ОКР,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

ОКР,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1123 пъти
Здравейте! Искам съвети как да се излекувам от ОКР! Имам чувството, че ще полудея, постоянно правя някакви ритуали, в главата ми се случват страшни неща, постоянно се мисля за някаква пропаднала, дори като пия много малко алкохол и почвам да се обвинявам, рядко слушам чалга и като я чуя след това се имам за идиот! Моля за помощ!!!!
Моля да бъде публикувано, благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9912d4f2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей! Аз също имам ОКР мисли и ритуали, но също така и тикове с ръце,глава и др. Ти имаш ли ? и също се чувствам схванат а на някои места пише, че е срещано при тези психични състояния.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 587b8af5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Най-добре се обърнете към психиатър. Аз съм ходил на психиатър, пил съм медикаменти (леки успокоителни) и ми е помагало.

Иначе, има хранителни добавки които могат да намалят ОКР-то. Аз имам леко ОКР, което изчезва когато вземам NAC (N-Acetyl Cysteine). Също така препоръчвам да си вземате всякакви други микроелементи и витамини. Аз лично като вземам цинк, магнезий, селен, литиев оротат и витамин Д се чувствам много по-добре във всяко отношение и мисленето ми е много по-спокойно. Това са неща от аптеката без рецепта. При вас може да трябват други микроелементи и витамини, но в общия случай повечето хора живеещи в градска среда в днешно време витамин Д не достига. Освен това ако не ядете достатъчно зеленчуци магнезият, селенът и цинкът може да не ви достигат. Литият (под формата на литиев оротат) е класика за стабилизиране на настроението, цяло чудо е, че се намира без рецепта.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9a51138bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря Ви, до номер 1 да имам от време на време с очите ( като ритуал),случва се и пред хора!! Което е още по стресиращо!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 91c346d2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Номер 1 съм. Да и аз, като трябва да излизам навън се засилват, мисля ,че е социална тревожност, освен окр и те пишат ,че може 2,3 състояния да има човек. Като трябва да излизам се увеличаяа значително напрежението и тиковете.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 632811193d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз от 2011 г. имам Окр и това е най-гадната болест. През всичките тези години минавах през много различни компулсии и ритуали. Сега например имам извратени мисли с роднини и това ме кара до прова ритуали понякога с часове, онзи ден дори си представих извратена мисъл за майка ми сексуална, че майка ми е с отрязани крака и се засмях, докато правих ритуала. После трябваше да повтарям ритуала, докато се стараех да не се смея, но ни си получаваше и продължавах да се смея. Накрая ме гризеше съвестта и споделих на майка ми тя каза че е хубаво да се смея на тези мисли, защото осъзнавам че са смешни и не са факт и е права от два дни не съм правил ритуали, защото когато си кажеш не мисли за дадено нещо точно това мисля

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f5e41ac36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз също имам ОКР, трябва да отидете на психолог и да ви предпишат медикаменти. Прибягвам и до билки, като Жълтият Кантарйоон много ми помага, и упрвя настроенйето. ЧУвал съм, че с Йога упражненния и фитнес тренировки ОКР намалява или си отива. И мисля да опитам! Късмет на всички, с тазиболест.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker