Остри моменти главоболия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Остри моменти главоболия
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 711 пъти
Здравейте! Проблемът е следният: от време на време имам рязка, остра болка в главата, която обикновено отминава след момент или два. Но това се случва периодично от време на време и болката понякога е доста силна.
Правиха ми наскоро рентген по друга причина, но не откриха нищо смущаващо. Преди също ми се е случвало да ми казват, че съм здрав, когато не съм. Загубил съм и близки, а и знам за редица истории по невнимание... Масова практика стана сякаш докторите да не ни лекуват, а да замазват симптомите.

Не знам, тая система бавно ни убива, всеки ден се опитвам да съм максимално полезен и отзивчив, но явно повечето не са. Както и да е не съм безгрешен, но не знам дали да се притеснявам, не знам и към кого да се обърна, в интернет всичко е лъжовно, а докторът последния път като ме пита какви са ми оплакванията просто ме нарече параноичен и предложи психиатър. Помолих без обиди, заплатих си прегледа и си излязох...по-озадачен и безпомощен отколкото влязох. Обърнах темата на морализъм, но те са част от проблема, тъй като всички сме закачени като на верижка. След този коментар от лекар, честно казано останах доста накърнен и вече дори не ми се ходи по лекари за каквото и да било. Едно време като дете слушах как старите жени пред блока сами си лекували болежките, че всички лекари са шарлатани. Сега се замислям, че може би всъщност са изстрадали, а не както смятах тогава, че се правят на много знаещи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c63aa38512
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Както описваш болките, може да се дължат на гръбначно разстройство. Задължително се обърни към подходящ лекар, поискай рентген/сканер на гръбначен стълб от- до!
Ако започнат да ти прекарват идеята за операция на гръбнака, моят съвет е да НЕ се съгласявам, а потърсиш втори, трето и повече мнения ако трябва!
Като безвредни помощни манипулации можеш да започнеш да приемаш колаген, за предпочитане е натурален животински без вкарани аромати т.н. Можеш да си правиш желета, а и иначе супи пача. Колагенът за да стигне до нужните места трябва да е придружен от витамин Ц, той е който го отвежда до кости, стави, т.н. И който ще отведе и до гръбначния стълб, а не да мине през стомаха и навън.
Друго което ще ти помогне страхотно много е йога. Упражненията за разтягане и наместване на гръбначния стълб ще променят живота ти към много по- добре - буквално!
Но (!!!) задължително започни с инструктор или следвай съвсем буквално инструкции за начинаещи в стотиците видеа които вече има и по интернет на инструктори по йога. При погрешни упражнения можеш да си направиш по- голяма беля!
Задължително обаче започни с установяване на причината! Няма смисъл да приемаш каквито и да е лекарства които само ще блокират болката! Те са за това, само в някои случаи да блокират.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 48a3fca943
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Има прекрасни лекари, но за съжаление са малко на фона на морето от некадърници. Не мога да ти помогна със съвет за болките, но те съветвам да потърсиш лекар, който има добри препоръки в интернет. Чети истории на пациенти по форуми и ще попаднеш на специалист с добро име. Дори да се чака повече за консултация, си заслужава. Недей да неглижираш проблема, защото може да се окаже нещо сериозно. Дано все пак е нещо безобидно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker