Неизвестен проблем, моля ви помогнете. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Неизвестен проблем, моля ви помогнете.
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 884 пъти
Здравейте, аз съм момче на 19 години, и имам сериозен проблем който, ми пречи доста в ежедневието. Та, всичко започна преди около година. Имал съм и период в който съм взимал наркотици но по пътя към зависимостта, се стреснах и реших да спра. И така в продължение на следващите 6 месеца съм взимал няколко пъти (лъже се човек). Бях започнал и тежко физическа работа, аз самият съм си доста слабичък, и така, за да имам достатъчно енергия, злоупотребявах с кофеин, който ми доставяше що горе същото чувство, като при наркотиците и така в продължение на седмици. Всичко беше наред, бачках си, справях се, от време на време кафето ми създаваше дискомфорт, но не беше нищо особено. Бях свикнал след работа да си свия едничка или пък да изджаскам една двулитровка, но една вечер бях си пил биричка и си цъках на компа, и така съм се унесъл и съм заспал на бюрото и в мига в който съм заспал, съм изпаднал в сумнамбулство и съм разхвърлил стаята си, и в суматохата съм се спънал и паднал на ръката си. От болката се събудих, бях леко объркан но като цяло бях добре, толкова ме болеше ръката че трябваше да отида на лекър, а беше към 4 сутринта.. И така дълги часове на болка, към 7 пих 2 кафета, в 9 отидох на лекар и в 10 се прибрах и легнах да спя. Събудих се и от тогава насам тялото ми и умът ми изпадат във подобно на абстиненция състояние(от наркотици не съм имал) .. Нямам представа какво е, на какво ли не ходих, какво ли не опитах и съм просто заклещен с това.. Симптомите са доста тежки, тялото ми се изпълва с болезнен стес, дланите и краката ми се потят до вода, изпълва ме едно чувство на дълбока агония и депресия от нищото, и това е само малка част от 24часовата борба която водя. Когато отидох на псийотерапевт, ми предписа успокоителни, които до известна степен помагат(намалят ефекта от неизвестното нещо). Той твърдеше че всичко се дължи на стрес. сега ходя при един друг, който твърди че това са абстиненции, казва че ги получавам защото един вид със марихуана,, поддържам огъня", спрях абсолютно всичко останало(кафе, енергийни, наркотици, алкохол).. И това нещо просто не изчезва, появи се от нищото, и често съм уплашен, защото не знам какво да правя, просто седя, търпя го и се опитвам да се справя някак, от всичко единствено тревата ми помага да преживея всяка тежка нощ и собствената ми подкрепа, ако някой знае нещо по въпроса, ще съм благодарен да ми помогне, защото не знам как ще живея така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 967fb5f096
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Както го описваш , приличат на абстинентни симптоми . Все някога ще отминат. Колкото по-малко време са взимани субстанции , толкова по-малко време ще са гадните прояви на абстиненцията
Кофти е ,че дава отражение върху психиката на човек Понякога изписват антидепресанти , за да се облекчи състоянието . Каквото те притеснява , питай лекаря.
Трябва да се въоръжи човек с търпение ,че известен период от време , ще му е зле

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b00459867b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Спри и с тревата, тя е наркотик. Спри с всички вредни вещества, започни дълги разходки в планината. И се въоръжи с търпение.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 57c2da5bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами май си активирал дисбаланс в вегетативната нервна система (автономна нервна система) Това е много зле, съветвам те да си обърнеш незабавно внимание иди на невролог, разходки и пълен отказ от вредни субстанции, разбирай и цигари и кафе! Пожелавам ти късмет, дано бързо се оправиш, въоражи се с биволско търпение!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1c8889408f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Благодаря, на всички за съветите и разбирането. Спрял съм почти всичко, освен цигари и трева.. Нямам никаква представа
какво съм отключил, но според психотерапевта ми, трябва да спра употребата на марихуана за да оправя и този, , дисбаланс".
Да, звучи просто. Но нека се има напредвид че, аз пуша билка от малък и това стана като част от мен, особено през депресивните състояние през годините. А до този момент нищо друго не ми помага в момент на пристъп. Понякога се случва така че, самото напушване активира пристъпите, но не траят дълго. Момента в който thc се, , намести" в организмът ми, отминава и се чувствам по-добре, а в момент на пристъп (кгоато вече се е активирало) след употребата на тревата, намести ли се thcто пак се чувствам по-добре. Това е ежедневието ми от близо година, нямам волята и не мисля че мога туко така да спра да пуша. Това не в оправдание, но сами схващате иронията. :) Доста надежда ми дадохте, благодаря ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker