Кучета ми не е добре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кучета ми не е добре
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 840 пъти
Здравейте имам куче което е на 10 години и преди беше супер енергично с голям апетит и всичко беше наред, но от няколко дни се вижда че няма настроение като го базхождаме на вън се ударя много бързо нищо не яде, преди седмици не спираш да повръща.
Разбира се отидохме на ветеринар и той каза че е отровено дроба му не е добре, като видях изследванията бях шокиран, имаше някакви норми който трябвало да бъдат около 50 но те показаха 160, 170 и сега е на инжекций, но нищо не яде абсолютно нищо само пие вода, много вода но ако продължава да не се храни ще се стигне до нещо ужасно от 10 години е до мен това куче и просто не знам как ще живея без него. Може би някой ще ме помисли за луд но...
Моля ви някой който разбира да ми каже какво да направя, явно някой боклук е оставил отрова на вън за да може някое куче да се отрови, знам че няма как да разбера кой е този човек, но разбера ли отивам и ще го заколя буквално.
Давах му да пие мляко, защото ми казаха че ако е натрошен млякото помагало но не стана нищо, водя го на инжекций всеки ден но... има малко подобрение леко живна, но не достатъчно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: c5ba6bb6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Питай ветеринарна за венозно захранване. Питай също дали ще е добре да му даваш масло от сьомга, за кучета и котки е много полезно, не знам обаче дали няма да пречи на медикамента който му инжектират сега.
Ще използвам поста ти да вметна и за други:
Ако имате съмнения че, кучето ви е отровено, като първа помощ му дайте веднага цяло сурово яйце. Това ще го принуди да повърне.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c958081139
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   " явно някой боклук е оставил отрова на вън за да може някое куче да се отрови, знам че няма как да разбера кой е този човек, но разбера ли отивам и ще го заколя буквално. " - това показва, че боклука си ти, ако кучето ти е било на повод когато го разхождаш, няма да яде като помияр каквото му попадне на улицата, а такива са и изискванията. Кучкарите се самазабравихте, мислите си, че другите са длъжни да търпят капризите ви. Колко пъти за 10 години събра фъшкиите на това куче? Знаеш ли, че само от 10 хиляди бездомни кучета в София се разпръсква един тон фекалии всеки Божи ден? А върху тези кучешки фъшкиикоито децата си играят? Затова на хората им писна, и е възможно да започнат да хвърлят отрова, защото друго спасение няма. А знаеш ли, ако на някой баща детето се е разболяло от кучешка тения(от което може и да умре) и знае, че твоето куче е разболяло детето му, какво щеше да ти се случи, представяш ли си? Като искате кучетата ви да не са тровени, спазвайте правилата! Каишка, наморник, торбичка да му събираш фъшкиите и тогава на разходка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 10201b1e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво е кучето ти ? Ако е достатъчно възрастно за породата си , може да му наближава края . Ако е отровено , може би трябват и системи . Опитай да го съблазняваш с нещо варено по-калорично и смляно , за да хапне нещо . Черният му дроб може и да е болен от възрастови изменения , а не да е отровено . Моето куче беше тежко болно от сърце и също отказваше храна , докато разберем какво му има .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c48b2bfad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Има едни течни храни за възстановяване на роял кънин мисля че бяха рековери. Вземаш една такава и със спринцовка му даваш. Отзад си пише колко трябва да изяде за деня според килограмите му. Да малко насилствено е, но да не се храни е по-лошия вариант. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker