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма как да вика така на баща си, след като го е създал нормален. Всички знаем, че от ваксините има последици, но не всички смеят да си кажат, защото ще ги помислят за конспиратори. Конспирация няма, тъй като всичко конспиративно с случи. Вече има стерилност след ваксиниране, припадъци, сърцето и пр.. Предлагам да си почиваш повече. Виждаш, че те нямат за нищо в коментарите. Никой няма да се застъпи за теб, защото не си добре

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5c5e98d499
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Тая тема е провокация не вярвам да има такива тъпаци като тоя индивид писал темата

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a2b143d6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   За празните болници ли говориш? Живея в Испания. Тук в най- големият уж пик който представиха пред света, болниците бяха ПРАЗНИ, а си ходехме повечето без намордници.
Аз лично нито тогава, нито сега си спирам въздуха с маски дори, камо ли да си набия "нещото" ...
Не само бг лекари които надигат глас, по цял свят се вдигнаха лекари, адвокати, полицаи, включително политици.
Само наш Ганьо чак в анонимният сайт прихожда да убеждава някоя заблудена овчица да влезе в стадото обратно.
Защо? Какъв ти е зорът на теб лично? Единственият начин да убедят хората е чрез манипулации. И тук се включват зомбирани продажници срещу бонбонки като теб да се опитват да притискат други.
Дано си се ваксинирал...ако не- бързай!!! Другите не ги мисли!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1fed64c7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Автора на тази тема просто да вземе да се метне от някъде и да не ни занимава с простотиите си. Не знам защо моят глас трябва да е равен на неговия, но все пак сме демокрация. Наистина ще си останеш с мечтите, такива зомбирани като теб никой не ги слуша и никой не ги взима на сериозно, единствено ставате за смях и то в интернет, че на живо нямате топки да говорите такива небивалици. Стой си във вас и не ни обяснявай какво трябва да става зомбиран. Който го е страх - ще си стои вкъщи, който не ще си прави каквото си иска. Точка!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 14789bdced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Автора:

Номер 10, ти ли ще ми говориш за хапчета? И честно казано въобще не ми дреме какъв стаж имат тия тулупи! Стажът не е гаранция,че някой си разбира от работата (както виждаме и в конкретния случай).

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95a1b0220d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   "До пандемията си мислех, че Бареков е единственият индивид, заченат анално, ама вече започвам да си мисля, че и Мангъров, Чорбанов и последователите им не му отстъпват по идиотия!" - Авторе, от тебе по голям идиот няма, ако се мислиш за образован и възпитан дълбоко се лъжеш. А модераторите уж са принципни и коректни, а как допускат този идиот да се гаври с имената на медици? Този келеш за чеп не става, но ръси квалификации и обиди по значими хора. Ако сте принципни, бихте изтрили тези тъпотии, писани от самонадеян келеш!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5e3f856e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ами погледнете статистиката за миналата и тая година в НСИ - брой умирания в България - надявам се модераторите ще оставят линка: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици. Ако ли не, потърсете в гугъл, ще ви излезе информацията. Първо вижда се, че има и много по-висока "допълнителна" спрямо предходни години смъртност, която сумирано е два пъти повече от официалните 17 х. починали от ковид. Сега не искам да споря, кой е умрял с или от ковид. Обаче очевидното е, че тези допълнителни жертви са поради лошото управление на здравната криза покрай ковид... И наистина си отидоха много хора, които не получиха медицинска грижа именно заради вторачването само в ковид. Погледнете статистиките и в другите държави и ще видите долу-горе - същия проблем. Претовари ли се здравната система - губят всички! Отделно психиката на адски много хора е неимоверно разклатена в последно време... все по-често ставам свидетел на разни скандали буквално за дреболии... Това, че има хора, които неглижираха проблема, е видно от резултатите! Мангъров щеше да къса дипломата си септември миналата година, ама нещо забрави... Отделно голяма част от поведението му "наобратно" беше провокирано от личната му неприязън към Мутафчийски, заради техни си дрязги в миналото и закрити отделения. Чорбанов зае тая позиция - неясно защо според мен... но сравнението, че маските пазят като дамски прашки, показа, колко "объркан" е човечеца от толкова стоене в БАН... Та мислете повечко, като слушате някой умник по телевизията, точно какви лични интереси защитава с действията си... включително и някои образи от прословутият щаб НОЩ... Ясно е, че някои лобита с частни лаборатории спечелиха много, и някои в управлението на някои болници спечелиха много без реално да са вложили нещо за решаването на проблемите с тая пандемия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d7be713fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Спрях да чета някъде между 5 и 6 ред, няма да те обиждам, или да влизам в словесен контакт с теб, единствено ще ти посна един адрес. Препоръчително е да го посетиш, "ул. „Екзарх Йосиф“ 59", ако бяхме в страна както от писанията ти (Тоталитарна), най веротно щеше да си на този адрес в момента, представи си, че власта беше на различно мнение от твоето, дали щеше да ти е хубаво да те пратят там! Искам само да ти кажа, че посочени от теб лекар, поне спори и говори по теми за който е учил, не като Математика дето учил от баща си, или Хирурга шеф на на инфекциозен щаб, или Пожарникаря от Банкя като политик! Най малкото, може да прочетеш мнения в нета от хора лекувани при въпросния г-н, има и от сега както и от преди Пандемията, и виж дали мненията са негативни! Преди да ми натокаш минусите, и да се чудиш как да ме напсуваш в 30 реда, няма да ти дам това удоволствие, нито ще ти прочета отговора, нито ще ти отговоря, може само да си благодарен на Модовете че търпят хора като теб, най малкото с съмнение дали не са платени!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bb623e6c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Авторе , ти наистина ли вярваш повече на коремен хирург ,отколкото на вирусолог по вирусни въпроси. ?
Само това ще те питам.

Ето до там я докарахме , коремен хирург да ни оправя от грип и чалга певец да ни е едва ли мин.председател.
Най големия парадокс е че вие,да ,точно вие създавате тази помия и после пак ВИЕ се оплаквате, че живеете в нея и тази държава не става за нищо...

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 25caf86455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ужас, авторе, наистина откъде изпълзяло тези. ... Потрес! Пандемията ми отвори очите за това, колко идиоти населяват света и най-вече България!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2f017e7eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Автора е пълен олигофрен, щом вярва на коремен хирург но не и на вирусолози с по 30-40 години опит. Сигурно ако му се развали двигателя на колата ще отиде на гумаджия да му го оправят, стига да успеят да го заблудят както е станало и тук, като го гледам кви простотии пише едва ли ще е трудно да го излъжат. Автора не знам с какво се занимава (сигурно някой общ работник и тем подобни професии), ама в медицината няма как да не си разбираш от работата и да имаш 40 години стаж, в твоята професия може и така да е :) Не знам какво лаеш и обиждаш, явно осъзнаваш колко си незначителен и смешен с твоите простотии и виждаш, че на хората хич не им пука за коронавируса. Стой си във вас, ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА, носи по 3-4 маски и недей мрънка много!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1ddcf9dbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хора, автора трябва да е някакъв зъл гений. Това е тролене от класа и всички сте се вързали. Аз лично бих коронясал и генерал Коронов и бившия министър Ботокса! Толкова уважавам тези велики хора, че дори съм им отстъпил сеоите "ваксини", че да са добре и още повече хора да спасяват от чумата със смъртност под 1%! Подкрям автора относно Мангъров и ковид невррниците - на тях не им се полагат животоспадяващи "ваксини"! Да се оправят без тях! Жалко, че моята доза я дадох на бай Шиле, иначе и аз бих се боцнал...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker